Teska 23.03.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.03.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Znowu mnie wywaliło A z informatykiem widziłaś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 teraz to już jest wersja LUX!! Tylko dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 w jakim programie to robisz? W KitchenDraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 A może ktoś z tego wątku słyszał a jeszcze lepiej mieszka w domu z płyt keramzytowych z Sochaczewa? Niestety nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.03.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 teraz to już jest wersja LUX!! Tylko dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Znowu mnie wywaliło A z informatykiem widziłaś się? Miał być pewno przyjdzie jak mnie już nie będzie i znowu coś nagrzebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.03.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Znowu mnie wywaliło A z informatykiem widziłaś się? Miał być pewno przyjdzie jak mnie już nie będzie i znowu coś nagrzebie Po prostu jak go zobaczysz to musisz się go uczepić i nie puścic dopóki Ci nie naprawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 23.03.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 23.03.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 jajcek gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Znowu mnie wywaliło A z informatykiem widziłaś się? Miał być pewno przyjdzie jak mnie już nie będzie i znowu coś nagrzebie Po prostu jak go zobaczysz to musisz się go uczepić i nie puścic dopóki Ci nie naprawi... Sęk w tym, że on nie ma etatu u nas i musi się specjalnie fatygować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.03.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Kasiu a postanowilas juz cos w psrawie kuchni?????? Tu wyrysowałam kilka możliwości, ale na 90% stanie na tym: Chyba, że coś innego mi przyjdzie do głowy - to jest to 10% OO! Teraz widzę tą kuchnę.. Fajna. jeszcze jakbyś miała legendę, czyli co oznaczaja poszczególne nr składników wyposażenia... Ale masz wymagania, popracuję nad tym No wiesz... Po zanajomości mogłabyś dla mnie ta poprawke zrobic... To po znajomości - specjalnie dla Ciebie popracuję nad legendą I ta legenda bedzie sie zaczynac: za gorami za lasami ........ Za siedmioma morzami... żyła sobie Kasia i dom budowała... a potem w domu zamieszkała A w tzw. międzyczasie zasypywała RW pytaniami dnia [/quote:589c95661c] I była Liderem Recordum dopóki młodzież nie zaczeła rozrabiac... [/quote:589c95661c] Ale Kasia się nie dawała i z inż w szranki stawała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.03.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Znowu mnie wywaliło A z informatykiem widziłaś się? Miał być pewno przyjdzie jak mnie już nie będzie i znowu coś nagrzebie Po prostu jak go zobaczysz to musisz się go uczepić i nie puścic dopóki Ci nie naprawi... Sęk w tym, że on nie ma etatu u nas i musi się specjalnie fatygować Ale ktoś jest jego przełozonym... Ktoś płaci za jego fatygę, nie? Tak więc trzeba tego kogos poinformować, że bez informatyka juz nie da sie... Próbowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Kasiu a postanowilas juz cos w psrawie kuchni?????? Tu wyrysowałam kilka możliwości, ale na 90% stanie na tym: Chyba, że coś innego mi przyjdzie do głowy - to jest to 10% OO! Teraz widzę tą kuchnę.. Fajna. jeszcze jakbyś miała legendę, czyli co oznaczaja poszczególne nr składników wyposażenia... Ale masz wymagania, popracuję nad tym No wiesz... Po zanajomości mogłabyś dla mnie ta poprawke zrobic... To po znajomości - specjalnie dla Ciebie popracuję nad legendą I ta legenda bedzie sie zaczynac: za gorami za lasami ........ Za siedmioma morzami... żyła sobie Kasia i dom budowała... a potem w domu zamieszkała A w tzw. międzyczasie zasypywała RW pytaniami dnia [/quote:a1fd28e48a] I była Liderem Recordum dopóki młodzież nie zaczeła rozrabiac... [/quote:a1fd28e48a] Ale Kasia się nie dawała i z inż w szranki stawała...[/quote:a1fd28e48a] Tak długo jak jej na to technika pozwalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Znowu mnie wywaliło A z informatykiem widziłaś się? Miał być pewno przyjdzie jak mnie już nie będzie i znowu coś nagrzebie Po prostu jak go zobaczysz to musisz się go uczepić i nie puścic dopóki Ci nie naprawi... Sęk w tym, że on nie ma etatu u nas i musi się specjalnie fatygować Ale ktoś jest jego przełozonym... Ktoś płaci za jego fatygę, nie? Tak więc trzeba tego kogos poinformować, że bez informatyka juz nie da sie... Próbowałaś? Nie, bo musiała bym prezesowi gitarę zawracać,a taki problem to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.03.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Znowu mnie wywaliło A z informatykiem widziłaś się? Miał być pewno przyjdzie jak mnie już nie będzie i znowu coś nagrzebie Po prostu jak go zobaczysz to musisz się go uczepić i nie puścic dopóki Ci nie naprawi... Sęk w tym, że on nie ma etatu u nas i musi się specjalnie fatygować Ale ktoś jest jego przełozonym... Ktoś płaci za jego fatygę, nie? Tak więc trzeba tego kogos poinformować, że bez informatyka juz nie da sie... Próbowałaś? Nie, bo musiała bym prezesowi gitarę zawracać,a taki problem to nie problem No ale jakbyś zaraportowała bezpośredniemu przełozonemu, że nie możesz wykonywać swoich obowiązków bo informatyk nie chce przyjść i naprawic kompa to chyba by zrozumiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.03.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Na razie wqrzam się na maxa, ale jakoś sobie radzę, dam macherowi czas, jak do poniedziałku nie naprawi, wtedy zacznę ostro naciskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 tez jakas cisza nastała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 23.03.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 jajcek gratki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.03.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 tez jakas cisza nastała..... na RW??? Nie mozliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts