Ew-ka 23.03.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 tak mi się wydaje cześć andre gdzie masz swoje dziewczyny ? opuściły Cię ,przystojniaku? Czy ja naprawdę jestem przystojny? Jakoś na codzień tego nie odczuwam. nie grzesz chłopie ,nie grzesz ....widzę co sie tu wieczorami dzieje dziewczyny aż piszczą na Twój widok chłopak z gitara ....marzenie każdej dziewczyny Ojej, to muszę się nauczyć paru serenad. Oglądałem zdjęcia ze zlotu. Była tam śliczna dziewczyna ale ona nie bywa na RW. imię zdradzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.03.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Dobry wieczórco słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.03.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 dobrze, że mam swojego chłopaka z gitarą... ale masz fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.03.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Dobry wieczór co słychać? cześć Tola net mi zwalnia ......krokusy wyłażą z trawy ....śniegu jeszvcze po pachy a w nocy -8st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.03.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 dobrze, że mam swojego chłopaka z gitarą... ale masz fajnie wiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.03.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 tak mi się wydaje cześć andre gdzie masz swoje dziewczyny ? opuściły Cię ,przystojniaku? Czy ja naprawdę jestem przystojny? Jakoś na codzień tego nie odczuwam. nie grzesz chłopie ,nie grzesz ....widzę co sie tu wieczorami dzieje dziewczyny aż piszczą na Twój widok chłopak z gitara ....marzenie każdej dziewczyny Ojej, to muszę się nauczyć paru serenad. Oglądałem zdjęcia ze zlotu. Była tam śliczna dziewczyna ale ona nie bywa na RW. ojej, a my nie jesteśmy śliczne dziewczyny!!!! dobrze, że mam swojego chłopaka z gitarą... Jesteście, jesteście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.03.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Dobry wieczór co słychać? cześć Tola! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.03.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 tak mi się wydaje cześć andre gdzie masz swoje dziewczyny ? opuściły Cię ,przystojniaku? Czy ja naprawdę jestem przystojny? Jakoś na codzień tego nie odczuwam. nie grzesz chłopie ,nie grzesz ....widzę co sie tu wieczorami dzieje dziewczyny aż piszczą na Twój widok chłopak z gitara ....marzenie każdej dziewczyny Ojej, to muszę się nauczyć paru serenad. Oglądałem zdjęcia ze zlotu. Była tam śliczna dziewczyna ale ona nie bywa na RW. ojej, a my nie jesteśmy śliczne dziewczyny!!!! dobrze, że mam swojego chłopaka z gitarą... Jesteście, jesteście. teraz to się nie liczy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.03.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Dobry wieczór co słychać? A jednak bywa na RW. Cześć Tola Już myślałem, że Cię dzisiaj nie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.03.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 no tak mogłam sie domyślić ...Aśka nic tu po nas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.03.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Dobry wieczór co słychać? A jednak bywa na RW. Cześć Tola Już myślałem, że Cię dzisiaj nie zobaczę. myslałeś że nie zobaczysz, a tu taka wpadka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.03.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Dziewczyny, widzicie jaki dyplomata z Andre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.03.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Dziewczyny, widzicie jaki dyplomata z Andre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.03.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 no tak mogłam sie domyślić ...Aśka nic tu po nas ... no, ale nam dowalił!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.03.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Dobry wieczór co słychać? A jednak bywa na RW. Cześć Tola Już myślałem, że Cię dzisiaj nie zobaczę. myslałeś że nie zobaczysz, a tu taka wpadka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.03.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 no tak mogłam sie domyślić ...Aśka nic tu po nas ... no, ale nam dowalił!!! i jeszcze w dodatku imienia zdradzić nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.03.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Dobry wieczór co słychać? A jednak bywa na RW. Cześć Tola Już myślałem, że Cię dzisiaj nie zobaczę. myslałeś że nie zobaczysz, a tu taka wpadka... i zwiał ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.03.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Dobry wieczór co słychać? A jednak bywa na RW. Cześć Tola Już myślałem, że Cię dzisiaj nie zobaczę. myslałeś że nie zobaczysz, a tu taka wpadka... i zwiał ............ może poszedł po kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 23.03.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Dobry wieczór co słychać? A jednak bywa na RW. Cześć Tola Już myślałem, że Cię dzisiaj nie zobaczę. myslałeś że nie zobaczysz, a tu taka wpadka... Mea culpa. Ale i tak myślę tylko o Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 23.03.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 a może syn wygonił go z pokoju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts