Gryfpc 24.03.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Witam i o WIOSNĘ pytam!!! U nas tak świeci słonko, że aż miło okulary przeciwsłoneczne zakładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.03.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Kze, Ty się nia pakuj w zbyt dużo automatyki w domu. Kiedyś Ci dopiecze do żywego. Automatyka ma być tylko dodatkiem np. centralny wyłacznik światła w domu. Przeciez nawet każdą bramę (która jest automatyczna) mozna ręcznie otworzyć.. Tak więc w tym kierunku zmierzam. Jak coś sie da (i ma to uzasadnienie) to zautomatyzować. Ale bez przesady.. Dlatego tez nie dołaczyłem do wątku facynatów instalacji eketrycznych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.03.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Kze, Ty się nia pakuj w zbyt dużo automatyki w domu. Kiedyś Ci dopiecze do żywego. Automatyka ma być tylko dodatkiem np. centralny wyłacznik światła w domu. Przeciez nawet każdą bramę (która jest automatyczna) mozna ręcznie otworzyć.. Tak więc w tym kierunku zmierzam. Jak coś sie da (i ma to uzasadnienie) to zautomatyzować. Ale bez przesady.. Dlatego tez nie dołaczyłem do wątku facynatów instalacji eketrycznych.. Dokładnie - co się da, ale by było ręczne wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.03.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Tak to jest - dobrze póki wszystko gra, a jak się wali to masowo - jak ze wszystkim Sylwia - ja na 6:30 do pracy chodzę ja pracuje w szkole wiec mam róźnie dziś np ide na 11 ale wracam o 17... ale generalnie wole chodzic na 8 lepiej sie wtedy uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.03.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Witam i o WIOSNĘ pytam!!! U nas tak świeci słonko, że aż miło okulary przeciwsłoneczne zakładać Słonko świeci, ale mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.03.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Kze, Ty się nia pakuj w zbyt dużo automatyki w domu. Kiedyś Ci dopiecze do żywego. Automatyka ma być tylko dodatkiem np. centralny wyłacznik światła w domu. Przeciez nawet każdą bramę (która jest automatyczna) mozna ręcznie otworzyć.. Tak więc w tym kierunku zmierzam. Jak coś sie da (i ma to uzasadnienie) to zautomatyzować. Ale bez przesady.. Dlatego tez nie dołaczyłem do wątku facynatów instalacji eketrycznych.. Bramę to ja sobie sam otwieram i sadło mi nie rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.03.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Kasia - a jak tam w pracy? Lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.03.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Tak to jest - dobrze póki wszystko gra, a jak się wali to masowo - jak ze wszystkim Sylwia - ja na 6:30 do pracy chodzę ja pracuje w szkole wiec mam róźnie dziś np ide na 11 ale wracam o 17... ale generalnie wole chodzic na 8 lepiej sie wtedy uczy Lepiej się uczy i jest uczonym Nigdy nie lubiłam chodzic późno do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.03.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Sylvia, możesz napisać czego uczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 24.03.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 A ja z podjazdu wyjechać nie mogę, bo takie błocisko. Ale to nic, znak, że w końcu koniec zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.03.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Kze, Ty się nia pakuj w zbyt dużo automatyki w domu. Kiedyś Ci dopiecze do żywego. Automatyka ma być tylko dodatkiem np. centralny wyłacznik światła w domu. Przeciez nawet każdą bramę (która jest automatyczna) mozna ręcznie otworzyć.. Tak więc w tym kierunku zmierzam. Jak coś sie da (i ma to uzasadnienie) to zautomatyzować. Ale bez przesady.. Dlatego tez nie dołaczyłem do wątku facynatów instalacji eketrycznych.. Bramę to ja sobie sam otwieram i sadło mi nie rośnie. W deszczowe dni to tak Ci tego sadła ubywa, że ho, ho... A powaznie to nie znam nikogo, kto jeśli miałby kase to nie zdecydowałby się na automatyczną bramę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.03.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 słuchajcie czy powiekszenie okna na poddaszu to istotne odstepstwo do projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.03.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Kasia - a jak tam w pracy? Lepiej? Nie kiszka ogólna, ale idzie łiiikend, który zapowiada się ładnie, więc byle do 14:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.03.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Sylvia, możesz napisać czego uczysz? technologia informacyjna czyli po dawnemu informatyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.03.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 A ja z podjazdu wyjechać nie mogę, bo takie błocisko. Ale to nic, znak, że w końcu koniec zimy Też mam ten kłopot. Ziemia jeszcze nie rozmarzła i śnieg nie ma gdzie wsiąkać. Podjazd jest w lekkim zadoleniu i wszystko tam spływa. Może w tym roku go utwardzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.03.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 A ja z podjazdu wyjechać nie mogę, bo takie błocisko. Ale to nic, znak, że w końcu koniec zimy I tego się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.03.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Kasia mam pytanko jaka macie ścianke kolankowa i jaki kat dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.03.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 słuchajcie czy powiekszenie okna na poddaszu to istotne odstepstwo do projektu? Ja w ścianie szczytowej mam w projekcie luksfery w łazience (ściana 3m o granicy). wstawiłem okno bez zmiany wielkości otworu. sąsiad się trochę burzył ale nakleiłem na szybę matową folię, pogadałem z nim i dał spokój. Moze należałoby zapytać w starostwie i uzyskać formalną zgodę na odstępstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.03.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 słuchajcie czy powiekszenie okna na poddaszu to istotne odstepstwo do projektu? Wg mnie nie. Zdaje się, że wg zmienionego prawa możesz nawet okno dodać i to też nie jest istotne odstepstwo ... - ale nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.03.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 no właśnie tez taka interpretacje czytałam.. ok jak juz bede na tym etapie to sie upewnie .. Kasia to jaka masz tą scianke ? i jaki kat dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts