andre59 24.03.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Sylvia, możesz napisać czego uczysz? technologia informacyjna czyli po dawnemu informatyka No, to Ty trudną robotę masz. Młodzież w tym temacie nieźle oblatana jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.03.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Kasia mam pytanko jaka macie ścianke kolankowa i jaki kat dachu? Co prawda nie jestem Kasia, ale u mnie jest w projekcie 90cm, podwyższam do 110 i kąt nachylenia 37 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.03.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Kasia mam pytanko jaka macie ścianke kolankowa i jaki kat dachu? Kąt nachylenia dachu 40° A ścianka kolankowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 witam wszystkich rekordzistow i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.03.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Sylvia, możesz napisać czego uczysz? technologia informacyjna czyli po dawnemu informatyka No, to Ty trudną robotę masz. Młodzież w tym temacie nieźle oblatana jest. Andre zależy w czym w graniu i interenecie i owszem ale juz kazac im sformatowac tekst z uzyciem tabulatorów to czarna magia dla nich że juz nie wspomnę o zwykłym HTML'u lub o algorytmice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.03.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Kasia mam pytanko jaka macie ścianke kolankowa i jaki kat dachu? Co prawda nie jestem Kasia, ale u mnie jest w projekcie 90cm, podwyższam do 110 i kąt nachylenia 37 stopni. dzieki ja na razie mam w projekcie 80 cm... i kat 45. ale pytałam Kasi bo ładnie to u niej wygląda na zdjęciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.03.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Kasia mam pytanko jaka macie ścianke kolankowa i jaki kat dachu? Co prawda nie jestem Kasia, ale u mnie jest w projekcie 90cm, podwyższam do 110 i kąt nachylenia 37 stopni. My - tzn wtedy jeszcze teściowie - też podwyższyliśmy http://foto.onet.pl/upload/19/10/_163592_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.03.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Kociołek naprawdę się wystraszył.Podgrzał elegancko domek do 21 stC.Zobaczymy kiedy znowu mu coś odbije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.03.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 ok zmykam dizeci do szkoły zawioze..a potem siebie do swojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.03.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 witam wszystkich rekordzistow i nie tylko Cześć Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.03.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Kasia mam pytanko jaka macie ścianke kolankowa i jaki kat dachu? Co prawda nie jestem Kasia, ale u mnie jest w projekcie 90cm, podwyższam do 110 i kąt nachylenia 37 stopni. dzieki ja na razie mam w projekcie 80 cm... i kat 45. ale pytałam Kasi bo ładnie to u niej wygląda na zdjęciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.03.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Sylvia, możesz napisać czego uczysz? technologia informacyjna czyli po dawnemu informatyka No, to Ty trudną robotę masz. Młodzież w tym temacie nieźle oblatana jest. Andre zależy w czym w graniu i interenecie i owszem ale juz kazac im sformatowac tekst z uzyciem tabulatorów to czarna magia dla nich że juz nie wspomnę o zwykłym HTML'u lub o algorytmice... Ja to z problemami do swojego Piortka chodzę. W 2004 r był II indywidualnym wicemistrzem Polski w informatyce w kategorii szkół gimnazjalnych. Zespołowo zajęli I miejsce. Kiedyś był redaktorem naczelnym magazynu internetowego "@t" Teraz to już chyba tylko serwis on-line. Ale się chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.03.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Kasia mam pytanko jaka macie ścianke kolankowa i jaki kat dachu? Co prawda nie jestem Kasia, ale u mnie jest w projekcie 90cm, podwyższam do 110 i kąt nachylenia 37 stopni. My - tzn wtedy jeszcze teściowie - też podwyższyliśmy http://foto.onet.pl/upload/19/10/_163592_n.jpg Widzę, że masz ściankę kolankową= 5 pustaków + wieniec + murłata. To wychodzi mi ok. 110-120cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.03.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Kociołek naprawdę się wystraszył. Podgrzał elegancko domek do 21 stC. Zobaczymy kiedy znowu mu coś odbije. To nasze ksero w pracy tak ma, co chwilę wyskakuje błąd i co chwile molestuja mnie bym serwis wzywała - serwis się pojawia, kseruje tomy, a ksero nic, serwis za drzwi - ksero znowu głupawki dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 witam wszystkich rekordzistow i nie tylko Cześć Teska Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.03.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Sylvia, możesz napisać czego uczysz? technologia informacyjna czyli po dawnemu informatyka No, to Ty trudną robotę masz. Młodzież w tym temacie nieźle oblatana jest. Andre zależy w czym w graniu i interenecie i owszem ale juz kazac im sformatowac tekst z uzyciem tabulatorów to czarna magia dla nich że juz nie wspomnę o zwykłym HTML'u lub o algorytmice... Ja to z problemami do swojego Piortka chodzę. W 2004 r był II indywidualnym wicemistrzem Polski w informatyce w kategorii szkół gimnazjalnych. Zespołowo zajęli I miejsce. Kiedyś był redaktorem naczelnym magazynu internetowego "@t" Teraz to już chyba tylko serwis on-line. Ale się chwalę. Proszę proszę, dobrze mieć dzieci na RW bo jest wielkie prawdopodobieństwo, że nie tyle co wyjdą na ludzi, to jeszcze będą uzdolnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 ale moze w koncu wiosenka idzie w trawie wylazł mi jeden krokusik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Sylvia, możesz napisać czego uczysz? technologia informacyjna czyli po dawnemu informatyka No, to Ty trudną robotę masz. Młodzież w tym temacie nieźle oblatana jest. Andre zależy w czym w graniu i interenecie i owszem ale juz kazac im sformatowac tekst z uzyciem tabulatorów to czarna magia dla nich że juz nie wspomnę o zwykłym HTML'u lub o algorytmice... Ja to z problemami do swojego Piortka chodzę. W 2004 r był II indywidualnym wicemistrzem Polski w informatyce w kategorii szkół gimnazjalnych. Zespołowo zajęli I miejsce. Kiedyś był redaktorem naczelnym magazynu internetowego "@t" Teraz to już chyba tylko serwis on-line. Ale się chwalę. Proszę proszę, dobrze mieć dzieci na RW bo jest wielkie prawdopodobieństwo, że nie tyle co wyjdą na ludzi, to jeszcze będą uzdolnione no tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.03.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Kasia mam pytanko jaka macie ścianke kolankowa i jaki kat dachu? Co prawda nie jestem Kasia, ale u mnie jest w projekcie 90cm, podwyższam do 110 i kąt nachylenia 37 stopni. My - tzn wtedy jeszcze teściowie - też podwyższyliśmy Widzę, że masz ściankę kolankową= 5 pustaków + wieniec + murłata. To wychodzi mi ok. 110-120cm.. I sprawa się wyjaśniła tzn nie siś - dzięki Kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.03.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Kasia mam pytanko jaka macie ścianke kolankowa i jaki kat dachu? Co prawda nie jestem Kasia, ale u mnie jest w projekcie 90cm, podwyższam do 110 i kąt nachylenia 37 stopni. My - tzn wtedy jeszcze teściowie - też podwyższyliśmy http://foto.onet.pl/upload/19/10/_163592_n.jpg Widzę, że masz ściankę kolankową= 5 pustaków + wieniec + murłata. To wychodzi mi ok. 110-120cm.. Trzeba przyznać, że porządnie zrobione. Jak założą sufity i warstwy podłogowe to spadnie do 100cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts