Trini 24.03.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Sylwia wiem Funia, muszę poczekac aż przyslą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.03.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Kze, Ty się nia pakuj w zbyt dużo automatyki w domu. Kiedyś Ci dopiecze do żywego. Automatyka ma być tylko dodatkiem np. centralny wyłacznik światła w domu. Przeciez nawet każdą bramę (która jest automatyczna) mozna ręcznie otworzyć.. Tak więc w tym kierunku zmierzam. Jak coś sie da (i ma to uzasadnienie) to zautomatyzować. Ale bez przesady.. Dlatego tez nie dołaczyłem do wątku facynatów instalacji eketrycznych.. Bramę to ja sobie sam otwieram i sadło mi nie rośnie. A mi się otwiera automatycznie i też sadełka nie mam i jeszcze mam czyściutkie buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.03.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Zaległości nadrobione, dużo tego nie było Tulipany i krokusy też mi w ogrodku wyłażą, więć chyba jednak jest wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.03.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Kze, Ty się nia pakuj w zbyt dużo automatyki w domu. Kiedyś Ci dopiecze do żywego. Automatyka ma być tylko dodatkiem np. centralny wyłacznik światła w domu. Przeciez nawet każdą bramę (która jest automatyczna) mozna ręcznie otworzyć.. Tak więc w tym kierunku zmierzam. Jak coś sie da (i ma to uzasadnienie) to zautomatyzować. Ale bez przesady.. Dlatego tez nie dołaczyłem do wątku facynatów instalacji eketrycznych.. Bramę to ja sobie sam otwieram i sadło mi nie rośnie. A mi się otwiera automatycznie i też sadełka nie mam i jeszcze mam czyściutkie buty na razie zbieram na napęd do bramy, ale wolę mieć tak jak verunia a nie jak andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.03.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Kze, Ty się nia pakuj w zbyt dużo automatyki w domu. Kiedyś Ci dopiecze do żywego. Automatyka ma być tylko dodatkiem np. centralny wyłacznik światła w domu. Przeciez nawet każdą bramę (która jest automatyczna) mozna ręcznie otworzyć.. Tak więc w tym kierunku zmierzam. Jak coś sie da (i ma to uzasadnienie) to zautomatyzować. Ale bez przesady.. Dlatego tez nie dołaczyłem do wątku facynatów instalacji eketrycznych.. Bramę to ja sobie sam otwieram i sadło mi nie rośnie. A mi się otwiera automatycznie i też sadełka nie mam i jeszcze mam czyściutkie buty na razie zbieram na napęd do bramy, ale wolę mieć tak jak verunia a nie jak andre Cześć Funia Napęd do garażowej miałam od razu bo duża jest , ale na napęd do wjazdowej 2 lata czekałam. Jest rewalacyjnie, koniec z wysiadaniem z samochodu , otwieraniem bramy i znowu wsiadaniem, a w zimie z polewaniem gorącą wodą zasuwki bo zamarzła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.03.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Cześć dziewczyny. Byłam dziś na budowie, od strony południowej i zachodniej zaczyna powoli się topić śnieg, widać nawet kawałek trawnika. Ostrokrzew zginął śmiercią tragiczną, ognik chyba też. Reszta roślin nie wiem, bo albo przykryta śniegiem, albo w kokonach. No i bramę odsuwam ręcznie, napędu jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 czesc! u mnie cale szczescie sniegu nie widac juz....roslinki wygladaja jakby im nic nie bylo...no ale poczekamy...z ziemi wyszly juz tulipany, szafirki narcyzy....ale takie male dupki jeszcze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.03.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 czesc! u mnie cale szczescie sniegu nie widac juz....roslinki wygladaja jakby im nic nie bylo...no ale poczekamy...z ziemi wyszly juz tulipany, szafirki narcyzy....ale takie male dupki jeszcze..... Bo u was cieplejszy klimat. Ja boję czy nie wymarzła mi glicynia i winogrono, ale to się dopiero zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.03.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 A ja mam nadzieję,że wszystko mi przemarzło cały perz jaki mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 jest ktos tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.03.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 czasem zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 to fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 A wiecie, zę dziś na śmietniku wylądowały moje garnki które dostałam od mamy w tzw posagu I jak tu byc pozytywnie nastawiona do wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.03.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 miałas garnków dość? czy mamy dość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 taki los Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 miałas garnków dość? czy mamy dość? teściowa klupiła nowe i na moje miejsca zabrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.03.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 miałas garnków dość? czy mamy dość? teściowa klupiła nowe i na moje miejsca zabrakło niedobrze. Wsadź jej gary na szafę i powiedz, że tam sa bezpieczniejsze. A ty lubisz stare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 zaczynam strzały puszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.03.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 miałas garnków dość? czy mamy dość? teściowa klupiła nowe i na moje miejsca zabrakło jeśli to dobre garnki, ( te nowe) to nie rozpaczaj, chociaż... pamiętam jak za swoją pierwszą pensję kupiłam komplet talerzy ...w galerii ceramiki....po latach część się potłukła, kupiłam nowe, ale do tamtych szczególny sentyment pozostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.03.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 miałas garnków dość? czy mamy dość? teściowa klupiła nowe i na moje miejsca zabrakło niedobrze. Wsadź jej gary na szafę i powiedz, że tam sa bezpieczniejsze. A ty lubisz stare ale będzi wojna wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts