Olkalybowa 24.03.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 o kurczę mąż wrócił..... masz już limo pod okiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.03.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 słuszna decyzja to teraz trzymam kciuki żeby boćki nadleciały oj jakbyś była taka miła to trzymaj (bo mnie boćki chyba nie lubią ) boćki czasami lubią jak się na nie czeka będzie dobrze Ola, przyfruną a kciuki pewnie że potrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.03.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 słuszna decyzja to teraz trzymam kciuki żeby boćki nadleciały oj jakbyś była taka miła to trzymaj (bo mnie boćki chyba nie lubią ) Olka, ale to się może zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.03.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Dzięki dziewczyny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.03.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Dzięki dziewczyny . nie ma za co byłoby kolejne dzieciątko na RW a ja uwielbiam takie maluszki...szkoda że moja córka już taka duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.03.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Cześć dziewczyny. Witam wieczorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.03.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Dzięki dziewczyny . nie ma za co byłoby kolejne dzieciątko na RW a ja uwielbiam takie maluszki...szkoda że moja córka już taka duża to co ja mam powiedzieć? widziałyście Pawełka Ani Wiśniewskiej?....jakie cudeńko... do zacałowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.03.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Dzięki dziewczyny . nie ma za co byłoby kolejne dzieciątko na RW a ja uwielbiam takie maluszki...szkoda że moja córka już taka duża to co ja mam powiedzieć? widziałyście Pawełka Ani Wiśniewskiej?....jakie cudeńko... do zacałowania śliczny jest pewnie też się czasami zastanawiasz kiedy ten czas zleciał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.03.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Dzięki dziewczyny . nie ma za co byłoby kolejne dzieciątko na RW a ja uwielbiam takie maluszki...szkoda że moja córka już taka duża to co ja mam powiedzieć? widziałyście Pawełka Ani Wiśniewskiej?....jakie cudeńko... do zacałowania no piękny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 24.03.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Cześć Witam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwo_72 24.03.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Dokładam sowoje 3 grosze do rekordowego tematu )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.03.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Cześć Witam wieczorową porą cześć Karolka gdzie sie podziewałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.03.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Dokładam sowoje 3 grosze do rekordowego tematu )) bardzo nam miło witaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.03.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Dzięki dziewczyny . nie ma za co byłoby kolejne dzieciątko na RW a ja uwielbiam takie maluszki...szkoda że moja córka już taka duża to co ja mam powiedzieć? widziałyście Pawełka Ani Wiśniewskiej?....jakie cudeńko... do zacałowania śliczny jest pewnie też się czasami zastanawiasz kiedy ten czas zleciał? oj Monia, jak się tu nie zastanawiać, kiedy jeszcze nie dawno córcia sepleniła, a dziś przychodzi do niej taki 1.90 wzrostu i mówi do mnie: jak miło panią widzieć... ...hm....przecież tak nie dawno mówił tak do mojej mamy mój ślubny....no przecież całkiem nie dawno, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.03.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 witam Karolkę i Iwo i zmykam, miłego klikania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.03.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 oj Monia, jak się tu nie zastanawiać, kiedy jeszcze nie dawno córcia sepleniła, a dziś przychodzi do niej taki 1.90 wzrostu i mówi do mnie: jak miło panią widzieć... ...hm....przecież tak nie dawno mówił tak do mojej mamy mój ślubny....no przecież całkiem nie dawno, prawda? no ja jeszcze tych problemów nie mam ale też się zastanawiam jak ten czas pędzi...przecież całkiem niedawno przywieźlismy takie małe zawiniatko, najcenniejszy skarb ze szitala i wpatrywaliśmy się w nie jak w obraz a teraz z niej już taka pannica a my wiecznie młodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.03.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Piotrka niedawno w wanience kąpałem a dziś zaczyna mnie przerastać (a niski nie jestem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.03.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 witam Karolkę i Iwo i zmykam, miłego klikania Ale jeszcze do nas wrócisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 24.03.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 A jakoś tak wyszło długo mnie nie było , ale już jestem i będę Was zanudzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.03.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 A jakoś tak wyszło długo mnie nie było , ale już jestem i będę Was zanudzać zanudzaj ile tylko chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts