andre59 24.03.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Uciekam spać, papatki. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.03.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Maksiu wracasz do gry ? na to wyglada.. ale napewno nie jako zawodowiec, raczej czysto amatorsko od czasu do czasu.. ot dla sportu podobno sport to zdrowie wiecej ruchu dobrze mi zrobi mi by sie bardziej chyba przydalo wiosna za pasem, mozna pobiegac, na rowerek wsiasc.. jest wiele mozliwosci , duzo wiecej niz zima trzeba tylko ruszyc tylek od komputera od wczoraj rana do dzisiejszego wieczora nawet nie dotknąłem komputera i nawet na spacerek z dzieckiem wychodzilem, ale zeby zaraz tam biegac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.03.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Dobranoc Ola. Jajcek, gratulki ponowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.03.2006 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Dobranoc Ola. Jajcek, gratulki ponowne Dziekuje ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.03.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Maksiu wracasz do gry ? na to wyglada.. ale napewno nie jako zawodowiec, raczej czysto amatorsko od czasu do czasu.. ot dla sportu podobno sport to zdrowie wiecej ruchu dobrze mi zrobi mi by sie bardziej chyba przydalo wiosna za pasem, mozna pobiegac, na rowerek wsiasc.. jest wiele mozliwosci , duzo wiecej niz zima trzeba tylko ruszyc tylek od komputera od wczoraj rana do dzisiejszego wieczora nawet nie dotknąłem komputera i nawet na spacerek z dzieckiem wychodzilem, ale zeby zaraz tam biegac ja tam od przyszlego tygodnia zamierzam biegac, ostatnio cos mi waga stanela w miejscu, trzeba by jej troche pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.03.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Ja też sie pożegnam .....moi Panowie wrócili http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/211/378.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.03.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Dobranoc Ew-ka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.03.2006 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Ja też sie pożegnam .....moi Panowie wrócili http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/211/378.png no to spokojnej nocy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.03.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 pa,pa .....nie siedźcie za długo przed kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.03.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Maksiu wracasz do gry ? na to wyglada.. ale napewno nie jako zawodowiec, raczej czysto amatorsko od czasu do czasu.. ot dla sportu podobno sport to zdrowie wiecej ruchu dobrze mi zrobi mi by sie bardziej chyba przydalo wiosna za pasem, mozna pobiegac, na rowerek wsiasc.. jest wiele mozliwosci , duzo wiecej niz zima trzeba tylko ruszyc tylek od komputera od wczoraj rana do dzisiejszego wieczora nawet nie dotknąłem komputera i nawet na spacerek z dzieckiem wychodzilem, ale zeby zaraz tam biegac ja tam od przyszlego tygodnia zamierzam biegac, ostatnio cos mi waga stanela w miejscu, trzeba by jej troche pomoc... mi chyba troche samozaparcia brakuje, a z 15 kg dobrze by bylo zrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.03.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Ja też sie pożegnam .....moi Panowie wrócili http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/211/378.png Dobranoc Ewunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 24.03.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Dobranoc Tola. Może jeszcze tu zajrzy? Cześć chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.03.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Czesc Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.03.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Maksiu wracasz do gry ? na to wyglada.. ale napewno nie jako zawodowiec, raczej czysto amatorsko od czasu do czasu.. ot dla sportu podobno sport to zdrowie wiecej ruchu dobrze mi zrobi mi by sie bardziej chyba przydalo wiosna za pasem, mozna pobiegac, na rowerek wsiasc.. jest wiele mozliwosci , duzo wiecej niz zima trzeba tylko ruszyc tylek od komputera od wczoraj rana do dzisiejszego wieczora nawet nie dotknąłem komputera i nawet na spacerek z dzieckiem wychodzilem, ale zeby zaraz tam biegac ja tam od przyszlego tygodnia zamierzam biegac, ostatnio cos mi waga stanela w miejscu, trzeba by jej troche pomoc... mi chyba troche samozaparcia brakuje, a z 15 kg dobrze by bylo zrzucic nie ma sie co ogladac, tylko trzeba sie brac za siebie troche samozaparcia i bede efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.03.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Maksiu wracasz do gry ? na to wyglada.. ale napewno nie jako zawodowiec, raczej czysto amatorsko od czasu do czasu.. ot dla sportu podobno sport to zdrowie wiecej ruchu dobrze mi zrobi mi by sie bardziej chyba przydalo wiosna za pasem, mozna pobiegac, na rowerek wsiasc.. jest wiele mozliwosci , duzo wiecej niz zima trzeba tylko ruszyc tylek od komputera od wczoraj rana do dzisiejszego wieczora nawet nie dotknąłem komputera i nawet na spacerek z dzieckiem wychodzilem, ale zeby zaraz tam biegac ja tam od przyszlego tygodnia zamierzam biegac, ostatnio cos mi waga stanela w miejscu, trzeba by jej troche pomoc... mi chyba troche samozaparcia brakuje, a z 15 kg dobrze by bylo zrzucic nie ma sie co ogladac, tylko trzeba sie brac za siebie troche samozaparcia i bede efekty no wiesz ale to ma i tego strony, w tedy bym musial garderobe wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.03.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Dobranoc Tola. Może jeszcze tu zajrzy? Cześć chłopaki. dobranoc Andre dobranoc wszystkim...śpijcie spokojnie i nie rozrabiajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.03.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 no wiesz ale to ma i tego strony, w tedy bym musial garderobe wymienic to akurat najmniejszy problem.. za to jaka satysfakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.03.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 no wiesz ale to ma i tego strony, w tedy bym musial garderobe wymienic to akurat najmniejszy problem.. za to jaka satysfakcja no bede musial to przemyslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 24.03.2006 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Tola juz uciekasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.03.2006 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Tola juz uciekasz ? pólnoc się zbliża, ja jak Kopciuszek, tuz po północy gubię pantofelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts