Jajcek 26.03.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Ja biegnę. dokąd ? Witam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.03.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 sylvia ty nie biegnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.03.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 czuję że meta juz blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.03.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 hejka czy bieg juz skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.03.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 sylvia ty nie biegnij już nie musze jajcek przeciał metę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.03.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Ja biegnę. dokąd ? Witam ponownie nie ładnie, ty nie biegłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.03.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 czuję że meta juz blisko no tuż za tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.03.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 hejka czy bieg juz skończony owszem ktoś przy mecie wyskoczył zza krzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.03.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Witam wszystkich Rekordowiczów Czy ktoś tu mnie jeszcze pamięta? Strrrrasznie się za wami stęskniłam! O streszczenie tego co tu się działo nawet nie proszę...Ranysiu aleście natrzaskali stronek joola no nareszcie! No pewnie że pamietamy i tęsknimy wygladam cię od dawna bo był cynk że wreszcie wracasz a ty tyle kazałaś na siebie czekać Mów co u ciebie? jak sie mieszka? ps. to kiedy imprezka z winkiem z Twojej piwniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.03.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Witam wszystkich Rekordowiczów Czy ktoś tu mnie jeszcze pamięta? Strrrrasznie się za wami stęskniłam! O streszczenie tego co tu się działo nawet nie proszę...Ranysiu aleście natrzaskali stronek Strasznie długo tu jestem bo cię pamiętam Miło cię znowu widzieć , jak się mieszka? Verunia, mieszka się super, chociaż cierpię na chroniczny brak czasu i dlatego nie mam jeszcze dopieszczonego domku tak jak bym chciała. Tola skąd wiesz jakie ja mam drzwi wew. jasnowidz-ka Chyba jednak nie mamy takich samych..miałam mieć drzwi Porta Toledo lub Cordoba ale ostatecznie wybrałam inne ponieważ koniecznie chciałam mieć przed świętami drzwi zamiast zasłonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.03.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 hejka czy bieg juz skończony owszem ktoś przy mecie wyskoczył zza krzaka a teraz się wstyda i znowu wskoczył w krzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.03.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 hejka czy bieg juz skończony owszem ktoś przy mecie wyskoczył zza krzaka zza krzka to tylko Jajcek albo Mamoń Jajcek gatki http://szamanka.pl/images/fullsize/imgewewMhjini.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.03.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Monka , w piwnicy to ja na razie mam...farby, resztki kafli, jakieś silikony, rynny... czyli niezły ba....el siostro Ale wirtualne winko zawsze możemy wypić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.03.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 hejka czy bieg juz skończony owszem ktoś przy mecie wyskoczył zza krzaka a teraz się wstyda i znowu wskoczył w krzaki nie bój żaby ( za przeproszeniem ) niedługo znowu wyskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.03.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Witam wszystkich Rekordowiczów Czy ktoś tu mnie jeszcze pamięta? Strrrrasznie się za wami stęskniłam! O streszczenie tego co tu się działo nawet nie proszę...Ranysiu aleście natrzaskali stronek Strasznie długo tu jestem bo cię pamiętam Miło cię znowu widzieć , jak się mieszka? Verunia, mieszka się super, chociaż cierpię na chroniczny brak czasu i dlatego nie mam jeszcze dopieszczonego domku tak jak bym chciała. Tola skąd wiesz jakie ja mam drzwi wew. jasnowidz-ka Chyba jednak nie mamy takich samych..miałam mieć drzwi Porta Toledo lub Cordoba ale ostatecznie wybrałam inne ponieważ koniecznie chciałam mieć przed świętami drzwi zamiast zasłonek dopieszczać trzeba długo, cała w tym przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.03.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Monka , w piwnicy to ja na razie mam...farby, resztki kafli, jakieś silikony, rynny... czyli niezły ba....el siostro Ale wirtualne winko zawsze możemy wypić no ja o tym wirtualnym moim ulubionym właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.03.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 hejka czy bieg juz skończony owszem ktoś przy mecie wyskoczył zza krzaka zza krzka to tylko Jajcek albo Mamoń Jajcek gatki http://szamanka.pl/images/fullsize/imgewewMhjini.JPG Rany widzę, że tu zamiast ciacha i kawy niezłe pośladki podają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.03.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 hejka czy bieg juz skończony owszem ktoś przy mecie wyskoczył zza krzaka a teraz się wstyda i znowu wskoczył w krzaki nie bój żaby ( za przeproszeniem ) niedługo znowu wyskoczy wstyd minie z końcem strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 26.03.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 hejka czy bieg juz skończony owszem ktoś przy mecie wyskoczył zza krzaka a teraz się wstyda i znowu wskoczył w krzaki nie bój żaby ( za przeproszeniem ) niedługo znowu wyskoczy a co koniec stronki bliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.03.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 hejka czy bieg juz skończony owszem ktoś przy mecie wyskoczył zza krzaka zza krzka to tylko Jajcek albo Mamoń Jajcek gatki http://szamanka.pl/images/fullsize/imgewewMhjini.JPG Rany widzę, że tu zamiast ciacha i kawy niezłe pośladki podają Bo to już taka tradycja, zapoczątkowana przez Funię. Kiedyś zamiast życzyć mi gratki, powiedziała gatki dla veruni no i się zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts