Gryfpc 26.03.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Dobry jesteś w TE klocki Ewka, ale masz jęzorek dzisiaj, nie rozdwaja się czasem na końcu, nie syczy? sssssssssssssssssssoś Ci nie pasi pasi, pasi siostra, tylko tak się pytam Jakiś jadzik tu czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.03.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Tola, pamiętam te filmy. Były naprawdę fajne, nie to co teraz. Ekran z bratkiem albo zwierzyniec co te młodziki wiedzą o telewizji ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.03.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 te fotografie to mają urok, nie to co cyfrowe jakieś. Ale to było wieki temu chyba epoka lodowcowa, czy coś koło tego No, w zeszłym tysiącleciu. W roku pańskim 1965. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 26.03.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Tola, pamiętam te filmy. Były naprawdę fajne, nie to co teraz. Ekran z bratkiem albo zwierzyniec co te młodziki wiedzą o telewizji ???? Bo ja wiem, co Wy chcecie od Chucka Norrisa?! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.03.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Dobry jesteś w TE klocki Ewka, ale masz jęzorek dzisiaj, nie rozdwaja się czasem na końcu, nie syczy? sssssssssssssssssssoś Ci nie pasi pasi, pasi siostra, tylko tak się pytam uwielbiam ssssssssyczeć w towarzystwie nigdy mnie potem nie zapraszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.03.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Dobry jesteś w TE klocki Ewka, ale masz jęzorek dzisiaj, nie rozdwaja się czasem na końcu, nie syczy? sssssssssssssssssssoś Ci nie pasi pasi, pasi siostra, tylko tak się pytam Jakiś jadzik tu czuję aleś pojechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 26.03.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.03.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Tola, pamiętam te filmy. Były naprawdę fajne, nie to co teraz. Ekran z bratkiem albo zwierzyniec co te młodziki wiedzą o telewizji ???? O to,to. "Pana Samochodzika" pamiętacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.03.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Ew-ka, ale syczysz. Ten syk nie mieści się na monitorze. wiem-zmieniłam już ....chociaż kusiło mnie zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.03.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 O jakiś pradawnych czasach opowiadacie, idę spać Dobraaaaaanoc Pradawne? To tak niedawno było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 26.03.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Dobry jesteś w TE klocki Ewka, ale masz jęzorek dzisiaj, nie rozdwaja się czasem na końcu, nie syczy? sssssssssssssssssssoś Ci nie pasi pasi, pasi siostra, tylko tak się pytam Jakiś jadzik tu czuję aleś pojechał Ja ???!!! Nieeee, ja tylko lubię patrzeć, jak się kobitki "za łby" biorą, a co zaszkodzi troszkę poszczuć?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.03.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Tola, pamiętam te filmy. Były naprawdę fajne, nie to co teraz. Ekran z bratkiem albo zwierzyniec co te młodziki wiedzą o telewizji ???? O to,to. "Pana Samochodzika" pamiętacie? a Adama Słodowego -zrób to sam ???Prawie jak McGayver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.03.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Gryfpc...to Ty nas chyba nie znasz, prędzej się na Twoją czuprynę rzucimy Ewka, szykuj broń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 26.03.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Tola, pamiętam te filmy. Były naprawdę fajne, nie to co teraz. Ekran z bratkiem albo zwierzyniec co te młodziki wiedzą o telewizji ???? O to,to. "Pana Samochodzika" pamiętacie? a Adama Słodowego -zrób to sam ???Prawie jak McGayver No, to, to i ja pamiętam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 26.03.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Niestety muszę już Was opuścić. Dobranoc Tola Dobranoc Ew-ka Cześć Gryfpc. Jutro urodziny Andrzejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.03.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Niestety muszę już Was opuścić. Dobranoc Tola Dobranoc Ew-ka Cześć Gryfpc. Jutro urodziny Andrzejki. Dobrych snów Andre...snów o potędze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.03.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Ja ???!!! Nieeee, ja tylko lubię patrzeć, jak się kobitki "za łby" biorą, a co zaszkodzi troszkę poszczuć?! że niby my z Tolą ? z siostrą ??? w życiu !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 26.03.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Gryfpc...to Ty nas chyba nie znasz, prędzej się na Twoją czuprynę rzucimy Ewka, szykuj broń Nie no co WY!!! http://www.e-kwiaty.pl/photo/tulipany.jpg SORKI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.03.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Niestety muszę już Was opuścić. Dobranoc Tola Dobranoc Ew-ka Cześć Gryfpc. Jutro urodziny Andrzejki. Udanej nocy i cobyś rano był wyspany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 26.03.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Gratki Mamoń! Dzięki Trini, a ja Ci gratuluję kolejnych wygranych, to musi być superowska sprawa wygrywać cokolwiek fantastycznie jest Andre - dzięki za kwiatki Trini, takie wygrane, to nawet pochmurny dzień potrafią uczynić słonecznym, prawda? racja - zawsze to jest bardzo miłe (z doskoku jestem, wiec przepraszam, ze rzadko odpisuję... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts