andre59 27.03.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Jak się czujecie po zmianie czasu? Ja jestem wiecznie niedospana, a teraz to już w ogóle, kto to widział po 4 wstawać Po 4-tej? Ja bym nie dał rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.03.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Cześć Ew-ka. Cześć Kasztanka. Cześć Sylvia. Same kobitki na RW nie licząc Ciebie i Jacka ...cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.03.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 a ja pokonalam ozc i wiem jakie jest zapotrzebowanie ciepla na moj przyszly domek za chwilke jade do energetyki coby im dostarczyc pozwolenie na budowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.03.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Jak się czujecie po zmianie czasu? Ja jestem wiecznie niedospana, a teraz to już w ogóle, kto to widział po 4 wstawać Po 4-tej? Ja bym nie dał rady. Po staremu po 4, po nowemu to 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.03.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 a ja pokonalam ozc i wiem jakie jest zapotrzebowanie ciepla na moj przyszly domek za chwilke jade do energetyki coby im dostarczyc pozwolenie na budowe... Będziesz ogrzewać dom prądem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.03.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Cześć Ew-ka. Cześć Kasztanka. Cześć Sylvia. Same kobitki na RW nie licząc Ciebie i Jacka ...cześć Zawsze jakieś rodzynki muszą się znaleść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.03.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 wiecie ,że wczoraj nie włączałam CO ... .....a w domu utrzymywało sie ciepło jeszcze z soboty + słoneczko na dworze.... ....dopiero wieczorkiem zapaliliśmy w kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.03.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 a ja pokonalam ozc i wiem jakie jest zapotrzebowanie ciepla na moj przyszly domek za chwilke jade do energetyki coby im dostarczyc pozwolenie na budowe... Będziesz ogrzewać dom prądem? zastanawiam sie. mam do wyboru prad lub gaz z butli... a pozwolenie kazali sobie dowieźc nie wiem czemu? chyba ma to zwiazek ze stanowiskiem prezesa URE w ktorym uznal za niedopuszczalne by przylaczyc klienta powyzej 1,5 roku od podpisania umowy lub pol roku od otrzymania pozwolenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 wiecie ,że wczoraj nie włączałam CO ... .....a w domu utrzymywało sie ciepło jeszcze z soboty + słoneczko na dworze.... ....dopiero wieczorkiem zapaliliśmy w kominku u mnie sloneczka niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.03.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 wiecie ,że wczoraj nie włączałam CO ... .....a w domu utrzymywało sie ciepło jeszcze z soboty + słoneczko na dworze.... ....dopiero wieczorkiem zapaliliśmy w kominku Znakiem tego, wiosna idzie. Mój kominek jeszcze nie gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.03.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 wiecie ,że wczoraj nie włączałam CO ... .....a w domu utrzymywało sie ciepło jeszcze z soboty + słoneczko na dworze.... ....dopiero wieczorkiem zapaliliśmy w kominku u mnie sloneczka niet u mnie też coś zaczyna uciekać za chmurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.03.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 wiecie ,że wczoraj nie włączałam CO ... .....a w domu utrzymywało sie ciepło jeszcze z soboty + słoneczko na dworze.... ....dopiero wieczorkiem zapaliliśmy w kominku u mnie sloneczka niet U mnie mgła i ponuro jak na jesieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.03.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 wiecie ,że wczoraj nie włączałam CO ... .....a w domu utrzymywało sie ciepło jeszcze z soboty + słoneczko na dworze.... ....dopiero wieczorkiem zapaliliśmy w kominku Znakiem tego, wiosna idzie. Mój kominek jeszcze nie gotowy. brak pomysłu ? czy innego składnika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.03.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 wiecie ,że wczoraj nie włączałam CO ... .....a w domu utrzymywało sie ciepło jeszcze z soboty + słoneczko na dworze.... ....dopiero wieczorkiem zapaliliśmy w kominku u mnie sloneczka niet U mnie mgła i ponuro jak na jesieni. to jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.03.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 może coś przekąsimy ? http://bi.gazeta.pl/im/4/2438/z2438134G.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.03.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 oo ciasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.03.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam w deszczowy poranek Wzorem Kasi i ja mam dzisiaj pytanie dnia. Czy ktoś ma jakieś konkrety na ten temat? Rzecz dotyczy odliczenia VAT na kilka wątpliwych dla mnie pozycji. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1125882#1125882 Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.03.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Cze Mamonku A ty dalej z tym vatem walczysz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.03.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 oo ciasto o Jajcek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.03.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 wiecie ,że wczoraj nie włączałam CO ... .....a w domu utrzymywało sie ciepło jeszcze z soboty + słoneczko na dworze.... ....dopiero wieczorkiem zapaliliśmy w kominku Znakiem tego, wiosna idzie. Mój kominek jeszcze nie gotowy. brak pomysłu ? czy innego składnika ? Wszystko jest, tylko trza to do kupy poskładać i komin przez dach przeciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts