Witos 27.03.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Ale podobaja mi sie te zebra , pasowały by do moich płytek w czaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.03.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Ja nie mam nawet gazu a co dopiero taką płyte :0 PS: Ja też gazu nie mam - jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.03.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Ale podobaja mi sie te zebra , pasowały by do moich płytek w czaszki Jak myslicie, jakbym w Media Marku wystartowała dyskretnie z chromolem na chusteczce i zrobiła mały teścior jak się toto sprawuje - wywalą mnie z wielkim czy z małym hukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 27.03.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Ale podobaja mi sie te zebra , pasowały by do moich płytek w czaszki Jak myslicie, jakbym w Media Marku wystartowała dyskretnie z chromolem na chusteczce i zrobiła mały teścior jak się toto sprawuje - wywalą mnie z wielkim czy z małym hukiem Nie wywalą ja kiedyś sprawdzałem kamere czy wytrzyma ostry zjazd na desce z wywrotką. Nagrałem kawałek filmu symulując wstrząsy i uderzenia, po czym stwierdziłem ze spoko nie gubi ostrości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.03.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Ale podobaja mi sie te zebra , pasowały by do moich płytek w czaszki Jak myslicie, jakbym w Media Marku wystartowała dyskretnie z chromolem na chusteczce i zrobiła mały teścior jak się toto sprawuje - wywalą mnie z wielkim czy z małym hukiem Media Markt-nie dla i...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Witos 27.03.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 No nic ide z młodym pokazac mu deszcz z bliska, i wypuszcze wreszcie wiosne z piwnicy. To narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.03.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Ale podobaja mi sie te zebra , pasowały by do moich płytek w czaszki Jak myslicie, jakbym w Media Marku wystartowała dyskretnie z chromolem na chusteczce i zrobiła mały teścior jak się toto sprawuje - wywalą mnie z wielkim czy z małym hukiem Nie wywalą ja kiedyś sprawdzałem kamere czy wytrzyma ostry zjazd na desce z wywrotką. Nagrałem kawałek filmu symulując wstrząsy i uderzenia, po czym stwierdziłem ze spoko nie gubi ostrości:) To luzik Jak za tydzień się nie zamelduję, to będzie znaczyło, że jednak nie można tak robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.03.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 No nic ide z młodym pokazac mu deszcz z bliska, i wypuszcze wreszcie wiosne z piwnicy. To narazie. oj Witos, fe brzydko, fe nieładnie a my tu tacy wyposzczeni przez tą zimę, a Ty kolezankę w bunkrach trzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.03.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Ale podobaja mi sie te zebra , pasowały by do moich płytek w czaszki Jak myslicie, jakbym w Media Marku wystartowała dyskretnie z chromolem na chusteczce i zrobiła mały teścior jak się toto sprawuje - wywalą mnie z wielkim czy z małym hukiem Nie wywalą ja kiedyś sprawdzałem kamere czy wytrzyma ostry zjazd na desce z wywrotką. Nagrałem kawałek filmu symulując wstrząsy i uderzenia, po czym stwierdziłem ze spoko nie gubi ostrości:) To luzik Jak za tydzień się nie zamelduję, to będzie znaczyło, że jednak nie można tak robić Jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.03.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Ale podobaja mi sie te zebra , pasowały by do moich płytek w czaszki Jak myslicie, jakbym w Media Marku wystartowała dyskretnie z chromolem na chusteczce i zrobiła mały teścior jak się toto sprawuje - wywalą mnie z wielkim czy z małym hukiem Nie wywalą ja kiedyś sprawdzałem kamere czy wytrzyma ostry zjazd na desce z wywrotką. Nagrałem kawałek filmu symulując wstrząsy i uderzenia, po czym stwierdziłem ze spoko nie gubi ostrości:) To luzik Jak za tydzień się nie zamelduję, to będzie znaczyło, że jednak nie można tak robić Jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz Spróbuję, najwyżej mnie pogonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.03.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Ja co chwile mam restart przynajmniej nie jest monotonnie musisz wykorzystac swoj urok osobisty do rozmowy z informatykiem Wykorzystałam, zamiast 20., to jestem 5. w kolejce czyli jest nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.03.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Здравствуйте ребята! czesc Witos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.03.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Ja co chwile mam restart przynajmniej nie jest monotonnie musisz wykorzystac swoj urok osobisty do rozmowy z informatykiem Wykorzystałam, zamiast 20., to jestem 5. w kolejce czyli jest nadzieja Podobno nadzieja jest zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.03.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Ja co chwile mam restart przynajmniej nie jest monotonnie musisz wykorzystac swoj urok osobisty do rozmowy z informatykiem Wykorzystałam, zamiast 20., to jestem 5. w kolejce czyli jest nadzieja Podobno nadzieja jest zawsze znaczy do swiat zrobi tylko pewnie nie powiedzial ktorych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.03.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Koniec stronki bliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.03.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Kasia a Ty gdzie jestes ? nastepny restart ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.03.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Nikt nie chce ze mna doklikac do konca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.03.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Ta ja doklikam a czajnik z za krzaczka wyskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.03.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 no i ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.03.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 teraz sie okaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts