Jajcek 27.03.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Heja klikacze!! ale mi forum muli... Dzisiaj dobry dzień wygrałam klawiaturę bezprzewodową, smyczi jakiś wypaśny długopis na Discovery Channel, wczoraj płyty DVD na fantasii - Pulp Fiction i Dirty Dancing 2 jestes niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.03.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 czesc byłam w energetyce i ??????? ale czemu odrazu mnie wywalilas z gg ????? nie wywaliłam w pracy włączyłam web gg a tam nie mam twojego konta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.03.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 27.03.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Heja klikacze!! ale mi forum muli... Dzisiaj dobry dzień wygrałam klawiaturę bezprzewodową, smyczi jakiś wypaśny długopis na Discovery Channel, wczoraj płyty DVD na fantasii - Pulp Fiction i Dirty Dancing 2 Trini, jesteś niesamowita, mówi się, że kto nie gra ten nie wygra, ja qrczak gram i nic nie mogę jakoś wygrać - wygrałam toster od muratora i to była moja 2. wygrana w życiu no własnie był listonosz i przyniósł mi perfumy z francji aż mi głupio - niby gram dużo, ale w końcu ludzie przestaną mi wierzyć... te perfumy to miniaturka ale są cudowne Kasia graj i na innych nie tylko na LOT ja gram wszędzie gdzie się da (jak mam czas) nawet tv nie oglądam - tylko siedzę i klikam, to juz jest mania czekam na wyniki muratora w konkursie zmieńcie portal razem z nami ale cos dłuugo ich nie ma :/ ale jestes szczesciara! a gdzie szukasz tych konkursow? i probek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.03.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 ANDRZEJKA wszystkiego naj, naj, naj...http://www.twojekwiaty.pl/photo/661.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.03.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 ANDRZEJKO W Dniu Urodzin życzenia spełnienia najskrytszych marzeń, realizacji wszystkich planów, zamierzeń,pogody ducha i słońca każdego dnia, 100 LAT http://kwiatek.i5.pl/images/fullsize/storczyki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.03.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 znowu makiem sieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.03.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Andrzejko, pozwól, że i ja złożę Ci szczere życzenia samych szczęśliwych chwil. http://www.e-kwiaty.pl/photo/m_ROS12red50_l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.03.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 witam popołudniowo i słonecznie w południe lało u mnie jak z cebra a teraz wyszło słoneczko i widać jak brudne są moje szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.03.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 czekamy na andrzejkę ? obiecała imprezkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.03.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 witam popołudniowo i słonecznie w południe lało u mnie jak z cebra a teraz wyszło słoneczko i widać jak brudne są moje szyby czesć Ewa! U mnie jest dokładnie tak jak u Ciebie włącznie z tymi szybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.03.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 witam popołudniowo i słonecznie w południe lało u mnie jak z cebra a teraz wyszło słoneczko i widać jak brudne są moje szyby czesć Ewa! U mnie jest dokładnie tak jak u Ciebie włącznie z tymi szybami zaba -normalnie mi ulżyło z tymi szybami -rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.03.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 witam popołudniowo i słonecznie w południe lało u mnie jak z cebra a teraz wyszło słoneczko i widać jak brudne są moje szyby czesć Ewa! U mnie jest dokładnie tak jak u Ciebie włącznie z tymi szybami zaba -normalnie mi ulżyło z tymi szybami -rzecz jasna kiedy je umyjesz???? Bo ja planowałam dzisiaj jedno, ale najpierw wypije kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.03.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 witam popołudniowo i słonecznie w południe lało u mnie jak z cebra a teraz wyszło słoneczko i widać jak brudne są moje szyby czesć Ewa! U mnie jest dokładnie tak jak u Ciebie włącznie z tymi szybami zaba -normalnie mi ulżyło z tymi szybami -rzecz jasna kiedy je umyjesz???? Bo ja planowałam dzisiaj jedno, ale najpierw wypije kawę masz rację .....pijemy kawę okno nie zając -nie ucieknie ja zapraszam do mnie http://www.dj-miter.com/ew-ka/dekoracje/pict2294.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.03.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 zaba a ty caly dzien tak mijasz to RW ze myslalem ze juz tu nie zajrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.03.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 zaba a ty caly dzien tak mijasz to RW ze myslalem ze juz tu nie zajrzysz Jacek ,czy Ty nie wiesz ,że zaba to kobieta pracująca ? zaraz okna będzie myła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.03.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 zaba a ty caly dzien tak mijasz to RW ze myslalem ze juz tu nie zajrzysz Juz jestem! odrabiem zadanie domowe.....czytam o vatach i pitach... Czesć Jajcuś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.03.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 zaba a ty caly dzien tak mijasz to RW ze myslalem ze juz tu nie zajrzysz Jacek ,czy Ty nie wiesz ,że zaba to kobieta pracująca ? zaraz okna będzie myła okna ??? po co ? na swieta jeszcze raz bedzie musiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 27.03.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 zaba a ty caly dzien tak mijasz to RW ze myslalem ze juz tu nie zajrzysz Juz jestem! odrabiem zadanie domowe.....czytam o vatach i pitach... Czesć Jajcuś! bedziemy vat odliczali ? i jak idzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.03.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 zaba a ty caly dzien tak mijasz to RW ze myslalem ze juz tu nie zajrzysz Juz jestem! odrabiem zadanie domowe.....czytam o vatach i pitach... Czesć Jajcuś! bedziemy vat odliczali ? i jak idzie ? Ciężko..... To jakis obłęd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts