zaba_gonia 27.03.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 już jestem .....i co z tą kawą ? zaba piła ? i co smakowała ? a wiosna ? nareszcie ją czuć w powietrzu Wypiłam...była pyszna! Okna nie umyłam...nie ucieknie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.03.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 przed moim domem jest jedno wielkie błoto i dziury ,a widoków na drogę nie ma ....tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.03.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 przed moim domem jest jedno wielkie błoto i dziury ,a widoków na drogę nie ma ....tragedia Rozumiem cię siostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.03.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 przed moim domem jest jedno wielkie błoto i dziury ,a widoków na drogę nie ma ....tragedia Rozumiem cię siostro łączymy się w bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.03.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 no to energetyka pomogła mi podjac decyzje kiedy zaczne budowac.. wrecz bym powiedzila ze znaczaco mi 'pomogła' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 27.03.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 WITAM Wpadłem na chwilke ,aby złozyć naszej solenizantce życzenia. Andrzejko! Życzenia już Ci na pewno składali twarz twoja była uśmiechnięta ale jest jeszcze jedna osoba, która o Tobie pamięta Ona właśnie Tobie życzy wiele szczęścia i słodyczy wiele wspomnień, miłych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń A do zyczeń dołączam ten oto skromny bukiecik http://www.kwiatuszki.webd.pl/zdjecia/13.jpg Wszystkiego naj, naj, naj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.03.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 przed moim domem jest jedno wielkie błoto i dziury ,a widoków na drogę nie ma ....tragedia Rozumiem cię siostro łączymy się w bólu U mnie nie lepiej Ale przyniosłam coś na pocieszenie http://www.sms.internetdsl.pl/fotki/wino/wino-czartesciowej.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.03.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 przed moim domem jest jedno wielkie błoto i dziury ,a widoków na drogę nie ma ....tragedia Rozumiem cię siostro łączymy się w bólu U mnie nie lepiej Ale przyniosłam coś na pocieszenie http://www.sms.internetdsl.pl/fotki/wino/wino-czartesciowej.jpg O, ten trunek w sam raz dla Andrzejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.03.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 no to energetyka pomogła mi podjac decyzje kiedy zaczne budowac.. wrecz bym powiedzila ze znaczaco mi 'pomogła' uszy do gory- wiosna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.03.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Verunia dla Andrzejki mam wino o romantycznej nazwie: http://www.sms.internetdsl.pl/fotki/wino/wino-menello.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.03.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 No to chluśniem, bo uśniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.03.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Chłopaki wklejcie jakieś super gaciorki dla Verini, bo nie moge znależć... No i znalazłam gatki (były ukryte pod kwiatkami z prezentem dla Andrzejki ) http://www.fotki.grafbox.pl/fotki/dla_kobiet/dk07.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.03.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 łykniem bo odwykniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.03.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Chłopaki wklejcie jakieś super gaciorki dla Verini, bo nie moge znależć... No i znalazłam gatki (były ukryte pod kwiatkami z prezentem dla Andrzejki ) http://www.fotki.grafbox.pl/fotki/dla_kobiet/dk07.jpg naprawdę odjazdowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.03.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Cześć klikaczki i klikacze. Melduje się Wasz etatowy gitarzysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.03.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Cześć klikaczki i klikacze. Melduje się Wasz etatowy gitarzysta. wino i dziewczyny zwęszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 27.03.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 no to energetyka pomogła mi podjac decyzje kiedy zaczne budowac.. wrecz bym powiedzila ze znaczaco mi 'pomogła' uszy do gory- wiosna jest verunie dizeki ale ja sie wlasnei dowiedzialam ze budowe moge zaczac za rok a i to nei wiadomo czy nie bede budowala na agregacie... bo niby maja kompleksowo podlaczac w marcu 2007 ale skad ja wiem czy im nie odbije i mnie nie podlacza w marcu 2008 zgodnie z umowa..? wkurza ta bezsilnośc wobec monopolisty.. ale z wiosny sie i tak ciesze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.03.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Cześć klikaczki i klikacze. Melduje się Wasz etatowy gitarzysta. wino i dziewczyny zwęszył Dobre wino, fajne dziewczyny w niezłych gatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.03.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Cześć klikaczki i klikacze. Melduje się Wasz etatowy gitarzysta. wino i dziewczyny zwęszył W końcu facet jestem, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.03.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 no to energetyka pomogła mi podjac decyzje kiedy zaczne budowac.. wrecz bym powiedzila ze znaczaco mi 'pomogła' uszy do gory- wiosna jest verunie dizeki ale ja sie wlasnei dowiedzialam ze budowe moge zaczac za rok a i to nei wiadomo czy nie bede budowala na agregacie... bo niby maja kompleksowo podlaczac w marcu 2007 ale skad ja wiem czy im nie odbije i mnie nie podlacza w marcu 2008 zgodnie z umowa..? wkurza ta bezsilnośc wobec monopolisty.. ale z wiosny sie i tak ciesze... Ja trzy lata bez prądu budowałam, nie jest tak źle.Na pytanie jak ja mam mieszkać bez prądu, odpowiedzieli, że przy świeczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts