Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no to energetyka pomogła mi podjac decyzje kiedy zaczne budowac.. :evil: wrecz bym powiedzila ze znaczaco mi 'pomogła'

uszy do gory- wiosna jest

verunie dizeki ale ja sie wlasnei dowiedzialam ze budowe moge zaczac za rok a i to nei wiadomo czy nie bede budowala na agregacie... :-? :evil: bo niby maja kompleksowo podlaczac w marcu 2007 ale skad ja wiem czy im nie odbije i mnie nie podlacza w marcu 2008 zgodnie z umowa..? wkurza ta bezsilnośc wobec monopolisty..

ale z wiosny sie i tak ciesze... :lol: :wink:

Ja trzy lata bez prądu budowałam, nie jest tak źle.Na pytanie jak ja mam mieszkać bez prądu, odpowiedzieli, że przy świeczkach

Verunia...lepiej przy świeczkach niż tak...

http://www.sms.internetdsl.pl/fotki/rozne/fr01.jpg

HEJ JOOLA JAK SIE MIESZKA? jakies zdjecia masz?

Witaj Kasztanko :D Mieszka się super, tylko brak mi cywilizacji trochę... Niestety parę dni temu jakieś paskudztwo chciało mi zeżreć wszystko z komputera i zdjęcia może wrzucę pod koniec tygodnia. A co u Ciebie, jak Piotruś?

Witaj Kasztanko :D Mieszka się super, tylko brak mi cywilizacji trochę... Niestety parę dni temu jakieś paskudztwo chciało mi zeżreć wszystko z komputera i zdjęcia może wrzucę pod koniec tygodnia. A co u Ciebie, jak Piotruś?

super nie moge sie doczekac

a co zrobiliscie ostatnio w domku?

chociaz wlasciiwie wy mieliscie wszystko pico bello!

a Piotrus ...... za 2tygodnie konczy roczek :) 7kwietnia ale ten czas leci co?

oto on :)

http://foto.onet.pl/upload/47/54/_587652_n.jpg

super nie moge sie doczekac

a co zrobiliscie ostatnio w domku?

chociaz wlasciiwie wy mieliscie wszystko pico bello!

a Piotrus ...... za 2tygodnie konczy roczek :) 7kwietnia ale ten czas leci co?

oto on :)

http://foto.onet.pl/upload/47/54/_587652_n.jpg

Łocie Florek! Jaki z niego przystojniacha :D I jak wyrósł! Oj...starzej...ą nam się dzieci a my ciągle tacy sami 8) :wink:

no to energetyka pomogła mi podjac decyzje kiedy zaczne budowac.. :evil: wrecz bym powiedzila ze znaczaco mi 'pomogła'

uszy do gory- wiosna jest

verunie dizeki ale ja sie wlasnei dowiedzialam ze budowe moge zaczac za rok a i to nei wiadomo czy nie bede budowala na agregacie... :-? :evil: bo niby maja kompleksowo podlaczac w marcu 2007 ale skad ja wiem czy im nie odbije i mnie nie podlacza w marcu 2008 zgodnie z umowa..? wkurza ta bezsilnośc wobec monopolisty..

ale z wiosny sie i tak ciesze... :lol: :wink:

Ja trzy lata bez prądu budowałam, nie jest tak źle.Na pytanie jak ja mam mieszkać bez prądu, odpowiedzieli, że przy świeczkach

Verunia...lepiej przy świeczkach niż tak...

http://www.sms.internetdsl.pl/fotki/rozne/fr01.jpg

:o :o :o :o