Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

do 1:15 czytałam ksiażke Boże jak mi sie spać chce... :wink: :roll:

Musi, ciekawa była.

ostatni templariusz nawet dało sie czytac...

Przeczytała bym sobie cos ciekawego - cokolwiek to oznacza :wink: ostatnio Kod Leonarda... połknęłam w niecały tydzień, a w pracy oczy na zapałki :lol: :lol: :lol:

a pozostałe browna czytałaś?

tez sa fajane aczkolwiek w cyfrowej twierdzy tyle głupot opisał ze aż sie źle czytało.

Nie czytałam, chętnie bym to zmieniła 8) szkoda że Sławka tak do książek nie ciągnie :roll: .... ja ubolewam nad śmiercią Lema, bo tata go bardzo lubił, a co Dotota o swoim ojcu będzie mogła powiedzieć :-? :-? :-?

Ale dzisiaj mam zdeptany humor...

Kasia czemu zdeptany?

u asn oboje sie zaczytujemy choć nie tak jak kiedys. czasu mniej :roll: ale dzieciom czytamy namietnie i duzo majac nadzieje ze to zaprocentuje. jzu teraz sie agrna do ksiazek a dopiero 1 klasa SP. Najwieksza kara jest nie czytanie na dobranoc.

kiedys koelznka mi dała 'Oskar i Róża' na mature musiałam sie nieźle maskowac coby nie wiedzieli jak sie rozbeczałam przy tej ksiazce... wiec od razu kolezanka mi dala taka ze znowu musiałam sie maskowac tym razem ze smiechu...

:wink: :roll:

Kasia czemu zdeptany?

u asn oboje sie zaczytujemy choć nie tak jak kiedys. czasu mniej :roll: ale dzieciom czytamy namietnie i duzo majac nadzieje ze to zaprocentuje. jzu teraz sie agrna do ksiazek a dopiero 1 klasa SP. Najwieksza kara jest nie czytanie na dobranoc.

kiedys koelznka mi dała 'Oskar i Róża' na mature musiałam sie eniźle maskowac coby nie wiedzieli jak sie rozbeczałam przy tej ksiazce...

Zdeptany, bo wszystko nie tak, wszystko pod górkę i do tego Sławek wczoraj zrobił tunung maski w swoim samochodzie, a tyle proszę, by jeździł wolniej... no ale ja tylko baba jestem co dużo nadaje...

Dorocie też czytamy, na razie wiadomo, że ambitne książki to nie są :wink: ale młoda teraz się domaga w uroczy sposób by jej czytać, a wczoraj zauważyłam, że pewne rzeczy na pamięć zna :o

Dzień dobry ,dzień dobry,dzien dobry :D :D :D

Zakwitły !!! krokusy !!! moje własne -osobiste , w moim ogródku !!!

:D :D :D

Super

Tak tak tak 8) 8) 8)

wracam z tarasu .....w słońcu jest ......18st :o :o :o

zaraz wyciągam leżak :D a co mi tam ......ponoć marcowe słneczko jest najzdrowsze 8)

Dzień dobry ,dzień dobry,dzien dobry :D :D :D

Zakwitły !!! krokusy !!! moje własne -osobiste , w moim ogródku !!!

:D :D :D

Super

Tak tak tak 8) 8) 8)

wracam z tarasu .....w słońcu jest ......18st :o :o :o

zaraz wyciągam leżak :D a co mi tam ......ponoć marcowe słneczko jest najzdrowsze 8)

:o ale super 8) 8) 8) a najzdrowsze, bo chyba najczystsze bo przechodzi pod dobrym kątem przez atmosferę i gubi złe promieniowanie :roll: chyba :roll: :wink:

Piotrek, jak był mały, też lubił jak mu się bajki czytało.

Pamiętam jak któregoś dnia przyszedł do nas dziadek (mój ojciec) a Piotruś (miał wtedy 4 lata) natychmiast przyniósł swoją ulubioną książkę. Dziadek mówił, że mu nie poczyta bo nie wziął okularów. Piotruś stwierdził, że to on teraz będzie czytał a dziadek niech słucha. Otwierał kolejne strony "W krainie baśni" i bezbłędnie "odczytywał" co jest na nich napisane pięknie intonując kolejne zdania.

Czytać jeszcze nie umiał, ale zapamiętał dokładnie co pod jakim obrazkiem jest napisane.