SławekD-żonka 28.03.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.03.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 wracam za 1,5 godiznki . papa pa,pa .....milusiego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.03.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Halo Gdzie poszliście? do kuchni obiad przygotowuję......prawdziwy rosółek Mniam, my dzisiaj też rosół na obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.03.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Piotrek, jak był mały, też lubił jak mu się bajki czytało. Pamiętam jak któregoś dnia przyszedł do nas dziadek (mój ojciec) a Piotruś (miał wtedy 4 lata) natychmiast przyniósł swoją ulubioną książkę. Dziadek mówił, że mu nie poczyta bo nie wziął okularów. Piotruś stwierdził, że to on teraz będzie czytał a dziadek niech słucha. Otwierał kolejne strony "W krainie baśni" i bezbłędnie "odczytywał" co jest na nich napisane pięknie intonując kolejne zdania. Czytać jeszcze nie umiał, ale zapamiętał dokładnie co pod jakim obrazkiem jest napisane. Jak słodko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.03.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Cześć Ew-ka. To u Ciebie wiosna pełną gębą, jak to się mówi. cześć andre u mnie -prawie-pełna gęba wyspany? pewnie tak ,bo wczoraj szybko nas pożegnałeś Jak zwykle zmiana warty przy komputerze. W domu stoi drugi, stary komp ale sieć nie chce działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.03.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Kolejna stronka dla Kasi Gratulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.03.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Piotrek, jak był mały, też lubił jak mu się bajki czytało. Pamiętam jak któregoś dnia przyszedł do nas dziadek (mój ojciec) a Piotruś (miał wtedy 4 lata) natychmiast przyniósł swoją ulubioną książkę. Dziadek mówił, że mu nie poczyta bo nie wziął okularów. Piotruś stwierdził, że to on teraz będzie czytał a dziadek niech słucha. Otwierał kolejne strony "W krainie baśni" i bezbłędnie "odczytywał" co jest na nich napisane pięknie intonując kolejne zdania. Czytać jeszcze nie umiał, ale zapamiętał dokładnie co pod jakim obrazkiem jest napisane. To jest piękne Moje dzieci są już dorosłe ,ale do dzisiaj pamiętaja bajki opowiadane przez mojego męża Co wieczór opowiadał im inną bajkę ....oni wymyślali temat ,a Heniek układał historię .......to było niezwykle słodkie .....zaprocentowało w późniejszym czasie w szkole ,kiedy ta rozwinięta wyobraźnia dzieciaków zaczęła pracować ......czytać i opowiadać bajki swoim dzieciom-obowiązek każdego rodzica !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.03.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 BRAWO -Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.03.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Szybkie streszczenium zanim mnie wywali: - poprzednią stronkę otworzyła Verunia - były wyliczanki - kto ile pożyje - nowy dzień na RW zaczął się wreszcie wiosenną pogodynką - Sylwia po nocy książkę czytała - było trochę o książkach i dzieciach - stronkę zamknął Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.03.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Rankingum Recordum 1. inż. Mamoń - 164 2. SławekD-żonka - 152 3. Jajcek - 141 4. kze - 129 5. Whisper - 119 6. Joanna i Janusz - 116 7. Kasztanka - 86 8. maksiu - 79 9. fizyk - 73 10. Majka - 68 11. Teska - 55 12. Sonika - 51 13. Olkalybowa - 45 14. badi - 42 15. verunia - 3816. Moniś- 36 17. facio - 35 18. Aga J.G, andrzejka - 34 20. monka 32 21. markus_gdynia 28 22. Jezier 27 23. Trini - 20 24. Funia, Witos- 17 26. żaba_gonia - 15 27. Agniesia- 14 28. joola, Nefer - 13 30. Jane - 10 31. Wojty, kasia64 - 9 33. Tola, andre59, marcel2000- 7 36. Januszz, kolia, Sylvia1 ,Ew-ka, - 6 40. ania, lafcadio, edzia , Paty- 5 44. Ewuś, - 4 45. damiangajda, Jacek69, Daria, tabaluga1, Agacka - 3 50. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska,DARIO 2, Gryfpc - 2 54. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.03.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 BRAWO -Kaśka Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.03.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Piotrek, jak był mały, też lubił jak mu się bajki czytało. Pamiętam jak któregoś dnia przyszedł do nas dziadek (mój ojciec) a Piotruś (miał wtedy 4 lata) natychmiast przyniósł swoją ulubioną książkę. Dziadek mówił, że mu nie poczyta bo nie wziął okularów. Piotruś stwierdził, że to on teraz będzie czytał a dziadek niech słucha. Otwierał kolejne strony "W krainie baśni" i bezbłędnie "odczytywał" co jest na nich napisane pięknie intonując kolejne zdania. Czytać jeszcze nie umiał, ale zapamiętał dokładnie co pod jakim obrazkiem jest napisane. To jest piękne Moje dzieci są już dorosłe ,ale do dzisiaj pamiętaja bajki opowiadane przez mojego męża Co wieczór opowiadał im inną bajkę ....oni wymyślali temat ,a Heniek układał historię .......to było niezwykle słodkie .....zaprocentowało w późniejszym czasie w szkole ,kiedy ta rozwinięta wyobraźnia dzieciaków zaczęła pracować ......czytać i opowiadać bajki swoim dzieciom-obowiązek każdego rodzica !!!!!! Kochany tata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.03.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 wyspany? pewnie tak ,bo wczoraj szybko nas pożegnałeś Jak zwykle zmiana warty przy komputerze. W domu stoi drugi, stary komp ale sieć nie chce działać. u mnie sieć działa .....na 3 laptopy w trakcie budowy wymyśliłam pokój komputerowy i biblioteczkę .....na poddaszu ,bo do głowy by mi nie przyszło ,że będę mieć laptopa i sieć bezprzewodową ..... teraz każde z nas w dowolnym miejscu domu ma dostęp do internetu hameryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.03.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Masz rację Ew-ka. Piotrek ma teraz 17 lat. Udzela się w gazetce szkolnej, pisze artykuły i newsy do Kutnowskiego Centrum Informacyjnego itp. W magazynie "@t" pisywał o informatyce. Jego teksty czyta sie lekko i z przyjemnością. Jakieś takie... po kolei są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.03.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Masz rację Ew-ka. Piotrek ma teraz 17 lat. Udzela się w gazetce szkolnej, pisze artykuły i newsy do Kutnowskiego Centrum Informacyjnego itp. W magazynie "@t" pisywał o informatyce. Jego teksty czyta sie lekko i z przyjemnością. Jakieś takie... po kolei są. niech się mlodzi rodzice uczą od tych mądrych -starych wapniaków W nowej "Pani " jest bardzo pouczający art. na temat błędów popełnianych przez rodziców nie mających czasu ......kupują dzieciom wszystko i na wszystko pozwalają Nasze dzieci pracowały od najmłodszych lat ( oczywiście na miarę swoich lat) bo nic tak pięknie nie kształtuje charakteru jak praca i sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.03.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 część wam Ewka wczoraj nie mogłam brać udziału w zagadywance bo burza szalała nad naszym miastem i brutalnie wywaliło mnie z sieci ale gratulki szczere dla synka :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.03.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Piotrek, jak był mały, też lubił jak mu się bajki czytało. Pamiętam jak któregoś dnia przyszedł do nas dziadek (mój ojciec) a Piotruś (miał wtedy 4 lata) natychmiast przyniósł swoją ulubioną książkę. Dziadek mówił, że mu nie poczyta bo nie wziął okularów. Piotruś stwierdził, że to on teraz będzie czytał a dziadek niech słucha. Otwierał kolejne strony "W krainie baśni" i bezbłędnie "odczytywał" co jest na nich napisane pięknie intonując kolejne zdania. Czytać jeszcze nie umiał, ale zapamiętał dokładnie co pod jakim obrazkiem jest napisane. Jak słodko moja robiła dokładnie tak samo panie w Przedszkolu były w szoku bo mała jako trzy -czterolatek siadała na krzesełku i "czytała" dzieciom bajki. A one słuchały jak gawrony z pootwieranymi buźkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.03.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 część wam Ewka wczoraj nie mogłam brać udziału w zagadywance bo burza szalała nad naszym miastem i brutalnie wywaliło mnie z sieci ale gratulki szczere dla synka :D:D burza? taka prawdziwa z piorunami ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.03.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 czytać i opowiadać bajki swoim dzieciom-obowiązek każdego rodzica !!!!!! z opowiadaniem u nas gorzej ale czytanko obowiazkowe tatuś codziennie uskuteczniał jak nie mógł to mamusia teraz my słuchamy jak córka nam czyta a bardzo lubi czytać wczoraj o 11 w nocy musiałam jej książkę zabrać bo dzisiaj na ósmą do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.03.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 część wam Ewka wczoraj nie mogłam brać udziału w zagadywance bo burza szalała nad naszym miastem i brutalnie wywaliło mnie z sieci ale gratulki szczere dla synka :D:D burza? taka prawdziwa z piorunami ???? nooooo pioruny nie traskały ale błyskało się i grzmiało porzadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts