Ew-ka 28.03.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 ale gratulki szczere dla synka :D:D dzięki uwielbiam oglądać z nim zawody -świetnie komentuje , zna rekordy i ploteczki z środowiska ....wszak zna to od środka .....ale sie cieszę może kiedyś zastąpi Jóźwika i Szaranowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.03.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 ale gratulki szczere dla synka :D:D dzięki uwielbiam oglądać z nim zawody -świetnie komentuje , zna rekordy i ploteczki z środowiska ....wszak zna to od środka .....ale sie cieszę może kiedyś zastąpi Jóźwika i Szaranowicza może tak kiedyś będzie teraz niech zdobywa doświadczenie i wydeptuje odpowiednie ścieżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.03.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Narazie sie pożegnam. Milego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.03.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 ale gratulki szczere dla synka :D:D dzięki uwielbiam oglądać z nim zawody -świetnie komentuje , zna rekordy i ploteczki z środowiska ....wszak zna to od środka .....ale sie cieszę może kiedyś zastąpi Jóźwika i Szaranowicza Ja też gapa nie pogratulowałam dumnej mamusi - co niniejszym czynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.03.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 część wam Ewka wczoraj nie mogłam brać udziału w zagadywance bo burza szalała nad naszym miastem i brutalnie wywaliło mnie z sieci ale gratulki szczere dla synka :D:D burza? taka prawdziwa z piorunami ???? nooooo pioruny nie traskały ale błyskało się i grzmiało porzadnie Burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.03.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Narazie sie pożegnam. Milego dnia. Słoneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.03.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 ja tak z doskoku bo zażywam kąpieli slonecznych na tarasie Kasia - na razie pa,pa ......za godzinę wychodzę do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.03.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 ja tak z doskoku bo zażywam kąpieli slonecznych na tarasie Kasia - na razie pa,pa ......za godzinę wychodzę do pracy Z miłą chęcią przyjęła bym ciepłą kawusię z ciachem na tarasie w wiosennym ciepłym słoneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.03.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 część wam Ewka wczoraj nie mogłam brać udziału w zagadywance bo burza szalała nad naszym miastem i brutalnie wywaliło mnie z sieci ale gratulki szczere dla synka :D:D burza? taka prawdziwa z piorunami ???? nooooo pioruny nie traskały ale błyskało się i grzmiało porzadnie Burza no niestety miałam niezłego cykora od kiedy piorun uderzył nam w dom to się burzy boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.03.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Monka ale nic się wtedy nie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.03.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 ja tak z doskoku bo zażywam kąpieli slonecznych na tarasie Kasia - na razie pa,pa ......za godzinę wychodzę do pracy Z miłą chęcią przyjęła bym ciepłą kawusię z ciachem na tarasie w wiosennym ciepłym słoneczku zapraszam dość tego dobrego ...słoneczko pobiegło za chmurki .....ale dekold mi sie zaróżowił ja też sie boję burzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.03.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Monka ale nic się wtedy nie stało? nam nic ale połowa sprzętu do naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.03.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 ja tak z doskoku bo zażywam kąpieli slonecznych na tarasie Kasia - na razie pa,pa ......za godzinę wychodzę do pracy Z miłą chęcią przyjęła bym ciepłą kawusię z ciachem na tarasie w wiosennym ciepłym słoneczku zapraszam dość tego dobrego ...słoneczko pobiegło za chmurki .....ale dekold mi sie zaróżowił ja też sie boję burzy Skoro słonko już różowi, to pewno moja teściowa się dzisiaj opalała PS: Ja tez się burzy boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.03.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Monka ale nic się wtedy nie stało? nam nic ale połowa sprzętu do naprawy sprzętu szkoda, ale ważne że Wam nic się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.03.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 czesc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.03.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Cześć Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 28.03.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Witam klikaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.03.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Cześć Marcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.03.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 a co tu tak cicho ??? wszystkie pracują czy się gadać nie chce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.03.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Mak sieją pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts