kasztanka 28.03.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 ANDRE! ale tam gdzie jest klinkier trzeba zabezpieczyc go welna z folia? myslalam ze nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.03.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 No i masz babo placek. Co Tola powie. Czym się martwisz???? Bo mieliśmy jeszcze trochę na jednym krzesełku posiedzieć. Marcell sie o nią zatroszczy... Szkoda, tak mi się wygodnie siedziało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.03.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Witajcie ! Dostałam list od kuzynki z Ameryki Chciała zrobic nam przyjemnośc i napisała po polsku.... Super Powitanie , Mój syn Ścigać i JA mają być odwiedzanie Polska ten lato. My roślina wobec przybywać w Poznań wokoło Sierpień 12. Mamy zostać w tył w Poznań od 18th. My wola staż podatek drogowy i zatykać w Żary wobec wizyta Wujek Alex. My wtedy wola przejażdżka wobec Wrocław tak my puszka metalowa do widzenia Gosia , twój dzieci i od bieg Zybszek , Maria i każdy inaczej. Wola ty być wokoło podczas ten czas? JA jestem zamierzać pisać wobec Wujek Alex wobec narrator jego ten także. JA także potrzeba wobec próbować i dostać nasz Ciotka Zenit Zbyszek's ciotka także ) wobec wizyta z Ukraina. Może być wyrównywać mój połowa siostra Hafika kulisy przyjść. Podobać się puszczać mi znać jeśli będziesz być wokoło. Potrzebujemy wobec zobaczyć każdy. Ścigać mają być 16 lata stary w maju. Ile masz lat twój synowie teraz? Proszę mi dać nasz miłość wobec każdy. Jaki jest twój adres? Jaki jest twój numer telefonu? Dziekuje. Hallina i rodzine, Fajny Chyba elektroniczny tłumacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 28.03.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Joasia - następna stronka Twoja Trzeba tylko trochę roboty odwalić ostatnio nie mam siły... Ja też coś słabuję Cześć inż.Mamoń!!! Moja córcia też słabuje i przez to mam dzisiaj dyżur do północy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.03.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 No i masz babo placek. Co Tola powie. Czym się martwisz???? Bo mieliśmy jeszcze trochę na jednym krzesełku posiedzieć. Marcell sie o nią zatroszczy... A Andre do Kasi się przytuli Teraz sam będę na krześle siedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.03.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 andre !!!! porzuciłeś Tolę to się dziewczyna zapłacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.03.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 a ja dziś miałam przeboje... byłam w pobliskiej miejscowości i zakopałam się.... a raczej "zabłockałam". Na szczęście z odsieczą przybył mój książę z bajki i tamtejsi mieszkańcy i wynieśli moją Pandę z błota. Ale mnie to sił kosztowało... Czy dobrze rozumiem - siedzenie w Pandzie Cię zmęczyło jak oni samochód dźwigali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.03.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Cześć Ew-ka. Cześć inżynier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.03.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Joasia jest i Marcel. Cześć. A inzyniera nie ma? Inżynier raz jest, a raz go nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.03.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Witajcie ! Dostałam list od kuzynki z Ameryki Chciała zrobic nam przyjemnośc i napisała po polsku.... Super Powitanie , Mój syn Ścigać i JA mają być odwiedzanie Polska ten lato. My roślina wobec przybywać w Poznań wokoło Sierpień 12. Mamy zostać w tył w Poznań od 18th. My wola staż podatek drogowy i zatykać w Żary wobec wizyta Wujek Alex. My wtedy wola przejażdżka wobec Wrocław tak my puszka metalowa do widzenia Gosia , twój dzieci i od bieg Zybszek , Maria i każdy inaczej. Wola ty być wokoło podczas ten czas? JA jestem zamierzać pisać wobec Wujek Alex wobec narrator jego ten także. JA także potrzeba wobec próbować i dostać nasz Ciotka Zenit Zbyszek's ciotka także ) wobec wizyta z Ukraina. Może być wyrównywać mój połowa siostra Hafika kulisy przyjść. Podobać się puszczać mi znać jeśli będziesz być wokoło. Potrzebujemy wobec zobaczyć każdy. Ścigać mają być 16 lata stary w maju. Ile masz lat twój synowie teraz? Proszę mi dać nasz miłość wobec każdy. Jaki jest twój adres? Jaki jest twój numer telefonu? Dziekuje. Hallina i rodzine, Fajny Chyba elektroniczny tłumacz? na pewno.. I Kasztanka miała rację że jej syn Scigacz to Chase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 28.03.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Ew-ka - Witam ciepło!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.03.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Joasia - następna stronka Twoja Trzeba tylko trochę roboty odwalić ostatnio nie mam siły... Ja też coś słabuję Cześć inż.Mamoń!!! Moja córcia też słabuje i przez to mam dzisiaj dyżur do północy Oj Gryfpc - współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.03.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Fajny Chyba elektroniczny tłumacz? kiedyś chciałam przetłumaczyć coś z angielskiego i włączyłam tłumacza ....... to się kupy-d..y nie trzymało .....bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.03.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Witam Czesc Mamońku! Cześć Żabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.03.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 ANDRE! ale tam gdzie jest klinkier trzeba zabezpieczyc go welna z folia? myslalam ze nie trzeba Trzeba zabezpieczyć praktycznie od poziomu dolnej krawędzi wkładu w górę aż do spodu komory dekompresyjnej. Ten spód oczywiście też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 28.03.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Witajcie ! Dostałam list od kuzynki z Ameryki Chciała zrobic nam przyjemnośc i napisała po polsku.... Super Powitanie , Mój syn Ścigać i JA mają być odwiedzanie Polska ten lato. My roślina wobec przybywać w Poznań wokoło Sierpień 12. Mamy zostać w tył w Poznań od 18th. My wola staż podatek drogowy i zatykać w Żary wobec wizyta Wujek Alex. My wtedy wola przejażdżka wobec Wrocław tak my puszka metalowa do widzenia Gosia , twój dzieci i od bieg Zybszek , Maria i każdy inaczej. Wola ty być wokoło podczas ten czas? JA jestem zamierzać pisać wobec Wujek Alex wobec narrator jego ten także. JA także potrzeba wobec próbować i dostać nasz Ciotka Zenit Zbyszek's ciotka także ) wobec wizyta z Ukraina. Może być wyrównywać mój połowa siostra Hafika kulisy przyjść. Podobać się puszczać mi znać jeśli będziesz być wokoło. Potrzebujemy wobec zobaczyć każdy. Ścigać mają być 16 lata stary w maju. Ile masz lat twój synowie teraz? Proszę mi dać nasz miłość wobec każdy. Jaki jest twój adres? Jaki jest twój numer telefonu? Dziekuje. Hallina i rodzine, Fajny Chyba elektroniczny tłumacz? na pewno.. I Kasztanka miała rację że jej syn Scigacz to Chase Gosia, a o co chodzi z tą puszką?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.03.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Cześć Ew-ka. cześć andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 28.03.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 a ja dziś miałam przeboje... byłam w pobliskiej miejscowości i zakopałam się.... a raczej "zabłockałam". Na szczęście z odsieczą przybył mój książę z bajki i tamtejsi mieszkańcy i wynieśli moją Pandę z błota. Ale mnie to sił kosztowało... Twój książę???? Mąż???? nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.03.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Ew-ka - Witam ciepło!!! :D cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.03.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 andre !!!! porzuciłeś Tolę to się dziewczyna zapłacze I cóż mnie począć. Los niełaskawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts