inż. Mamoń 28.03.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 a ja dziś miałam przeboje... byłam w pobliskiej miejscowości i zakopałam się.... a raczej "zabłockałam". Na szczęście z odsieczą przybył mój książę z bajki i tamtejsi mieszkańcy i wynieśli moją Pandę z błota. Ale mnie to sił kosztowało... Czy dobrze rozumiem - siedzenie w Pandzie Cię zmęczyło jak oni samochód dźwigali? nie, cierpiała moja duma i psychika i poczucie winy i moja biedna panka tak trzeszczała,jak ją wypychali z błota (bo oczywiście pierwsze próby wypchnięcia uczyniły coś odwrotnego---jak dobrze,że mam męża!!) koszmar, bo jeszcze musiałam trochę pojeździć- tzw. wizyty domowe teraz też już się mogę z tego śmiać Tak tak Pani doktór Wyobraź sobie, że osobiście przekonałem się, że nawet ładniutkie i nowe mercedesy są g%$^o warte. Kilka dni temu przyjechali w odwiedziny do sąsiada takim mercem. Wieczorem usiłowali odjechać i śliczny mercek całkowicie się zakopał. A ta jego inteligencja i wszystkie systemy kontroli trakcji jeszcze sprawę pogarszały. Musiał sąsiad polecieć po gumofilce (czyli tzw. gnojoskoki) i go wypychać. Ale miałem widowisko - prawda, że pasqdny jestem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.03.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Mam jeszcze różę dla Toli. http://andre2002.webpark.pl/zdjecia2/aranzacje/roze2.jpg Andre! Ty naprawdę zakochałeś się w Toli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.03.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 streszczenie Zaczął Andre porzucając przy tym Tolę. Gryfpc niedługo zacznie budowę - życzymy powodzenia. Tyle było różnych pomieszanych tematów, że wogóle nie wiem jak napisać to streszczenie. Zakończył Andre pięknie żegnając Tolę 3= Znaczy się zaliczone? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 28.03.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Przemek właśnie przejrzałam Twój dziennik..... Na razie same fotki...ale obiecuje , że przeczytam... Same nuuudy, nawet nie czytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.03.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Już zaczajka? MISTRZU MÓJ, jak ty to robisz?! Czarodziej, cy cóś?! No nie wiem czy Twój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.03.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Przemek właśnie przejrzałam Twój dziennik..... Na razie same fotki...ale obiecuje , że przeczytam... Same nuuudy, nawet nie czytaj Prawda Żaba - nie czytaj. Szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.03.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Przemek właśnie przejrzałam Twój dziennik..... Na razie same fotki...ale obiecuje , że przeczytam... Same nuuudy, nawet nie czytaj Jaki skromny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.03.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Przemek właśnie przejrzałam Twój dziennik..... Na razie same fotki...ale obiecuje , że przeczytam... Same nuuudy, nawet nie czytaj Prawda Żaba - nie czytaj. Szkoda czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.03.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Olka - jesteś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.03.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 helo witam ciało pedagogiczne ile do wakacji? do wakacji nie wiem nie licze w czerwcu bedą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.03.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Olka - jesteś jeszcze? Wiesz, że o że o tym samym pomyślałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.03.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Przemek właśnie przejrzałam Twój dziennik..... Na razie same fotki...ale obiecuje , że przeczytam... Same nuuudy, nawet nie czytaj Jaki skromny.... Żaba - on bajeruje. Nie daj się nabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.03.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Mam jeszcze różę dla Toli. http://andre2002.webpark.pl/zdjecia2/aranzacje/roze2.jpg Andre! Ty naprawdę zakochałeś się w Toli Dziewczyny, co ja ma zrobić. Jesteście takie cudowne a mną uczucia targają na wszystkie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.03.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 helo witam ciało pedagogiczne ile do wakacji? do wakacji nie wiem nie licze w czerwcu bedą.. Sylvia - to Ty nauczycielką jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.03.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Przemek właśnie przejrzałam Twój dziennik..... Na razie same fotki...ale obiecuje , że przeczytam... Same nuuudy, nawet nie czytaj Jaki skromny.... Żaba - on bajeruje. Nie daj się nabrać dobrze ze mnie ostrzegłeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.03.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Olka - jesteś jeszcze? Wiesz, że o że o tym samym pomyślałam... Olka wracaj - my tu tęsknimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.03.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Mam jeszcze różę dla Toli. http://andre2002.webpark.pl/zdjecia2/aranzacje/roze2.jpg Andre! Ty naprawdę zakochałeś się w Toli Dziewczyny, co ja ma zrobić. Jesteście takie cudowne a mną uczucia targają na wszystkie strony Nie broń się przed uczuciami... Daj sie ponieść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.03.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Olka - jesteś jeszcze? Wiesz, że o że o tym samym pomyślałam... Olka wracaj - my tu tęsknimy coś mi sie wydaje, że Ola nie lubi tłoku...albo ćwiczy te swoje piękne bicepsy..nie wspominajac o brzuchu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 28.03.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 helo witam ciało pedagogiczne ile do wakacji? do wakacji nie wiem nie licze w czerwcu bedą.. Sylvia - to Ty nauczycielką jesteś? no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 28.03.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 helo witam ciało pedagogiczne ile do wakacji? do wakacji nie wiem nie licze w czerwcu bedą.. Sylvia - to Ty nauczycielką jesteś? no... A czego uczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts