SławekD-żonka 30.03.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Ale ja bez problemu nauczyłem się Madzię usypiać. Pomruczę jej, przytulę i po kilku minutach spi. fajna sprawa.. fajny taki mruczący tata coś w tym jest maz tez tak dizeci usypiał... Skoro Bozia nie dała głosu to pozostaje mruczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.03.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Halo Marcel halo Marcel ... zgłoś się zgłaszam sie na posterunku - miałem pilny telefon Ważne, że dotarłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 30.03.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Halo Marcel halo Marcel ... zgłoś się zgłaszam sie na posterunku - miałem pilny telefon Ważne, że dotarłeś też się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 30.03.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 jak z twoim kompem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.03.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 jak z twoim kompem ? Bez zmian ale już sie tak nie wqrzam - przyzwyczaiłam się i czekam aż informatyk bedzie miał chwilę - musi zabrać mi kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 30.03.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 jak z twoim kompem ? Bez zmian ale już sie tak nie wqrzam - przyzwyczaiłam się i czekam aż informatyk bedzie miał chwilę - musi zabrać mi kompa oby to miało miejsce jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.03.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 jak z twoim kompem ? Bez zmian ale już sie tak nie wqrzam - przyzwyczaiłam się i czekam aż informatyk bedzie miał chwilę - musi zabrać mi kompa Witam wszystkich Kasiu - Twoje problemy z kompem stwarzają mi jaką taką nadzieję utrzymania się na czele rankingu (przynajmniej jakiś czas) Jednakowoż życzę Ci szybkiego naprawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 30.03.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 jak z twoim kompem ? Bez zmian ale już sie tak nie wqrzam - przyzwyczaiłam się i czekam aż informatyk bedzie miał chwilę - musi zabrać mi kompa Witam wszystkich Kasiu - Twoje problemy z kompem stwarzają mi jaką taką nadzieję utrzymania się na czele rankingu (przynajmniej jakiś czas) Jednakowoż życzę Ci szybkiego naprawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.03.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Cześć Inżyniero, dawno z Tobą nie gaduliłam Nie masz się co 'martwić', straty sa ogromne i juz Cię nie dogonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.03.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Ale ja bez problemu nauczyłem się Madzię usypiać. Pomruczę jej, przytulę i po kilku minutach spi. fajna sprawa.. fajny taki mruczący tata coś w tym jest maz tez tak dizeci usypiał... Skoro Bozia nie dała głosu to pozostaje mruczenie... jak jabym chętnie pośpiewała dzieciakom może kto mnie zatrudni ? ...ach śpij ,bo właśnie księżyc ziewa i za chwilę zaśnie A gdy rano przyjdzie świt ,księżycowi będzie wstyd że on zasnął a nie TY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 jak z twoim kompem ? Bez zmian ale już sie tak nie wqrzam - przyzwyczaiłam się i czekam aż informatyk bedzie miał chwilę - musi zabrać mi kompa Witam wszystkich Kasiu - Twoje problemy z kompem stwarzają mi jaką taką nadzieję utrzymania się na czele rankingu (przynajmniej jakiś czas) Jednakowoż życzę Ci szybkiego naprawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Cześć Inżyniero, dawno z Tobą nie gaduliłam Nie masz się co 'martwić', straty sa ogromne i juz Cię nie dogonię ale nastukał stronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.03.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Ale ja bez problemu nauczyłem się Madzię usypiać. Pomruczę jej, przytulę i po kilku minutach spi. fajna sprawa.. fajny taki mruczący tata coś w tym jest maz tez tak dizeci usypiał... Skoro Bozia nie dała głosu to pozostaje mruczenie... jak jabym chętnie pośpiewała dzieciakom może kto mnie zatrudni ? ...ach śpij ,bo właśnie księżyc ziewa i za chwilę zaśnie A gdy rano przyjdzie świt ,księżycowi będzie wstyd że on zasnął a nie TY Zapraszam do nas Dorota lubi jak ktoś jej spiewa, a jak to zrobisz jeszcze tańcząc - to Ci będzie brawo biła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Ale ja bez problemu nauczyłem się Madzię usypiać. Pomruczę jej, przytulę i po kilku minutach spi. fajna sprawa.. fajny taki mruczący tata coś w tym jest maz tez tak dizeci usypiał... Skoro Bozia nie dała głosu to pozostaje mruczenie... jak jabym chętnie pośpiewała dzieciakom może kto mnie zatrudni ? ...ach śpij ,bo właśnie księżyc ziewa i za chwilę zaśnie A gdy rano przyjdzie świt ,księżycowi będzie wstyd że on zasnął a nie TY Zapraszam do nas Dorota lubi jak ktoś jej spiewa, a jak to zrobisz jeszcze tańcząc - to Ci będzie brawo biła hahahahahah super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.03.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Ale ja bez problemu nauczyłem się Madzię usypiać. Pomruczę jej, przytulę i po kilku minutach spi. fajna sprawa.. fajny taki mruczący tata coś w tym jest maz tez tak dizeci usypiał... Skoro Bozia nie dała głosu to pozostaje mruczenie... jak jabym chętnie pośpiewała dzieciakom może kto mnie zatrudni ? ...ach śpij ,bo właśnie księżyc ziewa i za chwilę zaśnie A gdy rano przyjdzie świt ,księżycowi będzie wstyd że on zasnął a nie TY Ewka, a dlaczego Ty śpiewasz kołysanki w samo południe? Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.03.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Cześć Inżyniero, dawno z Tobą nie gaduliłam Nie masz się co 'martwić', straty sa ogromne i juz Cię nie dogonię ale nastukał stronek Dał czadu ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Cześć Inżyniero, dawno z Tobą nie gaduliłam Nie masz się co 'martwić', straty sa ogromne i juz Cię nie dogonię ale nastukał stronek Dał czadu ostro jajcek tez zwiał......ode mnie patrze ile nastukal stronek....i tak wygladalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.03.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Witam południowo. Krótka przerwa w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.03.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Ale ja bez problemu nauczyłem się Madzię usypiać. Pomruczę jej, przytulę i po kilku minutach spi. fajna sprawa.. fajny taki mruczący tata coś w tym jest maz tez tak dizeci usypiał... Skoro Bozia nie dała głosu to pozostaje mruczenie... jak jabym chętnie pośpiewała dzieciakom może kto mnie zatrudni ? ...ach śpij ,bo właśnie księżyc ziewa i za chwilę zaśnie A gdy rano przyjdzie świt ,księżycowi będzie wstyd że on zasnął a nie TY Ewka, a dlaczego Ty śpiewasz kołysanki w samo południe? Dzień dobry Cześć Tola Po starym czasie nadal jest przed południem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.03.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Cześć Inżyniero, dawno z Tobą nie gaduliłam Nie masz się co 'martwić', straty sa ogromne i juz Cię nie dogonię ale nastukał stronek Dał czadu ostro jajcek tez zwiał......ode mnie patrze ile nastukal stronek....i tak wygladalam Jeszcze chwila i będzie zmiana lidera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts