SławekD-żonka 30.03.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 o KAsia g®atki Proszę http://www.duoline.pl/images/ewabien-libra-pu-s.jpg Kasiu tym razem gatki lekko ukryte http://www.fototok.tkb.pl/pt/2/85/85707.jpg BRAWO KAŚKA !!!! DZIĘKUJĘ dawno gatek nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.03.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 kasztanka, na zdjęciach będzie sama dolna obudowa kominka bez zamontowanego wkładu. ok spoko kiedy [przeslesz?] Postaram się dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.03.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Ale ja bez problemu nauczyłem się Madzię usypiać. Pomruczę jej, przytulę i po kilku minutach spi. fajna sprawa.. fajny taki mruczący tata coś w tym jest maz tez tak dizeci usypiał... Skoro Bozia nie dała głosu to pozostaje mruczenie... jak jabym chętnie pośpiewała dzieciakom może kto mnie zatrudni ? ...ach śpij ,bo właśnie księżyc ziewa i za chwilę zaśnie A gdy rano przyjdzie świt ,księżycowi będzie wstyd że on zasnął a nie TY oooo ulubiona piosenka mojej Hani śpiewany jakies 3-6 razy na dobę (na zmianę z pszczółką Mają ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.03.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Koniec przerwy Miłego popołudnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.03.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Koniec przerwy Miłego popołudnia wszystkim Pa, może jeszcze wlecisz na kawkę zanim wyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.03.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Ale ja bez problemu nauczyłem się Madzię usypiać. Pomruczę jej, przytulę i po kilku minutach spi. fajna sprawa.. fajny taki mruczący tata coś w tym jest maz tez tak dizeci usypiał... Skoro Bozia nie dała głosu to pozostaje mruczenie... jak jabym chętnie pośpiewała dzieciakom może kto mnie zatrudni ? ...ach śpij ,bo właśnie księżyc ziewa i za chwilę zaśnie A gdy rano przyjdzie świt ,księżycowi będzie wstyd że on zasnął a nie TY oooo ulubiona piosenka mojej Hani śpiewany jakies 3-6 razy na dobę (na zmianę z pszczółką Mają ) Hani też ciocia Ewcia pośpiewa z wielką przyjemnościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.03.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Kasztanko, bo to kara za używanie Mułka Ps. ta co nie używa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.03.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Koniec przerwy Miłego popołudnia wszystkim Pa, może jeszcze wlecisz na kawkę zanim wyjdę Dzięki za zaproszenie ale nie dam rady Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.03.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Hani też ciocia Ewcia pośpiewa z wielką przyjemnościa no i bene przynajmniej mama Ewa odpocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.03.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Koniec przerwy Miłego popołudnia wszystkim Pa, może jeszcze wlecisz na kawkę zanim wyjdę Dzięki za zaproszenie ale nie dam rady Pa To widzimy się jutro na kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 30.03.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Koniec przerwy Miłego popołudnia wszystkim bywaj, do zobaczonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 30.03.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 a gdzie wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.03.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 a gdzie wszyscy ciężko pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.03.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 a gdzie wszyscy Byłam gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.03.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 A teraz idę kombinować z kuchnią - im dłużej na nią patrzę, tym bardziej kombinuję, a do zamówienia jeszcze tyyyyyle czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.03.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 A teraz idę kombinować z kuchnią - im dłużej na nią patrzę, tym bardziej kombinuję, a do zamówienia jeszcze tyyyyyle czasu Wlecę na koniec stronki jak mnie ktoś zawoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.03.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Cześć Inżyniero, dawno z Tobą nie gaduliłam Taką mam robotę - tylko podczas kawki mam czas tu zajrzeć, a i to nie zawsze. Nie masz się co 'martwić', straty sa ogromne i juz Cię nie dogonię A straty typu 15 pkt to jest pifko Da się odrobić w dwa dni. Swoją drogą ciekawe jak będzie na RW jak się sezon budowlany ostro rozkręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 30.03.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 a gdzie wszyscy ciężko pracują to tak jak i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.03.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 A teraz idę kombinować z kuchnią - im dłużej na nią patrzę, tym bardziej kombinuję, a do zamówienia jeszcze tyyyyyle czasu Ty walczysz z kuchnią a ja z ogrodem i z pozbrukiem. Szukałem ziemi i jedyne co znalazłem to 300 PLN za 15t matki. Można też mieszankę ziemi z torfem, ale kurcze nie znam się co lepsze do trawnika będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 30.03.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Cześć Inżyniero, dawno z Tobą nie gaduliłam Taką mam robotę - tylko podczas kawki mam czas tu zajrzeć, a i to nie zawsze. Nie masz się co 'martwić', straty sa ogromne i juz Cię nie dogonię A straty typu 15 pkt to jest pifko Da się odrobić w dwa dni. Swoją drogą ciekawe jak będzie na RW jak się sezon budowlany ostro rozkręci myślę, że będą tu ogromne puchy. Chyba , że w czasie pracy będziemy tu zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts