andre59 30.03.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Żabcia, w szkole wszystko w porzadku? w porzo Ale dzisiaj jestem troche zmęczona... A co U Ciebie? Muszę zadbać o zdrowie. Brak mi energii do działania. Często jestem przygnębiony Ech...życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.03.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 drożdzowe z rodzynkami jak lubicie gorące to za jakiś czas powinno byc bo dopiero co włózyłam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.03.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Żabcia, w szkole wszystko w porzadku? w porzo Ale dzisiaj jestem troche zmęczona... A co U Ciebie? Muszę zadbać o zdrowie. Brak mi energii do działania. Często jestem przygnębiony Ech...życie. znam to....niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 30.03.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Żabcia, w szkole wszystko w porzadku? w porzo Ale dzisiaj jestem troche zmęczona... A co U Ciebie? Muszę zadbać o zdrowie. Brak mi energii do działania. Często jestem przygnębiony Ech...życie. Andre u meni wypisz wymaluj to smao i u moich znajomych - to po prostu przesilenie wiosenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.03.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 No i ja też jako córka marnotrawna się pojawiam Andre Łaże i oglądam - na przykład lampy : http://www.aekoremba.republika.pl/images/lampa_stal_nierdzewna_szklo.jpg Cześć Nefer Gdzie Cię wywiało Ja rozglądam się za oświetleniem do pokoju Piotrka, ale jakoś nie mogę dobrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.03.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Podobno czekolada pomaga na smutek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.03.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Żabcia, w szkole wszystko w porzadku? w porzo Ale dzisiaj jestem troche zmęczona... A co U Ciebie? Muszę zadbać o zdrowie. Brak mi energii do działania. Często jestem przygnębiony Ech...życie. Andre u meni wypisz wymaluj to smao i u moich znajomych - to po prostu przesilenie wiosenne Sam już nie wiem. Andropauza się zbliża czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Andre :) A zasuwam na wysokości lamperii - kupa roboty w firmie, wiosna przyszła to łążę i szukam materiałów wykończeniowych do chałupki co to ją niby mam zbudować. Mąż wciąż w Finlandii (dziś było u niego +2 i walił śnieg - więc nie narzekajmy na wiosnę ) I generalnie latam jak kot z pęcherzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.03.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Żabcia, w szkole wszystko w porzadku? w porzo Ale dzisiaj jestem troche zmęczona... A co U Ciebie? Muszę zadbać o zdrowie. Brak mi energii do działania. Często jestem przygnębiony Ech...życie. Andre u meni wypisz wymaluj to smao i u moich znajomych - to po prostu przesilenie wiosenne Sam już nie wiem. Andropauza się zbliża czy co? Przestań Andre! Jaka andropauza??? Jesteś młody facet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.03.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 drożdzowe z rodzynkami jak lubicie gorące to za jakiś czas powinno byc bo dopiero co włózyłam.. Ja najbardziej lubię piernik kętrzyński z rodzynkami i odrobiną kakao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Andropauza się zbliża czy co? jak juz to Andrepauza Ale jeszcze CI nie grozi Wiosna Panie A, wiosna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 30.03.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 muszę już iść...może wrócę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.03.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 A gdzie jest JAJCEK ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Jest Mamoniek - zaraz będzie Jajcek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.03.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Żabcia, w szkole wszystko w porzadku? w porzo Ale dzisiaj jestem troche zmęczona... A co U Ciebie? Muszę zadbać o zdrowie. Brak mi energii do działania. Często jestem przygnębiony Ech...życie. Andre u meni wypisz wymaluj to smao i u moich znajomych - to po prostu przesilenie wiosenne Sam już nie wiem. Andropauza się zbliża czy co? Przestań Andre! Jaka andropauza??? Jesteś młody facet! A wiesz, że facetów po 40-ce nosi, za kobietami się oglądają... Marzenia się nie spełniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.03.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 A gdzie jest JAJCEK ?????????? Ja ostatnio wytrzymałem prawie 72 godziny bez RW, więc Jajcek chce pokazać, że jest lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.03.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Dobry wieczór Cześć. Co Cię ugryzło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 A gdzie jest JAJCEK ?????????? Ja ostatnio wytrzymałem prawie 72 godziny bez RW, więc Jajcek chce pokazać, że jest lepszy No to ja wytrzymałam kilka dni ( może z tydzień ? Kto wie...) nie wiedziałam, że taka Twarda Baba ze mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.03.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Dobry wieczór Cześć. Co Cię ugryzło? Zaraz będzie facet od schodów w sprawie reklamacji. Na pewno będzie się mocno wykręcał przed poprawkami wystawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts