Nefer 30.03.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 "Miły Pan" od schodów starał się mi wmówić, że różnica wysokości poręczy schodów wynosi 2,5 cm a nie 6. Czyli próbował robić ze mnie kretona. Jutro da odpowiedź w sprawie sposobu poprawienia, a ja mam jakieś dziwne przeczucie, że się nie odezwie. Nie kapuję. O jakiej różnicy piszesz? Poręcz schodów na samym dole jest o 6 cm wyższa niż na górze schodów. Można to zmierzyć miarką albo wyczuć ręką chodząc po schodach To fajnie masz - tak nowocześnie, nietypowo. NIe rób scen wszytko chcesz pod linijkę... W pokoju moich dzieci różnica między wysokością ściany w prawym i lewym rogu wynosi 9 cm. Wiesz Mój Drogi ile poszło wylewki ? No, ale ja w blokowisku więc nowocześniej niż Ty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.03.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 ciasto wyjełam.. Daj spróbować Już ostygło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.03.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 "Miły Pan" od schodów starał się mi wmówić, że różnica wysokości poręczy schodów wynosi 2,5 cm a nie 6. Czyli próbował robić ze mnie kretona. Jutro da odpowiedź w sprawie sposobu poprawienia, a ja mam jakieś dziwne przeczucie, że się nie odezwie. Nie kapuję. O jakiej różnicy piszesz? Poręcz schodów na samym dole jest o 6 cm wyższa niż na górze schodów. Można to zmierzyć miarką albo wyczuć ręką chodząc po schodach To fajnie masz - tak nowocześnie, nietypowo. NIe rób scen wszytko chcesz pod linijkę... W pokoju moich dzieci różnica między wysokością ściany w prawym i lewym rogu wynosi 9 cm. Wiesz Mój Drogi ile poszło wylewki ? No, ale ja w blokowisku więc nowocześniej niż Ty :) jest mi dużo weselej, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.03.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Piotrek poszedł się kąpać. Mam trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.03.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 RW upada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.03.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.03.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.03.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 andre -brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 jest mi dużo weselej, naprawdę A jak wyrównywali łazienkę to wylewka przelała się przez próg. Dla ułatwienia dodam, że wylewka kosztowała mnie więcej niz jesion szlachetny z robocizną na tych moich 50 metrach. Nadmieniam, że wylewkę sama tymi rencami przyniosłam i cinquecento straciło resory. Zawsze może być gorzej ( a bo ta wylewka polała się po rurze w łazience na dół do sąsiadów - ale tylko troszkę - i zruinowała szlafrok sąsiadki - WŁOSKI !!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Piotrek poszedł się kąpać. Mam trochę czasu A propos - jak się miewa Piotrek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.03.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 jest mi dużo weselej, naprawdę A jak wyrównywali łazienkę to wylewka przelała się przez próg. Dla ułatwienia dodam, że wylewka kosztowała mnie więcej niz jesion szlachetny z robocizną na tych moich 50 metrach. Nadmieniam, że wylewkę sama tymi rencami przyniosłam i cinquecento straciło resory. Zawsze może być gorzej ( a bo ta wylewka polała się po rurze w łazience na dół do sąsiadów - ale tylko troszkę - i zruinowała szlafrok sąsiadki - WŁOSKI !!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.03.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Piotrek poszedł się kąpać. Mam trochę czasu A propos - jak się miewa Piotrek ? Wszystko w porządku. Dziękuję Chyba już zapomniał o tamtym incydencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 jest mi dużo weselej, naprawdę A jak wyrównywali łazienkę to wylewka przelała się przez próg. Dla ułatwienia dodam, że wylewka kosztowała mnie więcej niz jesion szlachetny z robocizną na tych moich 50 metrach. Nadmieniam, że wylewkę sama tymi rencami przyniosłam i cinquecento straciło resory. Zawsze może być gorzej ( a bo ta wylewka polała się po rurze w łazience na dół do sąsiadów - ale tylko troszkę - i zruinowała szlafrok sąsiadki - WŁOSKI !!!!!) A teraz morał : nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło: Obecnie jak wyleje mi pralka w łazience ( bo dzieci zapomniały spowrotem włożyć rurę od pralki do wanny) to nawet KROPELKA nie przeleci do sąsiadów - ja po prostu mieszkam w basenie !!!!!!!!!! A u Ciebie to też ma dobrą stronę - zawsze możesz powiesić na wyższej poręczy dłuższe ciuchy do suszenia nie pobrudzą się :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Piotrek poszedł się kąpać. Mam trochę czasu A propos - jak się miewa Piotrek ? Wszystko w porządku. Dziękuję Chyba już zapomniał o tamtym incydencie. Oj, to bardzo dobrze. Cieszę się. Te nasze chłopaki to niby takie juz prawie duże, ale jeszcze dzieciaki są - a i my chyba nie dorośliśmy do tego, żeby byłi tacy "duzi".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Idę robić leniwe pierogi na kolację :) Dobre mam pomysły o 22.10 ? DOOOOBRE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.03.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Idę robić leniwe pierogi na kolację :) Dobre mam pomysły o 22.10 ? DOOOOBRE ! Faktycznie trochę późna pora na pierogi Ja leniwie idę szykować się do snu Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.03.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Idę robić leniwe pierogi na kolację :) Dobre mam pomysły o 22.10 ? DOOOOBRE ! Faktycznie trochę późna pora na pierogi Ja leniwie idę szykować się do snu Dobranoc. Do juterka PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.03.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 duch w narodzie ginie 22.50 ....cisza na RW mam nadzieję ,że nie wszyscy zachorowali na S........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 30.03.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Witam forumowe grono! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.03.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Witam forumowe grono! cześć Asia ....tu tylko duchy latają .....uuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts