Jajcek 31.03.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Ptakom ta szarość najwyraźniej nie przeszkadza bo wydzierają sie jak dzikie. czują wiosne ale nastukales stronek Teska slonko ale Cie dawno nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.03.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 I znowu cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Alo - wróciłam nieco osłabiona, ale musiałam wpisać w dziennik i jestem spowrotem Jajcuś Królewiczu , sto lat Cię nie widziałam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.03.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Alo - wróciłam nieco osłabiona, ale musiałam wpisać w dziennik i jestem spowrotem Jajcuś Królewiczu , sto lat Cię nie widziałam ! Tez sie za toba z tęskniłem księżniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Alo - wróciłam nieco osłabiona, ale musiałam wpisać w dziennik i jestem spowrotem Jajcuś Królewiczu , sto lat Cię nie widziałam ! Tez sie za toba z tęskniłem księżniczko Jak tam życie ? Nadal nie rozpieszcza ? A dlaczego nie ma łikendu ? (strasznie lubię to słowo :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.03.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Alo - wróciłam nieco osłabiona, ale musiałam wpisać w dziennik i jestem spowrotem Jajcuś Królewiczu , sto lat Cię nie widziałam ! Tez sie za toba z tęskniłem księżniczko Jak tam życie ? Nadal nie rozpieszcza ? A dlaczego nie ma łikendu ? (strasznie lubię to słowo :)) No zycie nie rozpieszcza a ostatnio to wogole jeden dzien gorszy od drugiego ale pocieszam sie ze jak juz sopadne na dno to latwiej bedzie sie odbic do gory A łikendu niet bo niestety na domek trzeba tyrac i tym razem mnie to w łikend wypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Jajcuś - będzie lepiej - musi - łaski nie robi :) A ja mam zamiar robić NIC TO moje ulubione zajęcie Oj, wyśpię się ( u boku męża wyjątkowo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Ptakom ta szarość najwyraźniej nie przeszkadza bo wydzierają sie jak dzikie. czują wiosne ale nastukales stronek Teska slonko ale Cie dawno nie widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.03.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Jajcuś - będzie lepiej - musi - łaski nie robi :) A ja mam zamiar robić NIC TO moje ulubione zajęcie Oj, wyśpię się ( u boku męża wyjątkowo ) dzis w urzedach uczciwie zapracowalas na wypoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.03.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 juz za chwileczke juz za momencik...Piatek z pankracym... bedize sie krecic.. odbija mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.03.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 juz za chwileczke juz za momencik... Piatek z pankracym... bedize sie krecic.. odbija mi No to jeszcze trochę powklejaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.03.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Jajcuś - będzie lepiej - musi - łaski nie robi :) A ja mam zamiar robić NIC TO moje ulubione zajęcie Oj, wyśpię się ( u boku męża wyjątkowo ) Czyzby malzonek do kraju z jechal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.03.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 wrzuciałm do dziennika scany projektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.03.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 juz za chwileczke juz za momencik... Piatek z pankracym... bedize sie krecic.. odbija mi No to jeszcze trochę powklejaj :) Piątek z pankracym Pankracy z panem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.03.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Zdjęcia bardzo ładne! Tylko bardzo małe i nic nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.03.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Zdjęcia bardzo ładne! Tylko bardzo małe i nic nie widzę... jest taka specjalizacja: okulistyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.03.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Zdjęcia bardzo ładne! Tylko bardzo małe i nic nie widzę... jest taka specjalizacja: okulistyka Ale jak oglądam dziennik to kiepsko jest jak musze zgrywac obrazek na dysk, potem powiększac, a potem okazuje sie, że.. niewyraźny jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.03.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Zdjęcia bardzo ładne! Tylko bardzo małe i nic nie widzę... jest taka specjalizacja: okulistyka Ale jak oglądam dziennik to kiepsko jest jak musze zgrywac obrazek na dysk, potem powiększac, a potem okazuje sie, że.. niewyraźny jest.. no to rzeczywiscie kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.03.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Jajcek, a Ty masz sokoli wzrok i dostrzegasz te szczegóły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 31.03.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Jajcek, a Ty masz sokoli wzrok i dostrzegasz te szczegóły? Ja mam taki sokolo ze moj syn lepiej widzi bez okularow niz ja w okularach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts