Nefer 01.04.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kawka wypita, muszę dokończyć sprzątanie. Gościów dzisiaj mam a nie wypada,żeby był bałagan. Bardzo mi ciężko się ruszyć, bo fajnie się z Wami gada i jeszcze takie piękne kanapki można pooglądać. Papatki. Pa Oluś, pozdrów gości od RW Albo nie, bo Cię za świra wezmą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.04.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 boshhhhh musze się ruszyć i opony zmienić na letnie, bo się kiedyś zabiję w końcu.. ja zmienilem ale tylko dlatego sie ruszylem bo zimowke przeciąłem Ja wczoraj gdzieś przywaliłam więc pewnie też coś mogłam uszkodzić - dobrze, że zimówki nie na alufelgach bo na bank by poszła. Teraz zniwu się musze przestawić na alu.. ja na alu to bym musial co sezon wymieniac po tych dziurach co zaliczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.04.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Streszczenie poprzednia stronke zaczalem ja, byly zyczenia urodzinowe dla Tabalugi, potem przyszla ksiezna Daga i wspolnie z nia oraz Ola dobrnelismy do konca stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 ja na alu to bym musial co sezon wymieniac po tych dziurach co zaliczam No ja na szczęscie do pracy i spowrotem, więc niby w mieście - ale nie ma jak nasze krawężniki. A budowa też raczej mnie nie uszkodzi, bo jest ulica zrobiona ( 2 lata temu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.04.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 ja na alu to bym musial co sezon wymieniac po tych dziurach co zaliczam No ja na szczęscie do pracy i spowrotem, więc niby w mieście - ale nie ma jak nasze krawężniki. A budowa też raczej mnie nie uszkodzi, bo jest ulica zrobiona ( 2 lata temu ) A ja drugi rok zrzedu zime zakanczam pokrzywiona fela i rozwalona zimowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 ja na alu to bym musial co sezon wymieniac po tych dziurach co zaliczam No ja na szczęscie do pracy i spowrotem, więc niby w mieście - ale nie ma jak nasze krawężniki. A budowa też raczej mnie nie uszkodzi, bo jest ulica zrobiona ( 2 lata temu ) A ja drugi rok zrzedu zime zakanczam pokrzywiona fela i rozwalona zimowka To dość kosztowne hobby :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.04.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Rankingum Recordum 1. inż. Mamoń - 1682. SławekD-żonka - 1553. Jajcek - 1444. kze - 1295. Whisper - 1196. Joanna i Janusz - 1177. Kasztanka - 878. maksiu - 799. fizyk - 7310. Majka - 6811. Teska - 5612. Sonika - 5113. Olkalybowa - 4614. badi - 4215. verunia - 4016. Moniś- 3617. facio - 3518. Aga J.G, andrzejka - 3420. monka 3221. markus_gdynia 2822. Jezier 2723. Trini - 2024. Funia, Witos, żaba_gonia - 1727. Agniesia- 1428. joola, Nefer - 1330. Jane - 1031. Wojty, kasia64, andre59, Tola - 935. marcel2000 - 836. Januszz, kolia, Sylvia1 ,Ew-ka, - 640. ania, lafcadio, edzia , Paty- 544. Ewuś, - 445. damiangajda, Jacek69, Daria, tabaluga1, Agacka - 350. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska,DARIO 2, Gryfpc - 254. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.04.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 ja na alu to bym musial co sezon wymieniac po tych dziurach co zaliczam No ja na szczęscie do pracy i spowrotem, więc niby w mieście - ale nie ma jak nasze krawężniki. A budowa też raczej mnie nie uszkodzi, bo jest ulica zrobiona ( 2 lata temu ) A ja drugi rok zrzedu zime zakanczam pokrzywiona fela i rozwalona zimowka To dość kosztowne hobby :) niestety a do tego nie zdarzylem w tym roku kupic letnich i to co mam teraz na samochodzie to ......... musze sie ruszyc w tym tygodniu i zrobic z tym porzadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 ja na alu to bym musial co sezon wymieniac po tych dziurach co zaliczam No ja na szczęscie do pracy i spowrotem, więc niby w mieście - ale nie ma jak nasze krawężniki. A budowa też raczej mnie nie uszkodzi, bo jest ulica zrobiona ( 2 lata temu ) A ja drugi rok zrzedu zime zakanczam pokrzywiona fela i rozwalona zimowka To dość kosztowne hobby :) niestety a do tego nie zdarzylem w tym roku kupic letnich i to co mam teraz na samochodzie to ......... musze sie ruszyc w tym tygodniu i zrobic z tym porzadek Masz jakiegoś oponiarza ? Jakby co to moge Ci dać namiar na porządnego fachowca - kupuję u niego i zmieniam (przechowuje) od 5 lat. Zawsze mi coś fajnego doradzi i mam do niego zaufanie. Ma firmę w Al. Prymasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.04.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Masz jakiegoś oponiarza ? Jakby co to moge Ci dać namiar na porządnego fachowca - kupuję u niego i zmieniam (przechowuje) od 5 lat. Zawsze mi coś fajnego doradzi i mam do niego zaufanie. Ma firmę w Al. Prymasa. Tylko czy mi sie bedzie chcialo tylek az do stolicy ruszac i to do centrum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Masz jakiegoś oponiarza ? Jakby co to moge Ci dać namiar na porządnego fachowca - kupuję u niego i zmieniam (przechowuje) od 5 lat. Zawsze mi coś fajnego doradzi i mam do niego zaufanie. Ma firmę w Al. Prymasa. Tylko czy mi sie bedzie chcialo tylek az do stolicy ruszac i to do centrum ? No i u Ciebie pewnie ciut taniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Obiadek wstawiłam to przydreptałam na chwilkę sprawdzić co u Was słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.04.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Masz jakiegoś oponiarza ? Jakby co to moge Ci dać namiar na porządnego fachowca - kupuję u niego i zmieniam (przechowuje) od 5 lat. Zawsze mi coś fajnego doradzi i mam do niego zaufanie. Ma firmę w Al. Prymasa. Tylko czy mi sie bedzie chcialo tylek az do stolicy ruszac i to do centrum ? No i u Ciebie pewnie ciut taniej ... A z tym taniej nie koniecznie az tak daleko od stolicy to ja nie mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.04.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Obiadek wstawiłam to przydreptałam na chwilkę sprawdzić co u Was słychać obiadek tez nam przyniesiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Jasne że tak dzisiaj makaronik z sosem neapoli szumnie nazywane spageti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Uciekam dokończyć to wykwintne danie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.04.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Jasne że tak dzisiaj makaronik z sosem neapoli szumnie nazywane spageti pyszota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.04.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Jadę Robaczki - jak wrócę to się pokażę :) Może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.04.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 witam po obiadku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 01.04.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Jadę Robaczki - jak wrócę to się pokażę :) Może tylko moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts