Gość 01.04.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Jak już skończe to wszystko co planuję na taras to was zaproszę na grilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Ja na razie pracuje w domku ogród to daleka przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.04.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 ja tez sie zmachalam....nawozy, pocielam to co trzeba bylo...a trawka to w nadchodzacym tygodniu... A mebelki ogrodowe kupiłas? Ja kupiłam z internetu- fajowe są , już stoją, tylko stolik czeka na męża, bo sama to chyba nie dam rady skręcić. Czym byłby świat bez mężczyzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.04.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Jak już skończe to wszystko co planuję na taras to was zaproszę na grilka super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Ja na razie pracuje w domku ogród to daleka przyszłość Jak znam życie , nie wytrzymasz i zaraz coś będziesz wsadzać do ziemi. Ja kiedyś się zarzekałam, że będę miała tylko trawnik bo prace w ogrodzie mnie nie pociągają, a teraz mnie to wciągło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 ja tez sie zmachalam....nawozy, pocielam to co trzeba bylo...a trawka to w nadchodzacym tygodniu... A mebelki ogrodowe kupiłas? Ja kupiłam z internetu- fajowe są , już stoją, tylko stolik czeka na męża, bo sama to chyba nie dam rady skręcić. Czym byłby świat bez mężczyzn koszmarem andre, koszmarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.04.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Ja na razie pracuje w domku ogród to daleka przyszłość to tak jak u mnie, do robienia ogrodu trzeba dojrzeć ja jeszcze nie dojrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.04.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Cześć dziewczyny Widzę, że wiosenne prace w ogrodzie dziś były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.04.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Cześć dziewczyny Cześć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 01.04.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Ja na razie pracuje w domku ogród to daleka przyszłość to tak jak u mnie, do robienia ogrodu trzeba dojrzeć ja jeszcze nie dojrzałam Ja to może jeszcze bym mogła coś zasadzić, posiać trawę, ale jeszcze kupę pieniedzy w domek trzeba włożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.04.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Moja żonka bardzo lubi "dłubać" w ogrodzie. Już zaczęła. Ja na razie zajęty jestem domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kupiłem sobie dzisiaj rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Zamiast zająć się wykańczaniem domu byłem na przejażdżce z córką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.04.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 u mnie maz byl z synkiem na dzialce na rowerach.. 18 km zrobili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kupiłem sobie dzisiaj rower Naprawdę? Jaki? No i cześć Mamońku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kupiłem sobie dzisiaj rower Naprawdę? Jaki? No i cześć Mamońku! Cześć Żabko, cześć Sylvia rama amortyzowana, widelec także, osprzęty shimano, siodełko aircośtam, hamulec przedni tarczowy.... ... brzmi nieźle co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kupiłem sobie dzisiaj rower Naprawdę? Jaki? No i cześć Mamońku! Cześć Żabko, cześć Sylvia rama amortyzowana, widelec także, osprzęty shimano, siodełko aircośtam, hamulec przedni tarczowy.... ... brzmi nieźle co? Full wypas Jak długą wycieczkę sobie zrobiliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 gdzie wszyscy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 gdzie wszyscy??? jestem, jestem, ale przez chwilę mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts