inż. Mamoń 01.04.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kupiłem sobie dzisiaj rower Naprawdę? Jaki? No i cześć Mamońku! Cześć Żabko, cześć Sylvia rama amortyzowana, widelec także, osprzęty shimano, siodełko aircośtam, hamulec przedni tarczowy.... ... brzmi nieźle co? Full wypas Jak długą wycieczkę sobie zrobiliscie? Tak no oko to jakieś 8 kilometrów w około godzinkę - czyli mało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Prawie zdecydowaliśmy się też na rower dla Żonki, jutro kupujemy z rana i pewnie zdążymy zaliczyć rodzinną wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kupiłem sobie dzisiaj rower Naprawdę? Jaki? No i cześć Mamońku! Cześć Żabko, cześć Sylvia rama amortyzowana, widelec także, osprzęty shimano, siodełko aircośtam, hamulec przedni tarczowy.... ... brzmi nieźle co? Full wypas Jak długą wycieczkę sobie zrobiliscie? Tak no oko to jakieś 8 kilometrów w około godzinkę - czyli mało.... Jak na początek to wystarczająco. I tak pewnie jutro to poczujecie A tak w ogóle to co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kupiłem sobie dzisiaj rower Naprawdę? Jaki? No i cześć Mamońku! Cześć Żabko, cześć Sylvia rama amortyzowana, widelec także, osprzęty shimano, siodełko aircośtam, hamulec przedni tarczowy.... ... brzmi nieźle co? Full wypas Jak długą wycieczkę sobie zrobiliscie? Nie całkiem full wypas To rower IB Hammer - mówi Ci to coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kupiłem sobie dzisiaj rower Naprawdę? Jaki? No i cześć Mamońku! Cześć Żabko, cześć Sylvia rama amortyzowana, widelec także, osprzęty shimano, siodełko aircośtam, hamulec przedni tarczowy.... ... brzmi nieźle co? Full wypas Jak długą wycieczkę sobie zrobiliscie? Nie całkiem full wypas To rower IB Hammer - mówi Ci to coś? nie słyszałam...ale to jeszcze o niczym nie świadczy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kupiłem sobie dzisiaj rower Naprawdę? Jaki? No i cześć Mamońku! Cześć Żabko, cześć Sylvia rama amortyzowana, widelec także, osprzęty shimano, siodełko aircośtam, hamulec przedni tarczowy.... ... brzmi nieźle co? Full wypas Jak długą wycieczkę sobie zrobiliscie? Tak no oko to jakieś 8 kilometrów w około godzinkę - czyli mało.... Jak na początek to wystarczająco. I tak pewnie jutro to poczujecie A tak w ogóle to co u Ciebie? Jest szansa, że jutro nic nie będziemy czuli. W tej chwili jest świetnie. Nie podejrzewam żeby mógł boleć tyłek, ale nie będę się mądrował. Zobaczymy jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kupiłem sobie dzisiaj rower Naprawdę? Jaki? No i cześć Mamońku! Cześć Żabko, cześć Sylvia rama amortyzowana, widelec także, osprzęty shimano, siodełko aircośtam, hamulec przedni tarczowy.... ... brzmi nieźle co? Full wypas Jak długą wycieczkę sobie zrobiliscie? Nie całkiem full wypas To rower IB Hammer - mówi Ci to coś? nie słyszałam...ale to jeszcze o niczym nie świadczy.. Żabko - jesteś dla mnie autorytetem rowerowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kupiłem sobie dzisiaj rower Naprawdę? Jaki? No i cześć Mamońku! Cześć Żabko, cześć Sylvia rama amortyzowana, widelec także, osprzęty shimano, siodełko aircośtam, hamulec przedni tarczowy.... ... brzmi nieźle co? Full wypas Jak długą wycieczkę sobie zrobiliscie? Tak no oko to jakieś 8 kilometrów w około godzinkę - czyli mało.... Jak na początek to wystarczająco. I tak pewnie jutro to poczujecie A tak w ogóle to co u Ciebie? Jest szansa, że jutro nic nie będziemy czuli. W tej chwili jest świetnie. Nie podejrzewam żeby mógł boleć tyłek, ale nie będę się mądrował. Zobaczymy jutro na początku nigdy nie czuć, dopiero po kilkunastu godzinach... A ja jutro to pewnie z łóżka nie wstanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kupiłem sobie dzisiaj rower Naprawdę? Jaki? No i cześć Mamońku! Cześć Żabko, cześć Sylvia rama amortyzowana, widelec także, osprzęty shimano, siodełko aircośtam, hamulec przedni tarczowy.... ... brzmi nieźle co? Full wypas Jak długą wycieczkę sobie zrobiliscie? Tak no oko to jakieś 8 kilometrów w około godzinkę - czyli mało.... Jak na początek to wystarczająco. I tak pewnie jutro to poczujecie A tak w ogóle to co u Ciebie? Jest szansa, że jutro nic nie będziemy czuli. W tej chwili jest świetnie. Nie podejrzewam żeby mógł boleć tyłek, ale nie będę się mądrował. Zobaczymy jutro na początku nigdy nie czuć, dopiero po kilkunastu godzinach... A ja jutro to pewnie z łóżka nie wstanę Zabko - byłaś na długiej wycieczce? A może jesteś chora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kupiłem sobie dzisiaj rower Naprawdę? Jaki? No i cześć Mamońku! Cześć Żabko, cześć Sylvia rama amortyzowana, widelec także, osprzęty shimano, siodełko aircośtam, hamulec przedni tarczowy.... ... brzmi nieźle co? Full wypas Jak długą wycieczkę sobie zrobiliscie? Nie całkiem full wypas To rower IB Hammer - mówi Ci to coś? nie słyszałam...ale to jeszcze o niczym nie świadczy.. Żabko - jesteś dla mnie autorytetem rowerowym Dzieki! chpciaż więcej jeżdżę niż sie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.04.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Cześć,cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.04.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 no syn godzine temu zaczął narzekac ze go 4 litery od siodełka bola.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kupiłem sobie dzisiaj rower Naprawdę? Jaki? No i cześć Mamońku! Cześć Żabko, cześć Sylvia rama amortyzowana, widelec także, osprzęty shimano, siodełko aircośtam, hamulec przedni tarczowy.... ... brzmi nieźle co? Full wypas Jak długą wycieczkę sobie zrobiliscie? Nie całkiem full wypas To rower IB Hammer - mówi Ci to coś? nie słyszałam...ale to jeszcze o niczym nie świadczy.. Żabko - jesteś dla mnie autorytetem rowerowym Dzieki! chpciaż więcej jeżdżę niż sie znam... IB to polska firma z Białego Dunajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kupiłem sobie dzisiaj rower Naprawdę? Jaki? No i cześć Mamońku! Cześć Żabko, cześć Sylvia rama amortyzowana, widelec także, osprzęty shimano, siodełko aircośtam, hamulec przedni tarczowy.... ... brzmi nieźle co? Full wypas Jak długą wycieczkę sobie zrobiliscie? Tak no oko to jakieś 8 kilometrów w około godzinkę - czyli mało.... Jak na początek to wystarczająco. I tak pewnie jutro to poczujecie A tak w ogóle to co u Ciebie? Jest szansa, że jutro nic nie będziemy czuli. W tej chwili jest świetnie. Nie podejrzewam żeby mógł boleć tyłek, ale nie będę się mądrował. Zobaczymy jutro na początku nigdy nie czuć, dopiero po kilkunastu godzinach... A ja jutro to pewnie z łóżka nie wstanę Zabko - byłaś na długiej wycieczce? A może jesteś chora? Nie pamiętam, kiedy byłam chora... Byłam na kursie tańca fanki jazz, salsy, yogi, ćw fit ball i tubbing... Całe 6 godzin ćwiczeń! Już czuje zakwasy....ale za to jaka jestem wygimnastykowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Cześć,cześć cześć Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.04.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Dlaczego pupa boli jak się rzadko na rowerze jeździ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Cześć,cześć Witaj Andre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kupiłem sobie dzisiaj rower Naprawdę? Jaki? No i cześć Mamońku! Cześć Żabko, cześć Sylvia rama amortyzowana, widelec także, osprzęty shimano, siodełko aircośtam, hamulec przedni tarczowy.... ... brzmi nieźle co? Full wypas Jak długą wycieczkę sobie zrobiliscie? Tak no oko to jakieś 8 kilometrów w około godzinkę - czyli mało.... Jak na początek to wystarczająco. I tak pewnie jutro to poczujecie A tak w ogóle to co u Ciebie? Jest szansa, że jutro nic nie będziemy czuli. W tej chwili jest świetnie. Nie podejrzewam żeby mógł boleć tyłek, ale nie będę się mądrował. Zobaczymy jutro na początku nigdy nie czuć, dopiero po kilkunastu godzinach... A ja jutro to pewnie z łóżka nie wstanę Zabko - byłaś na długiej wycieczce? A może jesteś chora? Nie pamiętam, kiedy byłam chora... Byłam na kursie tańca fanki jazz, salsy, yogi, ćw fit ball i tubbing... Całe 6 godzin ćwiczeń! Już czuje zakwasy....ale za to jaka jestem wygimnastykowana Nie wątpię, że jesteś niezwykle wygimnastykowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Dlaczego pupa boli jak się rzadko na rowerze jeździ? bo nieprzyzwyczajona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.04.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Cześć Żaba Cześć inżynier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts