inż. Mamoń 01.04.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 no syn godzine temu zaczął narzekac ze go 4 litery od siodełka bola.. Tak musiało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Dlaczego pupa boli jak się rzadko na rowerze jeździ? bo nieprzyzwyczajona Andre - a Ty nie jeździsz na rowerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Gratki Mamońku! Który to już punkt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.04.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 ale wam fajnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Ja tez niedługo wsiąde na rower , ale najpierw muszę dać go do przeglądu. Pierwszą wycieczkę zrobię do Kazimierza Dolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.04.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kiedyś widziałem faceta na rowerze jadącego w pozycji półleżącej Rower miał małe kółko z przodu, większe z tyłu, nie było kierownicy, zamiast siodełka fotelik. Co o tym myślicie?[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 streszczenie Zaczął Jajcek. Formumowicze zaczynają prace ogrodowe. Verunia puchnie z dumy. Z kolei ja kupiłem rower i olewam wykańczanie domu. Żaba z kolei wykańczała się i to dosłownie. Andre nie wie dlaczego dupa boli od jeżdżenia na rowerze. Zakończył Andre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 streszczenie Zaczął Jajcek. Formumowicze zaczynają prace ogrodowe. Verunia puchnie z dumy. Z kolei ja kupiłem rower i olewam wykańczanie domu. Żaba z kolei wykańczała się i to dosłownie. Andre nie wie dlaczego pupa boli od jeżdżenia na rowerze. Zakończył Andre. Pupa boli, jak sodełka nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.04.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Dlaczego pupa boli jak się rzadko na rowerze jeździ? bo nieprzyzwyczajona Andre - a Ty nie jeździsz na rowerze? Czasami. Trzy lata temu sprzedałem samochód żeby sfinansować c.o. Przez rok byłem bez auta, więc z roweru korzystałem często. Ale to jest taki zwykły rower "Jubilat". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 streszczenie Zaczął Jajcek. Formumowicze zaczynają prace ogrodowe. Verunia puchnie z dumy. Z kolei ja kupiłem rower i olewam wykańczanie domu. Żaba z kolei wykańczała się i to dosłownie. Andre nie wie dlaczego pupa boli od jeżdżenia na rowerze. Zakończył Andre. Pupa boli, jak sodełka nie ma VERUNIA!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kiedyś widziałem faceta na rowerze jadącego w pozycji półleżącej Rower miał małe kółko z przodu, większe z tyłu, nie było kierownicy, zamiast siodełka fotelik. Co o tym myślicie?[/img] Andre - jest wśród nas fanatyk dziwnych rowerów. To niejaki RYDZU. On sam konstruuje rowery poziome. Ma swoją stronę www. Kiedyś były też rowery poziome na tej stronie, a teraz jest tylko o jego psach http://www.zkoszarydzow.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 streszczenie Zaczął Jajcek. Formumowicze zaczynają prace ogrodowe. Verunia puchnie z dumy. Z kolei ja kupiłem rower i olewam wykańczanie domu. Żaba z kolei wykańczała się i to dosłownie. Andre nie wie dlaczego pupa boli od jeżdżenia na rowerze. Zakończył Andre. Pupa boli, jak sodełka nie ma VERUNIA!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.04.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 streszczenie Zaczął Jajcek. Formumowicze zaczynają prace ogrodowe. Verunia puchnie z dumy. Z kolei ja kupiłem rower i olewam wykańczanie domu. Żaba z kolei wykańczała się i to dosłownie. Andre nie wie dlaczego pupa boli od jeżdżenia na rowerze. Zakończył Andre. Pupa boli, jak sodełka nie ma VERUNIA!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kiedyś widziałem faceta na rowerze jadącego w pozycji półleżącej Rower miał małe kółko z przodu, większe z tyłu, nie było kierownicy, zamiast siodełka fotelik. Co o tym myślicie?[/img] Tez wiele razy widziałam, ale nigdy nie miałam okazji spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.04.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kiedyś widziałem faceta na rowerze jadącego w pozycji półleżącej Rower miał małe kółko z przodu, większe z tyłu, nie było kierownicy, zamiast siodełka fotelik. Co o tym myślicie?[/img] Andre - jest wśród nas fanatyk dziwnych rowerów. To niejaki RYDZU. On sam konstruuje rowery poziome. Ma swoją stronę www. Kiedyś były też rowery poziome na tej stronie, a teraz jest tylko o jego psach http://www.zkoszarydzow.pl/ eeee nie on jeden ma świra na punkcie poziomek Mój chłop też. Na szczęście nie mamy jeszcze garażu Pytanie na wieczór. Za ile można kupic dwupokojowe mieszkanie w Warszawie takie do 45 metrów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kiedyś widziałem faceta na rowerze jadącego w pozycji półleżącej Rower miał małe kółko z przodu, większe z tyłu, nie było kierownicy, zamiast siodełka fotelik. Co o tym myślicie?[/img] Andre - jest wśród nas fanatyk dziwnych rowerów. To niejaki RYDZU. On sam konstruuje rowery poziome. Ma swoją stronę www. Kiedyś były też rowery poziome na tej stronie, a teraz jest tylko o jego psach http://www.zkoszarydzow.pl/ eeee nie on jeden ma świra na punkcie poziomek Mój chłop też. Na szczęście nie mamy jeszcze garażu Pytanie na wieczór. Za ile można kupic dwupokojowe mieszkanie w Warszawie takie do 45 metrów... Cześć Trini - Twój chłop też? Swoją drogą "poziomki" to brzmi niesłychanie fachowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Rankingum Recordum 1. inż. Mamoń - 1692. SławekD-żonka - 1553. Jajcek - 1454. kze - 1295. Whisper - 1196. Joanna i Janusz - 1177. Kasztanka - 878. maksiu - 799. fizyk - 7310. Majka - 6811. Teska - 5612. Sonika - 5113. Olkalybowa - 4614. badi - 4215. verunia - 4016. Moniś- 3617. facio - 3518. Aga J.G, andrzejka - 3420. monka 3221. markus_gdynia 2822. Jezier 2723. Trini - 2024. Funia, Witos, żaba_gonia - 1727. Agniesia- 1428. joola, Nefer - 1330. Jane - 1031. Wojty, kasia64, andre59, Tola - 935. marcel2000 - 836. Januszz, kolia, Sylvia1 ,Ew-ka, - 640. ania, lafcadio, edzia , Paty- 544. Ewuś, - 445. damiangajda, Jacek69, Daria, tabaluga1, Agacka - 350. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska,DARIO 2, Gryfpc - 254. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 kurczę zamiast odpowiedz mam przycisk newsroom nie przyzwyczajona jestem, mam nadzieje, że sie zmieni :/ To co z tym mieszkaniem?JAAAAAAJCEEEEK?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 trinie zerknij tu: tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Kiedyś widziałem faceta na rowerze jadącego w pozycji półleżącej Rower miał małe kółko z przodu, większe z tyłu, nie było kierownicy, zamiast siodełka fotelik. Co o tym myślicie?[/img] Andre - jest wśród nas fanatyk dziwnych rowerów. To niejaki RYDZU. On sam konstruuje rowery poziome. Ma swoją stronę www. Kiedyś były też rowery poziome na tej stronie, a teraz jest tylko o jego psach http://www.zkoszarydzow.pl/ eeee nie on jeden ma świra na punkcie poziomek Mój chłop też. Na szczęście nie mamy jeszcze garażu Pytanie na wieczór. Za ile można kupic dwupokojowe mieszkanie w Warszawie takie do 45 metrów... Cześć Trini - Twój chłop też? Swoją drogą "poziomki" to brzmi niesłychanie fachowo a ja pomyslałam o owocach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts