sylvia1 01.04.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Trinie a musi byc w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 znalazłam tylko jedna oferte za 168 tys na Bródnie 2 pokoje 37 m2 jest jeszcze jedna opcja... Zamienic mieszkanie w Lublinie na mieszkanie w Warszawie - tylko kto z Wawki przeprowadzi sie do Lublina?? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Trinie a musi byc w Warszawie? jeszcze Marki wchodzą w grę, albo Ząbki, Kobyłka, Zielonka - no coś w ten deseń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.04.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 znalazłam tylko jedna oferte za 168 tys na Bródnie 2 pokoje 37 m2 O rany U mnie 2 razy większe mieszkanie za 2 razy mniejsze pieniądze można kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 znalazłam tylko jedna oferte za 168 tys na Bródnie 2 pokoje 37 m2 O rany U mnie 2 razy większe mieszkanie za 2 razy mniejsze pieniądze można kupić. Andre Kutno to Kutno, a Wawka to Wawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie denerwujcie mnie kurde - przywiązana jestem do tej cholernej Wawki, bo młoda jest za mała i choruje - dziadki mi są potrzebne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Trinie a musi byc w Warszawie? jeszcze Marki wchodzą w grę, albo Ząbki, Kobyłka, Zielonka - no coś w ten deseń... Ząbki to już daleko chyba, Kobyłka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie denerwujcie mnie kurde - przywiązana jestem do tej cholernej Wawki, bo młoda jest za mała i choruje - dziadki mi są potrzebne... Kup mieszkanie na dalekiej prowincji, a dziadków zabierz ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Witam wieczorowo Witaj! Jak się mieszka???? Co Ci sie sniło pierwszej nocy??? jeszcze nie miało okazji mi się nic śnić padam jak pies Pluto późno w nocy i budzę się rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Witam wieczorowo Są fotki? Wgrywają się Czekamy, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.04.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Trinie a musi byc w Warszawie? jeszcze Marki wchodzą w grę, albo Ząbki, Kobyłka, Zielonka - no coś w ten deseń... Ząbki to już daleko chyba, Kobyłka też no co Ty... od moich rodziców to rzut beretem, max 15 kilometrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Witam wieczorowo Witaj! Jak się mieszka???? Co Ci sie sniło pierwszej nocy??? jeszcze nie miało okazji mi się nic śnić padam jak pies Pluto późno w nocy i budzę się rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.04.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie denerwujcie mnie kurde - przywiązana jestem do tej cholernej Wawki, bo młoda jest za mała i choruje - dziadki mi są potrzebne... Kup mieszkanie na dalekiej prowincji, a dziadków zabierz ze sobą dziadki mają dom w Warszawie, gdzie im do mieszkania - jeszcze ze mną? OLABOGA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Trinie a musi byc w Warszawie? jeszcze Marki wchodzą w grę, albo Ząbki, Kobyłka, Zielonka - no coś w ten deseń... Ząbki to już daleko chyba, Kobyłka też no co Ty... od moich rodziców to rzut beretem, max 15 kilometrów Czyli daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Trinie a musi byc w Warszawie? jeszcze Marki wchodzą w grę, albo Ząbki, Kobyłka, Zielonka - no coś w ten deseń... Ząbki to już daleko chyba, Kobyłka też no co Ty... od moich rodziców to rzut beretem, max 15 kilometrów Czyli daleko wystarczajaca odległosć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie denerwujcie mnie kurde - przywiązana jestem do tej cholernej Wawki, bo młoda jest za mała i choruje - dziadki mi są potrzebne... Kup mieszkanie na dalekiej prowincji, a dziadków zabierz ze sobą dziadki mają dom w Warszawie, gdzie im do mieszkania - jeszcze ze mną? OLABOGA!!!! Trini - a ile dziadki liczą wiosen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Witam wieczorowo Witaj! Jak się mieszka???? Co Ci sie sniło pierwszej nocy??? jeszcze nie miało okazji mi się nic śnić padam jak pies Pluto późno w nocy i budzę się rano Ja codziennie mam sny...i zawsze je pamiętam....nawet jak jestem bardzo zmęczona Niektóre są piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Witam wieczorowo Witaj! Jak się mieszka???? Co Ci sie sniło pierwszej nocy??? jeszcze nie miało okazji mi się nic śnić padam jak pies Pluto późno w nocy i budzę się rano Ja codziennie mam sny...i zawsze je pamiętam....nawet jak jestem bardzo zmęczona Niektóre są piękne... opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Trinie a musi byc w Warszawie? jeszcze Marki wchodzą w grę, albo Ząbki, Kobyłka, Zielonka - no coś w ten deseń... Ząbki to już daleko chyba, Kobyłka też no co Ty... od moich rodziców to rzut beretem, max 15 kilometrów Czyli daleko U mnie to nawet bardzo daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 01.04.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 a wiesz ze ja mam znajomego w Milanowku ktory chyab sie bedize przenosil do Lublina ale glowy sobei uciac za to nie dam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts