Gość 01.04.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.04.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Witam wieczorowo Witaj! Jak się mieszka???? Co Ci sie sniło pierwszej nocy??? jeszcze nie miało okazji mi się nic śnić padam jak pies Pluto późno w nocy i budzę się rano Ja codziennie mam sny...i zawsze je pamiętam....nawet jak jestem bardzo zmęczona Niektóre są piękne... A ja w nich byłem? Choć raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.04.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie denerwujcie mnie kurde - przywiązana jestem do tej cholernej Wawki, bo młoda jest za mała i choruje - dziadki mi są potrzebne... Kup mieszkanie na dalekiej prowincji, a dziadków zabierz ze sobą dziadki mają dom w Warszawie, gdzie im do mieszkania - jeszcze ze mną? OLABOGA!!!! Trini - a ile dziadki liczą wiosen? po 53 jeszcze choże i pracujące, babcia na bungee się wybiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Witam wieczorowo Witaj! Jak się mieszka???? Co Ci sie sniło pierwszej nocy??? jeszcze nie miało okazji mi się nic śnić padam jak pies Pluto późno w nocy i budzę się rano Ja codziennie mam sny...i zawsze je pamiętam....nawet jak jestem bardzo zmęczona Niektóre są piękne... opowiadaj Jak byłam mała to często śniła mi sie stara babajaga, która mnie goni, albo facet bez kończyn przed moimi drzwiami... potem śniłam, że latam albo wpadam w przepaść albo ze jestem niekompletnie ubrana a teraz....baaardzo różne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.04.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Gratulki Verunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 STRESZCZENIEZaczął Mamoń. Było o tym co ma wspolnego rower z poziomkami. Trini szuka taniego mieszkania w Warszawie, Aga wgrywa fotki ze swojego pachnącego nowością domku.Rankingum Recordum 1. inż. Mamoń - 1692. SławekD-żonka - 1553. Jajcek - 1454. kze - 1295. Whisper - 1196. Joanna i Janusz - 1177. Kasztanka - 878. maksiu - 799. fizyk - 7310. Majka - 6811. Teska - 5612. Sonika - 5113. Olkalybowa - 4614. badi - 4215. verunia - 4116. Moniś- 3617. facio - 3518. Aga J.G, andrzejka - 3420. monka 3221. markus_gdynia 2822. Jezier 2723. Trini - 2024. Funia, Witos, żaba_gonia - 1727. Agniesia- 1428. joola, Nefer - 1330. Jane - 1031. Wojty, kasia64, andre59, Tola - 935. marcel2000 - 836. Januszz, kolia, Sylvia1 ,Ew-ka, - 640. ania, lafcadio, edzia , Paty- 544. Ewuś, - 445. damiangajda, Jacek69, Daria, tabaluga1, Agacka - 350. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska,DARIO 2, Gryfpc - 254. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Mychalina, Maluszek - 1_________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Gratulki Verunia Verunia - gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie denerwujcie mnie kurde - przywiązana jestem do tej cholernej Wawki, bo młoda jest za mała i choruje - dziadki mi są potrzebne... Kup mieszkanie na dalekiej prowincji, a dziadków zabierz ze sobą dziadki mają dom w Warszawie, gdzie im do mieszkania - jeszcze ze mną? OLABOGA!!!! Trini - a ile dziadki liczą wiosen? po 53 jeszcze choże i pracujące, babcia na bungee się wybiera... 53 letnie dziadki dobre:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Gratulki Verunia Verunia - gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie denerwujcie mnie kurde - przywiązana jestem do tej cholernej Wawki, bo młoda jest za mała i choruje - dziadki mi są potrzebne... Kup mieszkanie na dalekiej prowincji, a dziadków zabierz ze sobą dziadki mają dom w Warszawie, gdzie im do mieszkania - jeszcze ze mną? OLABOGA!!!! Trini - a ile dziadki liczą wiosen? po 53 jeszcze choże i pracujące, babcia na bungee się wybiera... 53 letnie dziadki dobre:lol: Żaba - to chodzi o rodziców Trini albo Lukiego - prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Witam wieczorowo Witaj! Jak się mieszka???? Co Ci sie sniło pierwszej nocy??? jeszcze nie miało okazji mi się nic śnić padam jak pies Pluto późno w nocy i budzę się rano Ja codziennie mam sny...i zawsze je pamiętam....nawet jak jestem bardzo zmęczona Niektóre są piękne... A ja w nich byłem? Choć raz? Andre! przyjdzie Tola i znów będziesz musiał sie tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.04.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie denerwujcie mnie kurde - przywiązana jestem do tej cholernej Wawki, bo młoda jest za mała i choruje - dziadki mi są potrzebne... Kup mieszkanie na dalekiej prowincji, a dziadków zabierz ze sobą dziadki mają dom w Warszawie, gdzie im do mieszkania - jeszcze ze mną? OLABOGA!!!! Trini - a ile dziadki liczą wiosen? po 53 jeszcze choże i pracujące, babcia na bungee się wybiera... 53 letnie dziadki dobre:lol: wnuczke mają to są dziadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Trini - na poprzedniej stronie napisałaś post numer 111111 GRATKI - 111111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie denerwujcie mnie kurde - przywiązana jestem do tej cholernej Wawki, bo młoda jest za mała i choruje - dziadki mi są potrzebne... Kup mieszkanie na dalekiej prowincji, a dziadków zabierz ze sobą dziadki mają dom w Warszawie, gdzie im do mieszkania - jeszcze ze mną? OLABOGA!!!! Trini - a ile dziadki liczą wiosen? po 53 jeszcze choże i pracujące, babcia na bungee się wybiera... 53 letnie dziadki dobre:lol: Żaba - to chodzi o rodziców Trini albo Lukiego - prawda? Domyslam sie , ale jakos nie pasuje do tak młodych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Verunia gatki gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.04.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Witam wieczorowo Witaj! Jak się mieszka???? Co Ci sie sniło pierwszej nocy??? jeszcze nie miało okazji mi się nic śnić padam jak pies Pluto późno w nocy i budzę się rano Ja codziennie mam sny...i zawsze je pamiętam....nawet jak jestem bardzo zmęczona Niektóre są piękne... A ja w nich byłem? Choć raz? Andre! przyjdzie Tola i znów będziesz musiał sie tłumaczyć No dobra, już się nie pytam Chociaż mnie korci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie denerwujcie mnie kurde - przywiązana jestem do tej cholernej Wawki, bo młoda jest za mała i choruje - dziadki mi są potrzebne... Kup mieszkanie na dalekiej prowincji, a dziadków zabierz ze sobą dziadki mają dom w Warszawie, gdzie im do mieszkania - jeszcze ze mną? OLABOGA!!!! Trini - a ile dziadki liczą wiosen? po 53 jeszcze choże i pracujące, babcia na bungee się wybiera... 53 letnie dziadki dobre:lol: Żaba - to chodzi o rodziców Trini albo Lukiego - prawda? Domyslam sie , ale jakos nie pasuje do tak młodych ludzi Za parę lat mam szansę też zostać babcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie denerwujcie mnie kurde - przywiązana jestem do tej cholernej Wawki, bo młoda jest za mała i choruje - dziadki mi są potrzebne... Kup mieszkanie na dalekiej prowincji, a dziadków zabierz ze sobą dziadki mają dom w Warszawie, gdzie im do mieszkania - jeszcze ze mną? OLABOGA!!!! Trini - a ile dziadki liczą wiosen? po 53 jeszcze choże i pracujące, babcia na bungee się wybiera... 53 letnie dziadki dobre:lol: Żaba - to chodzi o rodziców Trini albo Lukiego - prawda? Domyslam sie , ale jakos nie pasuje do tak młodych ludzi Za parę lat mam szansę też zostać babcią Ile lat maja Twoje dzieci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.04.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Moja koleżanka z ogólniaka jest już podwójną babcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts