zaba_gonia 01.04.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Moja koleżanka z ogólniaka jest już podwójną babcią a moja kolezanka z podstawówki, pojedynczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie denerwujcie mnie kurde - przywiązana jestem do tej cholernej Wawki, bo młoda jest za mała i choruje - dziadki mi są potrzebne... Kup mieszkanie na dalekiej prowincji, a dziadków zabierz ze sobą dziadki mają dom w Warszawie, gdzie im do mieszkania - jeszcze ze mną? OLABOGA!!!! Trini - a ile dziadki liczą wiosen? po 53 jeszcze choże i pracujące, babcia na bungee się wybiera... 53 letnie dziadki dobre:lol: Żaba - to chodzi o rodziców Trini albo Lukiego - prawda? Domyslam sie , ale jakos nie pasuje do tak młodych ludzi Za parę lat mam szansę też zostać babcią Ile lat maja Twoje dzieci?? 15 a ja mam 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.04.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Trini - na poprzedniej stronie napisałaś post numer 111111 GRATKI - 111111 o dziękuję czy w związku z tym coś wygrałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie denerwujcie mnie kurde - przywiązana jestem do tej cholernej Wawki, bo młoda jest za mała i choruje - dziadki mi są potrzebne... Kup mieszkanie na dalekiej prowincji, a dziadków zabierz ze sobą dziadki mają dom w Warszawie, gdzie im do mieszkania - jeszcze ze mną? OLABOGA!!!! Trini - a ile dziadki liczą wiosen? po 53 jeszcze choże i pracujące, babcia na bungee się wybiera... 53 letnie dziadki dobre:lol: Żaba - to chodzi o rodziców Trini albo Lukiego - prawda? moich... Rodzice Łukasza są po 70tce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie denerwujcie mnie kurde - przywiązana jestem do tej cholernej Wawki, bo młoda jest za mała i choruje - dziadki mi są potrzebne... Kup mieszkanie na dalekiej prowincji, a dziadków zabierz ze sobą dziadki mają dom w Warszawie, gdzie im do mieszkania - jeszcze ze mną? OLABOGA!!!! Trini - a ile dziadki liczą wiosen? po 53 jeszcze choże i pracujące, babcia na bungee się wybiera... 53 letnie dziadki dobre:lol: Żaba - to chodzi o rodziców Trini albo Lukiego - prawda? Domyslam sie , ale jakos nie pasuje do tak młodych ludzi Za parę lat mam szansę też zostać babcią Ile lat maja Twoje dzieci?? 15 a ja mam 36[/quote:bff1194a1d] Mój syn tez ma 15, ale mam nadzieje, że babcia zostanę najszybciej za 10 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Trini - na poprzedniej stronie napisałaś post numer 111111 GRATKI - 111111 o dziękuję czy w związku z tym coś wygrałam? Zapytaj Whispera - on tu Prezesum jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Trini - na poprzedniej stronie napisałaś post numer 111111 GRATKI - 111111 o dziękuję czy w związku z tym coś wygrałam? Jak by Prezes tu zaglądał to by ci dał MEDAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 01.04.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie denerwujcie mnie kurde - przywiązana jestem do tej cholernej Wawki, bo młoda jest za mała i choruje - dziadki mi są potrzebne... Kup mieszkanie na dalekiej prowincji, a dziadków zabierz ze sobą dziadki mają dom w Warszawie, gdzie im do mieszkania - jeszcze ze mną? OLABOGA!!!! Trini - a ile dziadki liczą wiosen? po 53 jeszcze choże i pracujące, babcia na bungee się wybiera... 53 letnie dziadki dobre:lol: Żaba - to chodzi o rodziców Trini albo Lukiego - prawda? moich... Rodzice Łukasza są po 70tce A może oni też mają jakiś domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Trini - na poprzedniej stronie napisałaś post numer 111111 GRATKI - 111111 o dziękuję czy w związku z tym coś wygrałam? Jak by Prezes tu zaglądał to by ci dał MEDAL Ale jak go nie ma to myślę że Liderum Recordum powinien przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.04.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie denerwujcie mnie kurde - przywiązana jestem do tej cholernej Wawki, bo młoda jest za mała i choruje - dziadki mi są potrzebne... Kup mieszkanie na dalekiej prowincji, a dziadków zabierz ze sobą dziadki mają dom w Warszawie, gdzie im do mieszkania - jeszcze ze mną? OLABOGA!!!! Trini - a ile dziadki liczą wiosen? po 53 jeszcze choże i pracujące, babcia na bungee się wybiera... 53 letnie dziadki dobre:lol: Żaba - to chodzi o rodziców Trini albo Lukiego - prawda? Domyslam sie , ale jakos nie pasuje do tak młodych ludzi Za parę lat mam szansę też zostać babcią Ile lat maja Twoje dzieci?? 15 a ja mam 36[/quote:d05e276464] Mój syn tez ma 15, ale mam nadzieje, że babcia zostanę najszybciej za 10 lat... [/quote:d05e276464] To nawet 50-tki nie będziesz miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie denerwujcie mnie kurde - przywiązana jestem do tej cholernej Wawki, bo młoda jest za mała i choruje - dziadki mi są potrzebne... Kup mieszkanie na dalekiej prowincji, a dziadków zabierz ze sobą dziadki mają dom w Warszawie, gdzie im do mieszkania - jeszcze ze mną? OLABOGA!!!! Trini - a ile dziadki liczą wiosen? po 53 jeszcze choże i pracujące, babcia na bungee się wybiera... 53 letnie dziadki dobre:lol: Żaba - to chodzi o rodziców Trini albo Lukiego - prawda? Domyslam sie , ale jakos nie pasuje do tak młodych ludzi Za parę lat mam szansę też zostać babcią Ile lat maja Twoje dzieci?? 15 a ja mam 36[/quote:389bf7fe55] Mój syn tez ma 15, ale mam nadzieje, że babcia zostanę najszybciej za 10 lat... [/quote:389bf7fe55] Nadzieję też mam taką , ale wiesz, rożnie bywa. U mnie w rodzinie to juz tradycja że wcześnie się rodzinę zakłada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.04.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie denerwujcie mnie kurde - przywiązana jestem do tej cholernej Wawki, bo młoda jest za mała i choruje - dziadki mi są potrzebne... Kup mieszkanie na dalekiej prowincji, a dziadków zabierz ze sobą dziadki mają dom w Warszawie, gdzie im do mieszkania - jeszcze ze mną? OLABOGA!!!! Trini - a ile dziadki liczą wiosen? po 53 jeszcze choże i pracujące, babcia na bungee się wybiera... 53 letnie dziadki dobre:lol: Żaba - to chodzi o rodziców Trini albo Lukiego - prawda? Domyslam sie , ale jakos nie pasuje do tak młodych ludzi Za parę lat mam szansę też zostać babcią Ile lat maja Twoje dzieci?? 15 a ja mam 36[/quote:2c713546a7] Mój syn tez ma 15, ale mam nadzieje, że babcia zostanę najszybciej za 10 lat... [/quote:2c713546a7] To nawet 50-tki nie będziesz miała [/quote:2c713546a7] To prawda.... Będe babcią Żabą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Babcią żabcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.04.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Za to ja będę statecznym panem przed 60-tką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie denerwujcie mnie kurde - przywiązana jestem do tej cholernej Wawki, bo młoda jest za mała i choruje - dziadki mi są potrzebne... Kup mieszkanie na dalekiej prowincji, a dziadków zabierz ze sobą dziadki mają dom w Warszawie, gdzie im do mieszkania - jeszcze ze mną? OLABOGA!!!! Trini - a ile dziadki liczą wiosen? po 53 jeszcze choże i pracujące, babcia na bungee się wybiera... 53 letnie dziadki dobre:lol: Żaba - to chodzi o rodziców Trini albo Lukiego - prawda? Domyslam sie , ale jakos nie pasuje do tak młodych ludzi Za parę lat mam szansę też zostać babcią Ile lat maja Twoje dzieci?? 15 a ja mam 36[/quote:aedda8f670] Mój syn tez ma 15, ale mam nadzieje, że babcia zostanę najszybciej za 10 lat... [/quote:aedda8f670] Nadzieję też mam taką , ale wiesz, rożnie bywa. U mnie w rodzinie to juz tradycja że wcześnie się rodzinę zakłada.[/quote:aedda8f670] W rodzinie mojego męża zostaje się babcią przed 40, zresztą w mojej leciutko po 40. Moi rodzice mieli 41 lat jak zostali dziadkami I jeszcze moja mama dostała wnuczkę na urodziny właśnie 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.04.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Dziennik uzupełniony zdjęcia są A ja uciekam konczyc pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.04.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie denerwujcie mnie kurde - przywiązana jestem do tej cholernej Wawki, bo młoda jest za mała i choruje - dziadki mi są potrzebne... Kup mieszkanie na dalekiej prowincji, a dziadków zabierz ze sobą dziadki mają dom w Warszawie, gdzie im do mieszkania - jeszcze ze mną? OLABOGA!!!! Trini - a ile dziadki liczą wiosen? po 53 jeszcze choże i pracujące, babcia na bungee się wybiera... 53 letnie dziadki dobre:lol: Żaba - to chodzi o rodziców Trini albo Lukiego - prawda? Domyslam sie , ale jakos nie pasuje do tak młodych ludzi Za parę lat mam szansę też zostać babcią Ile lat maja Twoje dzieci?? 15 a ja mam 36[/quote:d9d169e426] Mój syn tez ma 15, ale mam nadzieje, że babcia zostanę najszybciej za 10 lat... [/quote:d9d169e426] Nadzieję też mam taką , ale wiesz, rożnie bywa. U mnie w rodzinie to juz tradycja że wcześnie się rodzinę zakłada.[/quote:d9d169e426] W rodzinie mojego męża zostaje się babcią przed 40, zresztą w mojej leciutko po 40. Moi rodzice mieli 41 lat jak zostali dziadkami I jeszcze moja mama dostała wnuczkę na urodziny właśnie 41 [/quote:d9d169e426] Moja babcia została babcią w wieku 39, moja mama w wieku 42 ciekawe w jakim wieku ja zostanę babcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.04.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie denerwujcie mnie kurde - przywiązana jestem do tej cholernej Wawki, bo młoda jest za mała i choruje - dziadki mi są potrzebne... Kup mieszkanie na dalekiej prowincji, a dziadków zabierz ze sobą dziadki mają dom w Warszawie, gdzie im do mieszkania - jeszcze ze mną? OLABOGA!!!! Trini - a ile dziadki liczą wiosen? po 53 jeszcze choże i pracujące, babcia na bungee się wybiera... 53 letnie dziadki dobre:lol: Żaba - to chodzi o rodziców Trini albo Lukiego - prawda? moich... Rodzice Łukasza są po 70tce A może oni też mają jakiś domek? mhm.. mają - ale w Lublinie i to wielki Dali nam mieszkanie ale w Lublinie. No i chcemy je sprzedać i kupić coś tutaj ale tam ceny są niskie i to max 120000 będzie a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.04.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Dobry wieczór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.04.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2006 Nie denerwujcie mnie kurde - przywiązana jestem do tej cholernej Wawki, bo młoda jest za mała i choruje - dziadki mi są potrzebne... Kup mieszkanie na dalekiej prowincji, a dziadków zabierz ze sobą dziadki mają dom w Warszawie, gdzie im do mieszkania - jeszcze ze mną? OLABOGA!!!! Trini - a ile dziadki liczą wiosen? po 53 jeszcze choże i pracujące, babcia na bungee się wybiera... 53 letnie dziadki dobre:lol: Żaba - to chodzi o rodziców Trini albo Lukiego - prawda? Domyslam sie , ale jakos nie pasuje do tak młodych ludzi Za parę lat mam szansę też zostać babcią Ile lat maja Twoje dzieci?? 15 a ja mam 36[/quote:dcbd098641] Mój syn tez ma 15, ale mam nadzieje, że babcia zostanę najszybciej za 10 lat... [/quote:dcbd098641] Nadzieję też mam taką , ale wiesz, rożnie bywa. U mnie w rodzinie to juz tradycja że wcześnie się rodzinę zakłada.[/quote:dcbd098641] W rodzinie mojego męża zostaje się babcią przed 40, zresztą w mojej leciutko po 40. Moi rodzice mieli 41 lat jak zostali dziadkami I jeszcze moja mama dostała wnuczkę na urodziny właśnie 41 [/quote:dcbd098641] Moja babcia została babcią w wieku 39, moja mama w wieku 42 ciekawe w jakim wieku ja zostanę babcią [/quote:dcbd098641] jeśli wierzyć matematyce... to... 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts