Gość 02.04.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Powiem krótko tak to można sobie pogadać na gg jest to poprostu "pierdolenie o Szopenie" nikt cię nie zmusza Tu są ci co chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Powiem krótko tak to można sobie pogadać na gg jest to poprostu "pierdolenie o Szopenie" nikt cię nie zmusza Tu są ci co chcą Totalne niezrozumienie - ale tak to wygląda na pierwszy rzut oka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.04.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 PRZEPASZAM !!!!unioslem sie niepotrzebnie, fakt macie racje jestem za stary i chyba nie wiem o co wam chodzi jeszcze raz sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.04.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 puk puk jest tu kto ? - put put - kto tam - nikto - to dlaczego put put ? - put put - otórz - nie otorze - otórz bo będę pitumał - ..... - pitum, pitum, pitum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.04.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 puk puk jest tu kto ? Czesiek Jajcek Jak tam przygotowania do sezonu budowlanego? Czytałem coś, że zamisat budować chcesz pójść na łatwiznę i kupić Czesc Kazdy orze jak moze (czytaj musi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.04.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Jesoooo mnie już skręca coby coś się działo..ale droga daleka Zeby nie te wszystkie urzedy to juz jutro pewnie bys mogla szpadel w kopac, ale nie martw sie co sie odwlecze to nie uciecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.04.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 dla mnie wykończeniówka bedzie mordega bo u mnie kiepsko z plastyka.. Polecam moją panią architekt wnętrz :) Ja jestem zero artystyczne więc nie będę sobie sama własnymi rączkami psuła domku ba gdybym mnei na taka pania było stac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.04.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Witam wieczorowo Czesc Agus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.04.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 dla mnie wykończeniówka bedzie mordega bo u mnie kiepsko z plastyka.. Polecam moją panią architekt wnętrz :) Ja jestem zero artystyczne więc nie będę sobie sama własnymi rączkami psuła domku ba gdybym meni na taka pania było stac.. ale za to ze cie nie stac masz szanse sama sie wykazac i rozwinac swoje tworcze talenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.04.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Powiem krótko tak to można sobie pogadać na gg jest to poprostu "pierdolenie o Szopenie" naprawde ? chesz o tym porozmawiac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 PRZEPASZAM !!!! unioslem sie niepotrzebnie, fakt macie racje jestem za stary i chyba nie wiem o co wam chodzi jeszcze raz sorry. Troszkę źle zacząłeś - ale zapraszamy do zabawy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.04.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 no i gdzie se wszyscy poszli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.04.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Powiem krótko tak to można sobie pogadać na gg jest to poprostu "pierdolenie o Szopenie" naprawde ? chesz o tym porozmawiac ? to znaczy o czym Jacku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Jesoooo mnie już skręca coby coś się działo..ale droga daleka Zeby nie te wszystkie urzedy to juz jutro pewnie bys mogla szpadel w kopac, ale nie martw sie co sie odwlecze to nie uciecze Dzwonił mój wykonawca. W przyszłym tygodniu podpisuję z nim umowę - niech się dzieje co chce ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.04.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Jesoooo mnie już skręca coby coś się działo..ale droga daleka Zeby nie te wszystkie urzedy to juz jutro pewnie bys mogla szpadel w kopac, ale nie martw sie co sie odwlecze to nie uciecze Dzwonił mój wykonawca. W przyszłym tygodniu podpisuję z nim umowę - niech się dzieje co chce ! To juz casting zakonczony ?? Ty jestes naprawde niesamowita aby tak dalej to przyszła Wielkanoc w nowym domciu Cie spotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.04.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 dla mnie wykończeniówka bedzie mordega bo u mnie kiepsko z plastyka.. Polecam moją panią architekt wnętrz :) Ja jestem zero artystyczne więc nie będę sobie sama własnymi rączkami psuła domku ba gdybym meni na taka pania było stac.. ale za to ze cie nie stac masz szanse sama sie wykazac i rozwinac swoje tworcze talenta no tak tez jakis plus. to jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.04.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 dla mnie wykończeniówka bedzie mordega bo u mnie kiepsko z plastyka.. Polecam moją panią architekt wnętrz :) Ja jestem zero artystyczne więc nie będę sobie sama własnymi rączkami psuła domku ba gdybym meni na taka pania było stac.. ale za to ze cie nie stac masz szanse sama sie wykazac i rozwinac swoje tworcze talenta no tak tez jakis plus. to jest.. no widzisz przy budowie optymizm wskazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 dla mnie wykończeniówka bedzie mordega bo u mnie kiepsko z plastyka.. Polecam moją panią architekt wnętrz :) Ja jestem zero artystyczne więc nie będę sobie sama własnymi rączkami psuła domku ba gdybym meni na taka pania było stac.. ale za to ze cie nie stac masz szanse sama sie wykazac i rozwinac swoje tworcze talenta no tak tez jakis plus. to jest.. Sylveczka - pieniądze rzecz nabyt a i wiele się może zmienić a wykazać się też jest fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.04.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts