inż. Mamoń 02.04.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.04.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Czesc Joasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.04.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.04.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 dobry wieczór Cześć - ale strzał Gatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Nefer nie co chce tylko budowa a potem to już sielanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 dobry wieczór A Joasi wystawiłam! Witaj i gratki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.04.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Czesc Joasiu hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.04.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 dla mnie wykończeniówka bedzie mordega bo u mnie kiepsko z plastyka.. Polecam moją panią architekt wnętrz :) Ja jestem zero artystyczne więc nie będę sobie sama własnymi rączkami psuła domku ba gdybym meni na taka pania było stac.. ale za to ze cie nie stac masz szanse sama sie wykazac i rozwinac swoje tworcze talenta no tak tez jakis plus. to jest.. Sylveczka - pieniądze rzecz nabyt a i wiele się może zmienić a wykazać się też jest fajnie Slonko a ty bys nie chciala sie wykazac ? np mebli kuchennych sama zrobic np z kamienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.04.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Jesoooo mnie już skręca coby coś się działo..ale droga daleka Nefer to co ja mam powiedzieć mam jeszcze rok czekania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.04.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 dobry wieczór A Joasi wystawiłam! Witaj i gratki !!!! dzięki! to był rzut na taśmę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Nefer nie co chce tylko budowa a potem to już sielanka Aguś, ale chałupę masz czaderską i wnętrza też mi się podobają ...a ta kuchnia !!!! Mniam, mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Joasiu gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Jesoooo mnie już skręca coby coś się działo..ale droga daleka Nefer to co ja mam powiedzieć mam jeszcze rok czekania.. Ja nie wiem ile jeszcze przede mną Ale u Ciebie to minie jak z bicza strzelił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 02.04.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Nefer nie co chce tylko budowa a potem to już sielanka Aga - chałupa fajna i przy tym już mocno wykończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.04.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Nefer musi.... czesc Joasia...dostalam nowy lek wiesz alvesco i duzo lepeij sie po nim czuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Nefer nie co chce tylko budowa a potem to już sielanka Aguś, ale chałupę masz czaderską i wnętrza też mi się podobają ...a ta kuchnia !!!! Mniam, mniam. Dzięki wnętrza pozostawiają jeszcze dużo do życzenia ale powoli powoli nabiorą efektu. Właśnie zamieściłam dwie nowe fotki kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.04.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Stronkę rozpoczęła verunia, a zakończyła Nefer! Było o schodach, o pogodzie, o pieniądzach(a raczej ich braku), był też Gaweł, ale nie wiem, czy to ten od Pawła, Kasztanka jedzie do Poznania, a Ola twierdzi, że Poznań jest cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Nefer nie co chce tylko budowa a potem to już sielanka Aguś, ale chałupę masz czaderską i wnętrza też mi się podobają ...a ta kuchnia !!!! Mniam, mniam. Dzięki wnętrza pozostawiają jeszcze dużo do życzenia ale powoli powoli nabiorą efektu. Właśnie zamieściłam dwie nowe fotki kuchni Widziałam - pięknie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.04.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Nefer musi.... czesc Joasia...dostalam nowy lek wiesz alvesco i duzo lepeij sie po nim czuje.. i trzymaj tak dalej Bardzo mnie to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Nefer nie co chce tylko budowa a potem to już sielanka Aga - chałupa fajna i przy tym już mocno wykończona Mocno powiadasz a mi się wydaje że to budowa, szczególnie góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts