Joanna i Janusz 02.04.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Rankingum Recordum 1. inż. Mamoń - 1702. SławekD-żonka - 1553. Jajcek - 1454. kze - 1295. Whisper - 1196. Joanna i Janusz - 1187. Kasztanka - 878. maksiu - 799. fizyk - 7310. Majka - 6811. Teska - 5612. Sonika - 5113. Olkalybowa - 4614. badi, verunia - 4216. Moniś- 3617. facio - 3518. Aga J.G, andrzejka - 3420. monka 3221. markus_gdynia 2822. Jezier 2723. Trini - 2024. Funia, Witos, żaba_gonia - 1727. Agniesia- 1428. joola, Nefer - 1330. Jane - 1031. Wojty, kasia64, andre59, Tola - 935. marcel2000 - 836. Januszz, kolia, Sylvia1 ,Ew-ka, - 640. ania, lafcadio, edzia , Paty- 544. Ewuś, - 445. damiangajda, Jacek69, Daria, tabaluga1, Agacka - 350. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska,DARIO 2, Gryfpc - 254. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.04.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Nefer nie co chce tylko budowa a potem to już sielanka Aga - chałupa fajna i przy tym już mocno wykończona Mocno powiadasz a mi się wydaje że to budowa, szczególnie góra wszystko zależy pod jakim kątem patrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Nefer nie co chce tylko budowa a potem to już sielanka Aguś, ale chałupę masz czaderską i wnętrza też mi się podobają ...a ta kuchnia !!!! Mniam, mniam. Dzięki wnętrza pozostawiają jeszcze dużo do życzenia ale powoli powoli nabiorą efektu. Właśnie zamieściłam dwie nowe fotki kuchni Widziałam - pięknie !!!! Dzięki bo jestem bardzo dumna że tak wyszło ( w końcu artysta ze mnie rzaden ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.04.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Aga, a w kuchni zamiast pazłotka, kiedy będziesz miała płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.04.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Aga śliczny domek i sliczne pokoiki.. a piesio najcudowniejszy ile on juz ma i z jakiej hodowli? marzy mi sie takie piesio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Aga, a w kuchni zamiast pazłotka, kiedy będziesz miała płytki? Płytki chyba nigdy, te ściany kosztowały mnie mnóstwo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Aga, a w kuchni zamiast pazłotka, kiedy będziesz miała płytki? Płytki chyba nigdy, te ściany kosztowały mnie mnóstwo zdrowia Dla mnie cool - ściany super :) Warto było się pomęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.04.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Aga, a w kuchni zamiast pazłotka, kiedy będziesz miała płytki? Płytki chyba nigdy, te ściany kosztowały mnie mnóstwo zdrowia Aguś to była żart, po prostu większość ma płytki, a zdaleka tak mi się skojarzyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Aga śliczny domek i sliczne pokoiki.. a piesio najcudowniejszy ile on juz ma i z jakiej hodowli? marzy mi sie takie piesio... Piesio ma prawie 11 m-cy. Stronka hodowli http://www.gigalagothica.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Aga, a w kuchni zamiast pazłotka, kiedy będziesz miała płytki? Płytki chyba nigdy, te ściany kosztowały mnie mnóstwo zdrowia Aguś to była żart, po prostu większość ma płytki, a zdaleka tak mi się skojarzyło. Ja właśnie nie mogłam nic dobrać do tych wiszących halogenów i braku górnych szafek jakoś wszystkie płytki były nie takie już prawie byłam zdecydowana żeby nic nie dawać i nagle przybłąkał się do łepetynki pomysł z blachą - teraz uważam że to był strzał w 10 jak będzie później czas pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.04.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Aga a wiesz ze jak na neigo spojrzałam to mi sie skojarzyl z lagoticka? bo keidys ogladałam ich stronke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.04.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 tylko znajoma mnei straszy ze dog nie nadaje sie jako pierwszy pies ( tzn dla osoby ktora nigdy psa nie miala).. a ja nawet nie chce wystawowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Cóż nasz pies jest w sumie takim 1 naszym psem, oczywiście mieliśmy w dzieciństwie psiaki w domu, ale to nie to samo Mój mąż ogólnie bardzo bał się psów, a teraz mamy cielaczka Napewno ułożenie wymaga dużo pracy i koncekwncji dog to bardzo cwany lisek a z racji rozmiarów niektóre jego zapędy mogą być groźne, dlatego musi być karny i posłuszny Ale hodowcy bardzo pomagają w wychowaniu psa Nasz też miał być nie wystawowy a teraz nas wciagnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Aga a wiesz ze jak na neigo spojrzałam to mi sie skojarzyl z lagoticka? bo keidys ogladałam ich stronke.. Bo on jest bardzo podobny do mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.04.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 to mnie pocieszyłas bardzo ja tez sie boje psow obcych zwlaszcza... a marzy mi sie dog lub sznaucer olbrzymi jakby nie bylo.. tez duzy piesek.. no jak to okreslila kolezanka to osoba o wzroscie takim jak ja i ona (ona jest ciutke wyzsza ode mnie ale ja mam 153) nie moga miec malych psow.. tylko olbrzyma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Zresztą sylvia1 w Wa-wce masz dużo znakomitych hodowli i doświadczonych hodowców napewno pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 ale to jak juz bede miala dom bo na bloku z dwoma kotami i dwojka dizeci to taki psiak by sie umeczyl.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 to meni poeciszyłas bardzo ja tez sie boje psow obcych zwlaszcza... Mojemu mężowi już prawie przeszło, oczywiście naszego się nie boi, poprostu trzeba umieć odczytać zachowanie psa Wystawy pomagają się oswoic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 to mnei pocieszyłas bardzo ja tez sie boje psow obcych zwlaszcza... a marzy mi sie dog lub sznaucer olbrzymi jakby nie bylo.. tez duzy piesek.. no jak to okreslila koleznka to soosba o wzorscie takim jak ja i ona (ona jest ciutke wyzsza ode meni ale ja mam 153) nei moga miec malcyh psow.. tylko olbrzyma.. Dlatego ja mam takiego dozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 ale to jak juz bede miala dom bo na bloku z dwoma kotami i dwojka dizeci to taki psiak by sie umeczyl.. Powiem Ci że wbrew pozorom on w domu nie potrzebuje wcale dużo miejsca, trzeba mu tylko zapewnić przynajmniej jeden długi spacer Nasz po przeprowadzce trochę zwariował i w dzień spi tam gdzie My się kręcimy A wieczorem jak siedzę przy komopie torobi tocow mieszkaniu kładzie się przy moich nogach nawet beton mu nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts