Nefer 02.04.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 piesio jest przytulasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 tylko znajoma mnei straszy ze dog nie nadaje sie jako pierwszy pies ( tzn dla osoby ktora nigdy psa nie miala).. a ja nawet nie chce wystawowego Jako osoba zdecydowana na pewno z pomoca fachowca sobie poradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.04.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 ale to jak juz bede miala dom bo na bloku z dwoma kotami i dwojka dizeci to taki psiak by sie umeczyl.. Powiem Ci że wbrew pozorom on w domu nie potrzebuje wcale dużo miejsca, trzeba mu tylko zapewnić przynajmniej jeden długi spacer Nasz po przeprowadzce trochę zwariował i w dzień spi tam gdzie My się kręcimy A wieczorem jak siedzę przy komopie torobi tocow mieszkaniu kładzie się przy moich nogach nawet beton mu nie przeszkadza Aga jasne ale przy dwojce dzieci dwóch kotach i takim psie to ja bym zwariowala na 47 metrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 ale to jak juz bede miala dom bo na bloku z dwoma kotami i dwojka dizeci to taki psiak by sie umeczyl.. Powiem Ci że wbrew pozorom on w domu nie potrzebuje wcale dużo miejsca, trzeba mu tylko zapewnić przynajmniej jeden długi spacer Nasz po przeprowadzce trochę zwariował i w dzień spi tam gdzie My się kręcimy A wieczorem jak siedzę przy komopie torobi tocow mieszkaniu kładzie się przy moich nogach nawet beton mu nie przeszkadza Aga jasne ale przy dwojce dzieci dwóch kotach i takim psie to ja bym zwariowala na 47 metrach W takiej konfiguracji na 51 metrach mój jamnik zajmował za dużo powierzchni A jamnik to taki mały dog , nie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.04.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 tylko znajoma mnei straszy ze dog nie nadaje sie jako pierwszy pies ( tzn dla osoby ktora nigdy psa nie miala).. a ja nawet nie chce wystawowego Jako osoba zdecydowana na pewno z pomoca fachowca sobie poradzisz A skad wiesz ze zdecydowana? pocieszam sie ze jak z uczniami sobie daje rade... choc psy bardziej wyczuwaja nasze nastroje i prawdziwe uczucia niz uczniowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 02.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 ale to jak juz bede miala dom bo na bloku z dwoma kotami i dwojka dizeci to taki psiak by sie umeczyl.. Powiem Ci że wbrew pozorom on w domu nie potrzebuje wcale dużo miejsca, trzeba mu tylko zapewnić przynajmniej jeden długi spacer Nasz po przeprowadzce trochę zwariował i w dzień spi tam gdzie My się kręcimy A wieczorem jak siedzę przy komopie torobi tocow mieszkaniu kładzie się przy moich nogach nawet beton mu nie przeszkadza Aga jasne ale przy dwojce dzieci dwóch kotach i takim psie to ja bym zwariowala na 47 metrach W takiej konfiguracji na 51 metrach mój jamnik zajmował za dużo powierzchni A jamnik to taki mały dog , nie ??? chyba nie jarze.. tzn? a na 51 metrach a tez mialas do tego dwa koty i 2 dizeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 tylko znajoma mnei straszy ze dog nie nadaje sie jako pierwszy pies ( tzn dla osoby ktora nigdy psa nie miala).. a ja nawet nie chce wystawowego Jako osoba zdecydowana na pewno z pomoca fachowca sobie poradzisz A skad wiesz ze zdecydowana? pocieszam sie ze jak z uczniami sobie daje rade... choc psy bardziej wyczuwaja nasze nastroje i prawdziwe uczucia niz uczniowie... Jak panujesz nad taką bandą to jeden dog to pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.04.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 tylko znajoma mnei straszy ze dog nie nadaje sie jako pierwszy pies ( tzn dla osoby ktora nigdy psa nie miala).. a ja nawet nie chce wystawowego Jako osoba zdecydowana na pewno z pomoca fachowca sobie poradzisz A skad wiesz ze zdecydowana? pocieszam sie ze jak z uczniami sobie daje rade... choc psy bardziej wyczuwaja nasze nastroje i prawdziwe uczucia niz uczniowie... Jak panujesz nad taką bandą to jeden dog to pikuś dlaczego pikus od razu ? moze to ona bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 ale to jak juz bede miala dom bo na bloku z dwoma kotami i dwojka dizeci to taki psiak by sie umeczyl.. Powiem Ci że wbrew pozorom on w domu nie potrzebuje wcale dużo miejsca, trzeba mu tylko zapewnić przynajmniej jeden długi spacer Nasz po przeprowadzce trochę zwariował i w dzień spi tam gdzie My się kręcimy A wieczorem jak siedzę przy komopie torobi tocow mieszkaniu kładzie się przy moich nogach nawet beton mu nie przeszkadza Aga jasne ale przy dwojce dzieci dwóch kotach i takim psie to ja bym zwariowala na 47 metrach W takiej konfiguracji na 51 metrach mój jamnik zajmował za dużo powierzchni A jamnik to taki mały dog , nie ??? chyba nie jarze.. tzn? Ano miałam jamnika jak byłam dzieckiem (rodzina 2+2 w 51 metrach) i było go za dużo Wszędzie pełno a jak będziesz miała dom to i dog się zmieści - a nawet 2 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 tylko znajoma mnei straszy ze dog nie nadaje sie jako pierwszy pies ( tzn dla osoby ktora nigdy psa nie miala).. a ja nawet nie chce wystawowego Jako osoba zdecydowana na pewno z pomoca fachowca sobie poradzisz A skad wiesz ze zdecydowana? pocieszam sie ze jak z uczniami sobie daje rade... choc psy bardziej wyczuwaja nasze nastroje i prawdziwe uczucia niz uczniowie... Jak panujesz nad taką bandą to jeden dog to pikuś dlaczego pikus od razu ? moze to ona bedzie Pikuś vel pikusica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 ale to jak juz bede miala dom bo na bloku z dwoma kotami i dwojka dizeci to taki psiak by sie umeczyl.. Powiem Ci że wbrew pozorom on w domu nie potrzebuje wcale dużo miejsca, trzeba mu tylko zapewnić przynajmniej jeden długi spacer Nasz po przeprowadzce trochę zwariował i w dzień spi tam gdzie My się kręcimy A wieczorem jak siedzę przy komopie torobi tocow mieszkaniu kładzie się przy moich nogach nawet beton mu nie przeszkadza Aga jasne ale przy dwojce dzieci dwóch kotach i takim psie to ja bym zwariowala na 47 metrach Ja miałam dwoje dzieci psa bez kotówna 41 m, jakoś żyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.04.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 tylko znajoma mnei straszy ze dog nie nadaje sie jako pierwszy pies ( tzn dla osoby ktora nigdy psa nie miala).. a ja nawet nie chce wystawowego Jako osoba zdecydowana na pewno z pomoca fachowca sobie poradzisz A skad wiesz ze zdecydowana? pocieszam sie ze jak z uczniami sobie daje rade... choc psy bardziej wyczuwaja nasze nastroje i prawdziwe uczucia niz uczniowie... Jak panujesz nad taką bandą to jeden dog to pikuś dlaczego pikus od razu ? moze to ona bedzie Pikuś vel pikusica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 ale to jak juz bede miala dom bo na bloku z dwoma kotami i dwojka dizeci to taki psiak by sie umeczyl.. Powiem Ci że wbrew pozorom on w domu nie potrzebuje wcale dużo miejsca, trzeba mu tylko zapewnić przynajmniej jeden długi spacer Nasz po przeprowadzce trochę zwariował i w dzień spi tam gdzie My się kręcimy A wieczorem jak siedzę przy komopie torobi tocow mieszkaniu kładzie się przy moich nogach nawet beton mu nie przeszkadza Aga jasne ale przy dwojce dzieci dwóch kotach i takim psie to ja bym zwariowala na 47 metrach Ja miałam dwoje dzieci psa bez kotówna 41 m, jakoś żyję bo kotów nie mialas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 tylko znajoma mnei straszy ze dog nie nadaje sie jako pierwszy pies ( tzn dla osoby ktora nigdy psa nie miala).. a ja nawet nie chce wystawowego Jako osoba zdecydowana na pewno z pomoca fachowca sobie poradzisz A skad wiesz ze zdecydowana? pocieszam sie ze jak z uczniami sobie daje rade... choc psy bardziej wyczuwaja nasze nastroje i prawdziwe uczucia niz uczniowie... Jak panujesz nad taką bandą to jeden dog to pikuś dlaczego pikus od razu ? moze to ona bedzie Pikuś vel pikusica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 pies wymaga zainteresowania . Kot śpi 18h na dobę - to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 ale to jak juz bede miala dom bo na bloku z dwoma kotami i dwojka dizeci to taki psiak by sie umeczyl.. Powiem Ci że wbrew pozorom on w domu nie potrzebuje wcale dużo miejsca, trzeba mu tylko zapewnić przynajmniej jeden długi spacer Nasz po przeprowadzce trochę zwariował i w dzień spi tam gdzie My się kręcimy A wieczorem jak siedzę przy komopie torobi tocow mieszkaniu kładzie się przy moich nogach nawet beton mu nie przeszkadza Aga jasne ale przy dwojce dzieci dwóch kotach i takim psie to ja bym zwariowala na 47 metrach Ja miałam dwoje dzieci psa bez kotówna 41 m, jakoś żyję bo kotów nie mialas Mogłoby być nieźle - wielka pardubicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 02.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 ale to jak juz bede miala dom bo na bloku z dwoma kotami i dwojka dizeci to taki psiak by sie umeczyl.. Powiem Ci że wbrew pozorom on w domu nie potrzebuje wcale dużo miejsca, trzeba mu tylko zapewnić przynajmniej jeden długi spacer Nasz po przeprowadzce trochę zwariował i w dzień spi tam gdzie My się kręcimy A wieczorem jak siedzę przy komopie torobi tocow mieszkaniu kładzie się przy moich nogach nawet beton mu nie przeszkadza Aga jasne ale przy dwojce dzieci dwóch kotach i takim psie to ja bym zwariowala na 47 metrach Ja miałam dwoje dzieci psa bez kotówna 41 m, jakoś żyję bo kotów nie mialas Mogłoby być nieźle - wielka pardubicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 JA JUZ CHCE MIEĆ DOOOOOOOOOOOOOOOM !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.04.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 ale to jak juz bede miala dom bo na bloku z dwoma kotami i dwojka dizeci to taki psiak by sie umeczyl.. Powiem Ci że wbrew pozorom on w domu nie potrzebuje wcale dużo miejsca, trzeba mu tylko zapewnić przynajmniej jeden długi spacer Nasz po przeprowadzce trochę zwariował i w dzień spi tam gdzie My się kręcimy A wieczorem jak siedzę przy komopie torobi tocow mieszkaniu kładzie się przy moich nogach nawet beton mu nie przeszkadza Aga jasne ale przy dwojce dzieci dwóch kotach i takim psie to ja bym zwariowala na 47 metrach Ja miałam dwoje dzieci psa bez kotówna 41 m, jakoś żyję bo kotów nie mialas Kota to ja mam w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts