Joanna i Janusz 03.04.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 A tu pierwsza piątka rankingu RW. Proszę się identyfikowac na zdjęciu: http://www.derby.org/gaz/ramsnet/gallery/Sheep/sheep007.jpg Ale tu jest 6 owiec (baranów).. Bo Joanna i Janusz się czai z tyłu, żeby do piątki wskoczyć. Ona już jest zidentyfikowana. dzięki, że o mnie pamiętacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.04.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 ładne gatki na ładnej pupie mam takie zdjecie z innego watku - tez gatki... ale strrrraszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.04.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 I co sie tak cieszy???? Dlaczego milczysz? znowu będę gadał do siebie jak pupa? Moje dupsko ma się świetnie. Siodełko dobre jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.04.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 ładne gatki na ładnej pupie mam takie zdjecie z innego watku - tez gatki... ale strrrraszne tylko czy ta sama pupa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.04.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witajcie !!! Zacznę z grubej rury. Dołączyliśmy do szacownego grona Oczekujących Na Dzidziusia (OND). Więc jeszcze jeden argument na potierdzenie powiedzenia: NOWY DOMEK - NOWY POTOMEK No to pierwszy bocian doleciał http://d21c.com/AnnesPlace/Baby/BabyStork2a.gif GRATULACJE Może do nas też przyleci jak sie przeprowadzimy trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.04.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 witajcie pamietacie jeszcze starą koleżankę? chyba nie taką starą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.04.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Przed chwilą pokazała się na forum czaderska brama garażowa (pożyczam obrazek, sorry) http://www.softlan.poznan.pl/Brama/3.jpg Się nazywa Rundum Meir - podoba mi się Mi też się podoba I można zabudować ścianę garażu - nie przeszkadza ciekawe, czy można też otworzyć połowę, żeby wyjechał jeden samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.04.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 FIZYK JA TEZ GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to juz trzecie dziecie o ile dobrze pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.04.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 witajcie pamietacie jeszcze starą koleżankę? chyba nie taką starą.... starą, starą, ale jeszcze się trzymam Witaj Joanno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.04.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witajcie !!! Zacznę z grubej rury. Dołączyliśmy do szacownego grona Oczekujących Na Dzidziusia (OND). Więc jeszcze jeden argument na potierdzenie powiedzenia: NOWY DOMEK - NOWY POTOMEK GRATULKI! to przyda się Wam ta 4-ta sypialnia na górze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.04.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Przed chwilą pokazała się na forum czaderska brama garażowa (pożyczam obrazek, sorry) http://www.softlan.poznan.pl/Brama/3.jpg Się nazywa Rundum Meir - podoba mi się Mi też się podoba I można zabudować ścianę garażu - nie przeszkadza ciekawe, czy można też otworzyć połowę, żeby wyjechał jeden samochód czadowa! taka podobna ma Sonica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.04.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 witajcie pamietacie jeszcze starą koleżankę? chyba nie taką starą.... starą, starą, ale jeszcze się trzymam Witaj Joanno. będę się upierać przy moim zdaniu, a nawet powiem więcej- młodą przecież jestem niewiele młodsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.04.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 FIZYK JA TEZ GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to juz trzecie dziecie o ile dobrze pamietam a Piotruś nie chce jeszcze rodzeństwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.04.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 witam po przerwie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.04.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 FIZYK JA TEZ GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to juz trzecie dziecie o ile dobrze pamietam a Piotruś nie chce jeszcze rodzeństwa? no ...... Piotrus musi troche urosnac a mamusia musi troche popracowac mysle ze za rok pomyslimy na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.04.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 FIZYK JA TEZ GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to juz trzecie dziecie o ile dobrze pamietam a Piotruś nie chce jeszcze rodzeństwa? no ...... Piotrus musi troche urosnac a mamusia musi troche popracowac mysle ze za rok pomyslimy na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.04.2006 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Zmieniłaś miejscowość, czy wróciłaś do starej nezwy Langewiese Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.04.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Langewiese to miejscowosc w ktorej bede mieszkac w brzmieniu pierwotnym niemieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.04.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 03.04.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 111700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts