inż. Mamoń 03.04.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 gratki - ale komu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 witam ponownie zobaczylem napis wystawiam i poscilem buske i widze ze jeszcze wpadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 witam ponownie zobaczylem napis wystawiam i poscilem buske i widze ze jeszcze wpadla czajnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 I ponieważ zostałam totalnie zignorowana przez TOWARZYSTWO a szczególnie przez MAmonia, który poruszał się w równoległej przestrzeni - idę spowrotem do kibla. P.S. Bo Jajcek się tylko czaił. PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 wróciłam spóźniona troszku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 i tu nastąpiło trzaśniecie drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 i tu nastąpiło trzaśniecie drzwiami. Nefer - nie pisze się MAmonia tylko Mamonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 witam ponownie zobaczylem napis wystawiam i poscilem buske i widze ze jeszcze wpadla czajnik naprawde nie tym razem odpalilem rw w momencie twojego ostatniego postu i zeby nie to ze naisales wystawiam to nie wiedzialbym ze to ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 witam ponownie zobaczylem napis wystawiam i poscilem buske i widze ze jeszcze wpadla czajnik naprawde nie tym razem odpalilem rw w momencie twojego ostatniego postu i zeby nie to ze naisales wystawiam to nie wiedzialbym ze to ostatni Rozumiem - spitoliłem na własną prośbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 i tu nastąpiło trzaśniecie drzwiami. Nefer slonko wroc I CO TO ZA TRZASKANIE DRZWIAMI ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 i tu nastąpiło trzaśniecie drzwiami. Nefer - nie pisze się MAmonia tylko Mamonia I już Cię nie lubię MaMoNiU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 i tu nastąpiło trzaśniecie drzwiami. Nefer slonko wroc I CO TO ZA TRZASKANIE DRZWIAMI ??? Nefer - wracaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 witam ponownie zobaczylem napis wystawiam i poscilem buske i widze ze jeszcze wpadla czajnik naprawde nie tym razem odpalilem rw w momencie twojego ostatniego postu i zeby nie to ze naisales wystawiam to nie wiedzialbym ze to ostatni Rozumiem - spitoliłem na własną prośbę tym rzem tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 i tu nastąpiło trzaśniecie drzwiami. Nefer slonko wroc I CO TO ZA TRZASKANIE DRZWIAMI ??? Została publicznie zignorowana przez obecnego tu MaMoNia - idę płakać do kibla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 i tu nastąpiło trzaśniecie drzwiami. Nefer - nie pisze się MAmonia tylko Mamonia I już Cię nie lubię MaMoNiU Co ty nie powiesz NeFeR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Streszczenie Poprzednia stronke zaczela Veronia, Sylvi post byl zawczesnie czy zapozno ?, Nefer bedzie przez net sprawdzac postepy w nauce ale nie swoje tylko syna, a wogole byly dziewczynki i chlopcy i bylo fajnie i wogole i w szczegole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 i tu nastąpiło trzaśniecie drzwiami. Nefer slonko wroc I CO TO ZA TRZASKANIE DRZWIAMI ??? Nefer - wracaj Nie pisze się Nefer tylko NEFER, bo ja jestem z tych temperamentnych i pamiętliwych jak słoń :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 i tu nastąpiło trzaśniecie drzwiami. Nefer slonko wroc I CO TO ZA TRZASKANIE DRZWIAMI ??? Została publicznie zignorowana przez obecnego tu MaMoNia - idę płakać do kibla. Nefer kochana - wracaj do nas. Potrzebny jest ktoś do klikania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 i tu nastąpiło trzaśniecie drzwiami. Nefer slonko wroc I CO TO ZA TRZASKANIE DRZWIAMI ??? Została publicznie zignorowana przez obecnego tu MaMoNia - idę płakać do kibla. Nie rob scen o jednego Mamonia jeszcze Ja tu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts