inż. Mamoń 03.04.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Teraz jest przerwa reklamowa ......pojechał dzisiaj po Łukaszence i naszym P. on kiedyś zniknie w nieznanych okolicznościach Cześć Ewka - a kto to jest nasz P.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Ale u mnie leje !! ojej to pewnie nie dlugo do mnie dojdie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Teraz jest przerwa reklamowa ......pojechał dzisiaj po Łukaszence i naszym P. on kiedyś zniknie w nieznanych okolicznościach Ja myślę, że cały TVN zniknie niestety nie oglądam TV, nie wiem kto to jest Majewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 No dooooooooooooooobra nie robię scen - szczególnie, że ja to raczej się potrafię wkurzyć ale obrażać to już nie To lepiej zebys sie nie wkurzała Ale ja impulsywna jestem i szybciej mówię niż myślę dobrze ze nie piszesz szybciej niz mowisz Piszę szybciej niż myślę, a "myślę to co widzę" - cytat z blondynki :) nie to zebym Ci słodził ale do blondynki to Ty z zadnej strony nie podobna skad one sie biorą a jak ona przeszla selekcje przy zatrudnieniu ?? Bo to cytat z pewnej znanej mi skądinąd blondynki Było śmiesznie do dnia gdy ją musiałam zwolnić z pracy. Przyczyna ? Nawet mózgojad się wyprowadził ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Ale u mnie leje !! ojej to pewnie nie dlugo do mnie dojdie Luzik - juz przestało. Fajny taki wiosenny deszcz - już mi tego brakowało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.04.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Teraz jest przerwa reklamowa ......pojechał dzisiaj po Łukaszence i naszym P. on kiedyś zniknie w nieznanych okolicznościach Cześć Ewka - a kto to jest nasz P.? Cześć Mamonku ...nasz P. to..... ich P. ...trzyma rence zawsze na widoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Ale u mnie leje !! ojej to pewnie nie dlugo do mnie dojdie Luzik - juz przestało. Fajny taki wiosenny deszcz - już mi tego brakowało.. Jutro będzie fajny wiosenny deszcz ze śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Ale u mnie leje !! ojej to pewnie nie dlugo do mnie dojdie Luzik - juz przestało. Fajny taki wiosenny deszcz - już mi tego brakowało.. ja tez lubie ale nie wtedy jak umyje samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Teraz jest przerwa reklamowa ......pojechał dzisiaj po Łukaszence i naszym P. on kiedyś zniknie w nieznanych okolicznościach Cześć Ewka - a kto to jest nasz P.? Cześć Mamonku ...nasz P. to..... ich P. ...trzyma rence zawsze na widoku Zero qmania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 No dooooooooooooooobra nie robię scen - szczególnie, że ja to raczej się potrafię wkurzyć ale obrażać to już nie To lepiej zebys sie nie wkurzała Ale ja impulsywna jestem i szybciej mówię niż myślę dobrze ze nie piszesz szybciej niz mowisz Piszę szybciej niż myślę, a "myślę to co widzę" - cytat z blondynki :) nie to zebym Ci słodził ale do blondynki to Ty z zadnej strony nie podobna skad one sie biorą a jak ona przeszla selekcje przy zatrudnieniu ?? Bo to cytat z pewnej znanej mi skądinąd blondynki Było śmiesznie do dnia gdy ją musiałam zwolnić z pracy. Przyczyna ? Nawet mózgojad się wyprowadził ... Przyjmowała Pani Prezes, ale potem (jak zwykle) to ja musiałam zwalniać Taki life Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Ale u mnie leje !! ojej to pewnie nie dlugo do mnie dojdie Luzik - juz przestało. Fajny taki wiosenny deszcz - już mi tego brakowało.. ja tez lubie ale nie wtedy jak umyje samochód Mi to obojętne - samochodu wcale nie myję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.04.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Teraz jest przerwa reklamowa ......pojechał dzisiaj po Łukaszence i naszym P. on kiedyś zniknie w nieznanych okolicznościach Ja myślę, że cały TVN zniknie niestety nie oglądam TV, nie wiem kto to jest Majewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Teraz jest przerwa reklamowa ......pojechał dzisiaj po Łukaszence i naszym P. on kiedyś zniknie w nieznanych okolicznościach Ja myślę, że cały TVN zniknie niestety nie oglądam TV, nie wiem kto to jest Majewski serio mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Przyjmowała Pani Prezes, ale potem (jak zwykle) to ja musiałam zwalniać Taki life Czyli kazdy ma swoj zakres obowiąków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Teraz jest przerwa reklamowa ......pojechał dzisiaj po Łukaszence i naszym P. on kiedyś zniknie w nieznanych okolicznościach Cześć Ewka - a kto to jest nasz P.? Cześć Mamonku ...nasz P. to..... ich P. ...trzyma rence zawsze na widoku Zero qmania no tak ...jeśli nie oglądasz TV to nie widziałeś lutowego orędzia naszego Panującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Ale u mnie leje !! ojej to pewnie nie dlugo do mnie dojdie Luzik - juz przestało. Fajny taki wiosenny deszcz - już mi tego brakowało.. ja tez lubie ale nie wtedy jak umyje samochód Prawo Murphiego.... Mi też się tak robi, ale jak wszystkim się tak robi to powinno lać 365 dni w roku ... czy ja się mylę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Ale u mnie leje !! ojej to pewnie nie dlugo do mnie dojdie Luzik - juz przestało. Fajny taki wiosenny deszcz - już mi tego brakowało.. ja tez lubie ale nie wtedy jak umyje samochód Prawo Murphiego.... Mi też się tak robi, ale jak wszystkim się tak robi to powinno lać 365 dni w roku ... czy ja się mylę... ale czemu mi i to notorycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Przyjmowała Pani Prezes, ale potem (jak zwykle) to ja musiałam zwalniać Taki life Czyli kazdy ma swoj zakres obowiąków Ona jest od DObrych Wiadomości a ja od Złych Wiadomości I jak ja mam być zdrowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Teraz jest przerwa reklamowa ......pojechał dzisiaj po Łukaszence i naszym P. on kiedyś zniknie w nieznanych okolicznościach Cześć Ewka - a kto to jest nasz P.? Cześć Mamonku ...nasz P. to..... ich P. ...trzyma rence zawsze na widoku Zero qmania no tak ...jeśli nie oglądasz TV to nie widziałeś lutowego orędzia naszego Panującego Tak się domyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Przyjmowała Pani Prezes, ale potem (jak zwykle) to ja musiałam zwalniać Taki life Czyli kazdy ma swoj zakres obowiąków Ona jest od DObrych Wiadomości a ja od Złych Wiadomości I jak ja mam być zdrowa ? znam conajmniej dwa przypadki dobrych wiadomosci z twych ust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts