Jajcek 03.04.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem! czesc Joasiu I Jajcek do tego rozrabia Gratki:) Witam wieczorkiem! czesc Joasiu Jajcek - gratki Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Spiliscie mnie chłopaki i się zagapiłam buuuuuuuuuuuuu Wyraźnie widać, że jesteś łatwiejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.04.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Amarulka jest dobra jak trzeba na drugi dzień w samochodzik To bede musial wyprobowac Dawaj - niedaleko masz Jeszcze 3/4 butelki A mąz juz polecial z powrotem do Finlandi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Amarulka jest dobra jak trzeba na drugi dzień w samochodzik To bede musial wyprobowac Dawaj - niedaleko masz Jeszcze 3/4 butelki A mąz juz polecial z powrotem do Finlandi ? Jak co tydzień no bo wiesz jak juz pojade i sproboje to nie bede mogl wracac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Amarulka jest dobra jak trzeba na drugi dzień w samochodzik jeszcze nie piłam...Dobra? Dobra - to taki likier - trochę jak Baileys tylko troszkę cytrusowy. Taka babska wódka ..do popijania przy necie to muszę spróbować No to raz w samochodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witam wieczorkiem! Wiem czego Ci trzeba czego 5. Whisper - 119 6. Joanna i Janusz - 118 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.04.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 oczy mi się same zamykająuciekam dobrej nocy wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Amarulka jest dobra jak trzeba na drugi dzień w samochodzik To bede musial wyprobowac Dawaj - niedaleko masz Jeszcze 3/4 butelki A mąz juz polecial z powrotem do Finlandi ? Jak co tydzień no bo wiesz jak juz pojade i sproboje to nie bede mogl wracac Luzik - są dwie sofy wolne w "salonie" (12 m kw?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.04.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Amarulka jest dobra jak trzeba na drugi dzień w samochodzik jeszcze nie piłam...Dobra? Dobra - to taki likier - trochę jak Baileys tylko troszkę cytrusowy. Taka babska wódka ..do popijania przy necie to muszę spróbować No to raz w samochodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 oczy mi się same zamykają uciekam dobrej nocy wszystkim! Już? dzień się zaczął - to ja mam spotkanie jutro o 8.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.04.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Amarulka jest dobra jak trzeba na drugi dzień w samochodzik To bede musial wyprobowac Dawaj - niedaleko masz Jeszcze 3/4 butelki A mąz juz polecial z powrotem do Finlandi ? http://www.toya.net.pl/~fixxxer/Wasze/finlcran.jpg czy ktoś zamawiał Finlandię ? ma stałe miejsce w mojej zamrażarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Twoje Zdrówko Jajcuś Zdrówko czarna owieczko Verunia - Ty już dzisiaj punkta zdobyłaś Czas spać zatem Ty tez juz zdobyles Wiesz, ale ja jestem mocno uzależniony i potrzebuję większych dawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Amarulka jest dobra jak trzeba na drugi dzień w samochodzik To bede musial wyprobowac Dawaj - niedaleko masz Jeszcze 3/4 butelki A mąz juz polecial z powrotem do Finlandi ? http://www.toya.net.pl/~fixxxer/Wasze/finlcran.jpg czy ktoś zamawiał Finlandię ? ma stałe miejsce w mojej zamrażarce Sama nazwa tego kraju powoduje mdłości u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 oczy mi się same zamykają uciekam dobrej nocy wszystkim! Joasiu - tak łatwo odpuszczasz Whispera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.04.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 branoc , miłego czajenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Streszczenie Poprzednia stronke zaczal Mamon, jak sie komus moje streszczenia nie podobaja to niech pisze za mnie MAMONIU Nefer ma awarie telefonów Mialem isc z psem ale zona sie z litowala i poszla byly jubileusze 3600 postow Ewcia i 7000 Jajcek Verunia widziala raz zielony a raz czarny ranking ?? i zakonczyla niespodziewanie stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 branoc , miłego czajenia branoc Joasiu, branoc Veruniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 branoc , miłego czajenia PAPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.04.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Amarulka jest dobra jak trzeba na drugi dzień w samochodzik To bede musial wyprobowac Dawaj - niedaleko masz Jeszcze 3/4 butelki A mąz juz polecial z powrotem do Finlandi ? http://www.toya.net.pl/~fixxxer/Wasze/finlcran.jpg czy ktoś zamawiał Finlandię ? ma stałe miejsce w mojej zamrażarce Sama nazwa tego kraju powoduje mdłości u mnie a wódka ? mrożona ? nie powiesz ,że nie lubisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Streszczenie Poprzednia stronke zaczal Mamon, jak sie komus moje streszczenia nie podobaja to niech pisze za mnie MAMONIU Nefer ma awarie telefonów Mialem isc z psem ale zona sie z litowala i poszla byly jubileusze 3600 postow Ewcia i 7000 Jajcek Verunia widziala raz zielony a raz czarny ranking ?? i zakonczyla niespodziewanie stronke 4- już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts