Nefer 03.04.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Amarulka jest dobra jak trzeba na drugi dzień w samochodzik To bede musial wyprobowac Dawaj - niedaleko masz Jeszcze 3/4 butelki A mąz juz polecial z powrotem do Finlandi ? http://www.toya.net.pl/~fixxxer/Wasze/finlcran.jpg czy ktoś zamawiał Finlandię ? ma stałe miejsce w mojej zamrażarce Sama nazwa tego kraju powoduje mdłości u mnie a wódka ? mrożona ? nie powiesz ,że nie lubisz ? No doooobra - tylko nie pokazuj etykietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Rankingum Recordum 1. inż. Mamoń - 1712. SławekD-żonka - 1563. Jajcek - 1494. kze - 1295. Whisper - 1196. Joanna i Janusz - 1187. Kasztanka - 878. maksiu - 799. fizyk - 7310. Majka - 6811. Teska - 5612. Sonika - 5113. Olkalybowa - 4614. verunia - 4315. badi - 4216. Moniś- 3617. facio, Aga J.G - 3519. andrzejka - 3420. monka 3221. markus_gdynia 2822. Jezier 2723. Trini - 2024. zaba_gonia - 1825. Funia, Witos - 1727. Agniesia, Nefer- 1429. joola,- 1330. Jane - 1031. Wojty, kasia64, andre59, Tola - 935. marcel2000 - 836. Januszz, kolia, Sylvia1 ,Ew-ka, - 640. ania, lafcadio, edzia , Paty- 544. Ewuś, - 445. damiangajda, Jacek69, Daria, tabaluga1, Agacka - 350. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska,DARIO 2, Gryfpc - 254. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.04.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Amarulka jest dobra jak trzeba na drugi dzień w samochodzik To bede musial wyprobowac Dawaj - niedaleko masz Jeszcze 3/4 butelki A mąz juz polecial z powrotem do Finlandi ? http://www.toya.net.pl/~fixxxer/Wasze/finlcran.jpg czy ktoś zamawiał Finlandię ? ma stałe miejsce w mojej zamrażarce Sama nazwa tego kraju powoduje mdłości u mnie a wódka ? mrożona ? nie powiesz ,że nie lubisz ? No doooobra - tylko nie pokazuj etykietki idę nalać ......po kilonku ( po śląsku kieliszek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Amarulka jest dobra jak trzeba na drugi dzień w samochodzik To bede musial wyprobowac Dawaj - niedaleko masz Jeszcze 3/4 butelki A mąz juz polecial z powrotem do Finlandi ? http://www.toya.net.pl/~fixxxer/Wasze/finlcran.jpg czy ktoś zamawiał Finlandię ? ma stałe miejsce w mojej zamrażarce Sama nazwa tego kraju powoduje mdłości u mnie a wódka ? mrożona ? nie powiesz ,że nie lubisz ? No doooobra - tylko nie pokazuj etykietki Zuch dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Amarulka jest dobra jak trzeba na drugi dzień w samochodzik To bede musial wyprobowac Dawaj - niedaleko masz Jeszcze 3/4 butelki A mąz juz polecial z powrotem do Finlandi ? http://www.toya.net.pl/~fixxxer/Wasze/finlcran.jpg czy ktoś zamawiał Finlandię ? ma stałe miejsce w mojej zamrażarce Sama nazwa tego kraju powoduje mdłości u mnie a wódka ? mrożona ? nie powiesz ,że nie lubisz ? No doooobra - tylko nie pokazuj etykietki Zuch dziewczyna Twardym trza być nie miętkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Amarulka jest dobra jak trzeba na drugi dzień w samochodzik To bede musial wyprobowac Dawaj - niedaleko masz Jeszcze 3/4 butelki A mąz juz polecial z powrotem do Finlandi ? http://www.toya.net.pl/~fixxxer/Wasze/finlcran.jpg czy ktoś zamawiał Finlandię ? ma stałe miejsce w mojej zamrażarce Sama nazwa tego kraju powoduje mdłości u mnie a wódka ? mrożona ? nie powiesz ,że nie lubisz ? No doooobra - tylko nie pokazuj etykietki Zuch dziewczyna Twardym trza być nie miętkim No to jeszcze po małym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 idę nalać ......po kilonku ( po śląsku kieliszek ) Poproszę jeszcze ( fajnej gwary) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.04.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 przeczytalkam kawalek doszlam do momentu jak Nefer strzelila focha i powiedziala ze jest słon czy... jakos tak.... aaa... pamietliwa jak slon ja tam nie wiem ale w kiblu N. to nie placz bo to malo romantyczne takie jedno madre zdanie powiedziala pani Szapolowska "lepiej plakac w mercedesie niz w maluchu" i ja sie z nia zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 przeczytalkam kawalek doszlam do momentu jak Nefer strzelila focha i powiedziala ze jest słon czy... jakos tak.... aaa... pamietliwa jak slon ja tam nie wiem ale w kiblu N. to nie placz bo to malo romantyczne takie jedno madre zdanie powiedziala pani Szapolowska "lepiej plakac w mercedesie niz w maluchu" i ja sie z nia zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 przeczytalkam kawalek doszlam do momentu jak Nefer strzelila focha i powiedziala ze jest słon czy... jakos tak.... aaa... pamietliwa jak slon ja tam nie wiem ale w kiblu N. to nie placz bo to malo romantyczne takie jedno madre zdanie powiedziala pani Szapolowska "lepiej plakac w mercedesie niz w maluchu" i ja sie z nia zgadzam A może być nowa Honda Accord ? Ma 190 koni ... chyba starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 przeczytalkam kawalek doszlam do momentu jak Nefer strzelila focha i powiedziala ze jest słon czy... jakos tak.... aaa... pamietliwa jak slon ja tam nie wiem ale w kiblu N. to nie placz bo to malo romantyczne takie jedno madre zdanie powiedziala pani Szapolowska "lepiej plakac w mercedesie niz w maluchu" i ja sie z nia zgadzam A może być nowa Honda Accord ? Ma 190 koni ... chyba starczy Podoba mi się ale tylko sedan. Tylne lampy są cudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 A może być nowa Honda Accord ? Ma 190 koni ... chyba starczy WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 przeczytalkam kawalek doszlam do momentu jak Nefer strzelila focha i powiedziala ze jest słon czy... jakos tak.... aaa... pamietliwa jak slon ja tam nie wiem ale w kiblu N. to nie placz bo to malo romantyczne takie jedno madre zdanie powiedziala pani Szapolowska "lepiej plakac w mercedesie niz w maluchu" i ja sie z nia zgadzam A może być nowa Honda Accord ? Ma 190 koni ... chyba starczy Jednak nie starczy. Samochód żeby się liczył musi mieć minimum 400 koników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.04.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Nefer - mysle ze moze wazne zeby ewentualnmie plakac w fajnych miejscach zawsze to jakos ...milej a jak w kibelku to z kurkami brylanotwymi i zlotym sraczykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 wystawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 strzelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 przeczytalkam kawalek doszlam do momentu jak Nefer strzelila focha i powiedziala ze jest słon czy... jakos tak.... aaa... pamietliwa jak slon ja tam nie wiem ale w kiblu N. to nie placz bo to malo romantyczne takie jedno madre zdanie powiedziala pani Szapolowska "lepiej plakac w mercedesie niz w maluchu" i ja sie z nia zgadzam A może być nowa Honda Accord ? Ma 190 koni ... chyba starczy Jednak nie starczy. Samochód żeby się liczył musi mieć minimum 400 koników Nowe Evo ? (chyba VIII) - suppppppper tylko nie da się jeździć z tym sprzęgłem samozaciskowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 strzelam ŚCIEMNIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 strzelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 wystawiam podpuszczasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts