Nefer 03.04.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Nefer - mysle ze moze wazne zeby ewentualnmie plakac w fajnych miejscach zawsze to jakos ...milej a jak w kibelku to z kurkami brylanotwymi i zlotym sraczykiem Złoty sraczyk - ...hm.... - muszę porozmawiać z panią Architekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 strzelam ŚCIEMNIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 wystawiam podpuszczasz ? całkiem poważnie to pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 przeczytalkam kawalek doszlam do momentu jak Nefer strzelila focha i powiedziala ze jest słon czy... jakos tak.... aaa... pamietliwa jak slon ja tam nie wiem ale w kiblu N. to nie placz bo to malo romantyczne takie jedno madre zdanie powiedziala pani Szapolowska "lepiej plakac w mercedesie niz w maluchu" i ja sie z nia zgadzam A może być nowa Honda Accord ? Ma 190 koni ... chyba starczy Jednak nie starczy. Samochód żeby się liczył musi mieć minimum 400 koników Nowe Evo ? (chyba VIII) - suppppppper tylko nie da się jeździć z tym sprzęgłem samozaciskowym ostatnio w automaniaku porownywali to evo z imprezą i chyba jednak subarynke bym wybral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.04.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Nefer - mysle ze moze wazne zeby ewentualnmie plakac w fajnych miejscach zawsze to jakos ...milej a jak w kibelku to z kurkami brylanotwymi i zlotym sraczykiem Złoty sraczyk - ...hm.... - muszę porozmawiać z panią Architekt nieeee!!!! bo jak nie bedziesz miala zlotego sraczyka to plakac nie bedziesz ps. w temacie strzelam wystawiam itd - ja pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 A może być nowa Honda Accord ? Ma 190 koni ... chyba starczy WOW Wolę moją civiczkę - choć lakier do roboty - ale ma 130 KM i jest duużo lżejsza. Accord tylko do chlipania - dla mnie za duży Ja lubię polatać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.04.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Mamonku http://www.toya.net.pl/~fixxxer/reklamy/22.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 przeczytalkam kawalek doszlam do momentu jak Nefer strzelila focha i powiedziala ze jest słon czy... jakos tak.... aaa... pamietliwa jak slon ja tam nie wiem ale w kiblu N. to nie placz bo to malo romantyczne takie jedno madre zdanie powiedziala pani Szapolowska "lepiej plakac w mercedesie niz w maluchu" i ja sie z nia zgadzam A może być nowa Honda Accord ? Ma 190 koni ... chyba starczy Jednak nie starczy. Samochód żeby się liczył musi mieć minimum 400 koników Nowe Evo ? (chyba VIII) - suppppppper tylko nie da się jeździć z tym sprzęgłem samozaciskowym ostatnio w automaniaku porownywali to evo z imprezą i chyba jednak subarynke bym wybral Imprezka to kultowa sprawa Tylko brzydka jak fak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 streszczenie: Zaczął Jajcek witając Joannę. Verunia nie dała rady bo była spita przez niedobrych chłopaków. Zdemaskowałem Joasię - wiem czego jej trzeba. Nefer polecała likierek, po którym świetnie się prowadzi samochodzik. Nefer dostaje mdłości od Finlandii (podobno od samej nazwy nawet) i dlatego może tankować jak nie widzi etykiety. Wskoczyła do nas zielonooka, a Nefer ściemniła na koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 A może być nowa Honda Accord ? Ma 190 koni ... chyba starczy WOW Wolę moją civiczkę - choć lakier do roboty - ale ma 130 KM i jest duużo lżejsza. Accord tylko do chlipania - dla mnie za duży Ja lubię polatać :) juz popsulas lakier ? 130 na civica to juz zaczyna calkiem calkiem jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Nefer - mysle ze moze wazne zeby ewentualnmie plakac w fajnych miejscach zawsze to jakos ...milej a jak w kibelku to z kurkami brylanotwymi i zlotym sraczykiem Złoty sraczyk - ...hm.... - muszę porozmawiać z panią Architekt nieeee!!!! bo jak nie bedziesz miala zlotego sraczyka to plakac nie bedziesz ps. w temacie strzelam wystawiam itd - ja pasuje Fakt, mogą zostawać linie papilarne (dupilarne ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Rankingum Recordum 1. inż. Mamoń - 1722. SławekD-żonka - 1563. Jajcek - 1494. kze - 1295. Whisper - 1196. Joanna i Janusz - 1187. Kasztanka - 878. maksiu - 799. fizyk - 7310. Majka - 6811. Teska - 5612. Sonika - 5113. Olkalybowa - 4614. verunia - 4315. badi - 4216. Moniś- 3617. facio, Aga J.G - 3519. andrzejka - 3420. monka 3221. markus_gdynia 2822. Jezier 2723. Trini - 2024. zaba_gonia - 1825. Funia, Witos - 1727. Agniesia, Nefer- 1429. joola,- 1330. Jane - 1031. Wojty, kasia64, andre59, Tola - 935. marcel2000 - 836. Januszz, kolia, Sylvia1 ,Ew-ka, - 640. ania, lafcadio, edzia , Paty- 544. Ewuś, - 445. damiangajda, Jacek69, Daria, tabaluga1, Agacka - 350. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska,DARIO 2, Gryfpc - 254. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 streszczenie: Zaczął Jajcek witając Joannę. Verunia nie dała rady bo była spita przez niedobrych chłopaków. Zdemaskowałem Joasię - wiem czego jej trzeba. Nefer polecała likierek, po którym świetnie się prowadzi samochodzik. Nefer dostaje mdłości od Finlandii (podobno od samej nazwy nawet) i dlatego może tankować jak nie widzi etykiety. Wskoczyła do nas zielonooka, a Nefer ściemniła na koniec. sam sciemniales nie oszukuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 A może być nowa Honda Accord ? Ma 190 koni ... chyba starczy WOW Wolę moją civiczkę - choć lakier do roboty - ale ma 130 KM i jest duużo lżejsza. Accord tylko do chlipania - dla mnie za duży Ja lubię polatać :) juz popsulas lakier ? 130 na civica to juz zaczyna calkiem calkiem jezdzic Kupiłam popsuty - skorupa mnie mniej interesowała niż silniczek A lakier będzie cameleon (zwany przez mego męża złośliwie "mucha-plujka") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Mamonku http://www.toya.net.pl/~fixxxer/reklamy/22.jpg Ewka - dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 przeczytalkam kawalek doszlam do momentu jak Nefer strzelila focha i powiedziala ze jest słon czy... jakos tak.... aaa... pamietliwa jak slon ja tam nie wiem ale w kiblu N. to nie placz bo to malo romantyczne takie jedno madre zdanie powiedziala pani Szapolowska "lepiej plakac w mercedesie niz w maluchu" i ja sie z nia zgadzam A może być nowa Honda Accord ? Ma 190 koni ... chyba starczy Jednak nie starczy. Samochód żeby się liczył musi mieć minimum 400 koników Nowe Evo ? (chyba VIII) - suppppppper tylko nie da się jeździć z tym sprzęgłem samozaciskowym ostatnio w automaniaku porownywali to evo z imprezą i chyba jednak subarynke bym wybral Imprezka to kultowa sprawa Tylko brzydka jak fak jak to moja zona powiedziala kupujac bialy samochod "wygladem sie nie jezdzi" imprezki wlasciwosci jezdne chyba by mi pasowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 streszczenie: Zaczął Jajcek witając Joannę. Verunia nie dała rady bo była spita przez niedobrych chłopaków. Zdemaskowałem Joasię - wiem czego jej trzeba. Nefer polecała likierek, po którym świetnie się prowadzi samochodzik. Nefer dostaje mdłości od Finlandii (podobno od samej nazwy nawet) i dlatego może tankować jak nie widzi etykiety. Wskoczyła do nas zielonooka, a Nefer ściemniła na koniec. sam sciemniales nie oszukuj Nefer dokładnie tak napisała - czyli streszczenie jest wierne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 A może być nowa Honda Accord ? Ma 190 koni ... chyba starczy WOW Wolę moją civiczkę - choć lakier do roboty - ale ma 130 KM i jest duużo lżejsza. Accord tylko do chlipania - dla mnie za duży Ja lubię polatać :) juz popsulas lakier ? 130 na civica to juz zaczyna calkiem calkiem jezdzic Kupiłam popsuty - skorupa mnie mniej interesowała niż silniczek A lakier będzie cameleon (zwany przez mego męża złośliwie "mucha-plujka") A mnie sie cos zdawalo ze ty nowke civica chcialas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 03.04.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Lecę jeszcze coś przekąsić i do wyreczka ... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 streszczenie: Zaczął Jajcek witając Joannę. Verunia nie dała rady bo była spita przez niedobrych chłopaków. Zdemaskowałem Joasię - wiem czego jej trzeba. Nefer polecała likierek, po którym świetnie się prowadzi samochodzik. Nefer dostaje mdłości od Finlandii (podobno od samej nazwy nawet) i dlatego może tankować jak nie widzi etykiety. Wskoczyła do nas zielonooka, a Nefer ściemniła na koniec. sam sciemniales nie oszukuj Nefer dokładnie tak napisała - czyli streszczenie jest wierne Howk - tak napisałam kontunuując myśl Inż. Mamońka czyli - wystawiam - strzelam a potem było - ściemniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts