Nefer 03.04.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 A może być nowa Honda Accord ? Ma 190 koni ... chyba starczy WOW Wolę moją civiczkę - choć lakier do roboty - ale ma 130 KM i jest duużo lżejsza. Accord tylko do chlipania - dla mnie za duży Ja lubię polatać :) juz popsulas lakier ? 130 na civica to juz zaczyna calkiem calkiem jezdzic Kupiłam popsuty - skorupa mnie mniej interesowała niż silniczek A lakier będzie cameleon (zwany przez mego męża złośliwie "mucha-plujka") A mnie sie cos zdawalo ze ty nowke civica chcialas Ale mi przeszło - oglądałam ostatnio to pięęęęęęęękna jest - ale lakier będzie taniej - nie da rady i dom i nowa civiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Lecę jeszcze coś przekąsić i do wyreczka ... Dobranoc Pa - do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 A może być nowa Honda Accord ? Ma 190 koni ... chyba starczy WOW Wolę moją civiczkę - choć lakier do roboty - ale ma 130 KM i jest duużo lżejsza. Accord tylko do chlipania - dla mnie za duży Ja lubię polatać :) juz popsulas lakier ? 130 na civica to juz zaczyna calkiem calkiem jezdzic Kupiłam popsuty - skorupa mnie mniej interesowała niż silniczek A lakier będzie cameleon (zwany przez mego męża złośliwie "mucha-plujka") A mnie sie cos zdawalo ze ty nowke civica chcialas Ale mi przeszło - oglądałam ostatnio to pięęęęęęęękna jest - ale lakier będzie taniej - nie da rady i dom i nowa civiczka Ale mimo wszystko 406 wymienilas na narwistego civica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Lecę jeszcze coś przekąsić i do wyreczka ... Dobranoc ś pij dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.04.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 uuu myslis ze te dupilarne linie tez sa charakterystyczne jak papilarne? ps. a moj samochod w warsztacie , hmmm mozna powiedziec ze lakier mu uszkodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 tez juz musze wymienic swojego staruszka tylko jeszcze nie wiem na ile bede mogl sobie pozwolic po zakupie domu bo jeszcze kilkadziesiat ladnych tysiecy bede musial do niego dolozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Ale mimo wszystko 406 wymienilas na narwistego civica Ale troszkę się go bałąm na początku. Się wyrywał skubaniutki , ale się zaprzyjaźniliśmy. Przy tym ciężarze rzeczywiście jest to niebezpieczne narzędzie, ale jak się go "ułoży" to jest niezła zabawa.. Accord jest dla mnie zbyt kobylasty (więc sobie stoi na parkingu i śmieję się z męża, że on jest teraz niedzielny kierowca:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 uuu myslis ze te dupilarne linie tez sa charakterystyczne jak papilarne? ps. a moj samochod w warsztacie , hmmm mozna powiedziec ze lakier mu uszkodziłam wiesz lakiery maja te wade ze czesto same sie psuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 uuu myslis ze te dupilarne linie tez sa charakterystyczne jak papilarne? ps. a moj samochod w warsztacie , hmmm mozna powiedziec ze lakier mu uszkodziłam A bardzo mu kuku zrobiłaś??? Na pocieszenie: poprzednią hondę accord męża załatwiłam od przedniego do tylnego zderzaka Przeżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.04.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 to Wy tu sobie o samochodzikach gadajcie, a ja się po cichutku pożegnam ......pa ,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 tez juz musze wymienic swojego staruszka tylko jeszcze nie wiem na ile bede mogl sobie pozwolic po zakupie domu bo jeszcze kilkadziesiat ladnych tysiecy bede musial do niego dolozyc A juz upatrzyłeś domek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Ale mimo wszystko 406 wymienilas na narwistego civica Ale troszkę się go bałąm na początku. Się wyrywał skubaniutki , ale się zaprzyjaźniliśmy. Przy tym ciężarze rzeczywiście jest to niebezpieczne narzędzie, ale jak się go "ułoży" to jest niezła zabawa.. Accord jest dla mnie zbyt kobylasty (więc sobie stoi na parkingu i śmieję się z męża, że on jest teraz niedzielny kierowca:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 to Wy tu sobie o samochodzikach gadajcie, a ja się po cichutku pożegnam ......pa ,pa Pa Ew-a - do jutra mam nadzieję - kolorowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 to Wy tu sobie o samochodzikach gadajcie, a ja się po cichutku pożegnam ......pa ,pa no o samochodzikach jak to zwykle na forum budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 tez juz musze wymienic swojego staruszka tylko jeszcze nie wiem na ile bede mogl sobie pozwolic po zakupie domu bo jeszcze kilkadziesiat ladnych tysiecy bede musial do niego dolozyc A juz upatrzyłeś domek ? powiem Ci w tajemnicy ze upatrzylem umowe wstepna juz podpisalem kredycik zalatwilem i do konca kwietnia koncowa podpisze ale ciiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.04.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 ja mam zawsze kolorowe sny i takie ....fabularyzowane ....chyba miałam być reżyserem ......moje sny są ciekawsze od niejednego filmu pa .....do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 i wlasnie dlatego bylem tak zalatany ze nie przyszedlem do Ciebie tyrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 tez juz musze wymienic swojego staruszka tylko jeszcze nie wiem na ile bede mogl sobie pozwolic po zakupie domu bo jeszcze kilkadziesiat ladnych tysiecy bede musial do niego dolozyc A juz upatrzyłeś domek ? powiem Ci w tajemnicy ze upatrzylem umowe wstepna juz podpisalem kredycik zalatwilem i do konca kwietnia koncowa podpisze Jesooooo to suuuuuuuuuuuuuper !!!! A dużo do zrobienia? W Grodzisku czy się wynosisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 ja mam zawsze kolorowe sny i takie ....fabularyzowane ....chyba miałam być reżyserem ......moje sny są ciekawsze od niejednego filmu pa .....do jutra milych snow i papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 tez juz musze wymienic swojego staruszka tylko jeszcze nie wiem na ile bede mogl sobie pozwolic po zakupie domu bo jeszcze kilkadziesiat ladnych tysiecy bede musial do niego dolozyc A juz upatrzyłeś domek ? powiem Ci w tajemnicy ze upatrzylem umowe wstepna juz podpisalem kredycik zalatwilem i do konca kwietnia koncowa podpisze Jesooooo to suuuuuuuuuuuuuper !!!! A dużo do zrobienia? W Grodzisku czy się wynosisz ? W Grodzisku, a do zrobienia kominek elewacja zewnetrzna (znaczy kolor bo juz ocieplone i klejem wymazane), podpitka, schody zewnetrzne i taras do oblozenia, kostka na podjazd, elektryka do bram i cholipa wie co jeszcze wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts