Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

A może być nowa Honda Accord ? Ma 190 koni ... chyba starczy :)

WOW :o

Wolę moją civiczkę - choć lakier do roboty - ale ma 130 KM i jest duużo lżejsza. Accord tylko do chlipania - dla mnie za duży :) Ja lubię polatać :):)

juz popsulas lakier ?

130 na civica to juz zaczyna calkiem calkiem jezdzic :wink:

Kupiłam popsuty - skorupa mnie mniej interesowała niż silniczek :) A lakier będzie cameleon (zwany przez mego męża złośliwie "mucha-plujka")

A mnie sie cos zdawalo ze ty nowke civica chcialas

Ale mi przeszło - oglądałam ostatnio to pięęęęęęęękna jest - ale lakier będzie taniej - nie da rady i dom i nowa civiczka :(

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A może być nowa Honda Accord ? Ma 190 koni ... chyba starczy :)

WOW :o

Wolę moją civiczkę - choć lakier do roboty - ale ma 130 KM i jest duużo lżejsza. Accord tylko do chlipania - dla mnie za duży :) Ja lubię polatać :):)

juz popsulas lakier ?

130 na civica to juz zaczyna calkiem calkiem jezdzic :wink:

Kupiłam popsuty - skorupa mnie mniej interesowała niż silniczek :) A lakier będzie cameleon (zwany przez mego męża złośliwie "mucha-plujka")

A mnie sie cos zdawalo ze ty nowke civica chcialas

Ale mi przeszło - oglądałam ostatnio to pięęęęęęęękna jest - ale lakier będzie taniej - nie da rady i dom i nowa civiczka :(

Ale mimo wszystko 406 wymienilas na narwistego civica :wink:

Ale troszkę się go bałąm na początku. Się wyrywał skubaniutki , ale się zaprzyjaźniliśmy. Przy tym ciężarze rzeczywiście jest to niebezpieczne narzędzie, ale jak się go "ułoży" to jest niezła zabawa.. Accord jest dla mnie zbyt kobylasty (więc sobie stoi na parkingu i śmieję się z męża, że on jest teraz niedzielny kierowca:))

uuu myslis ze te dupilarne linie tez sa charakterystyczne jak papilarne? :lol:

ps. a moj samochod w warsztacie , hmmm mozna powiedziec ze lakier mu uszkodziłam :wink: :lol: :lol: :lol:

A bardzo mu kuku zrobiłaś???

Na pocieszenie: poprzednią hondę accord męża załatwiłam od przedniego do tylnego zderzaka :) Przeżył :)

Ale troszkę się go bałąm na początku. Się wyrywał skubaniutki , ale się zaprzyjaźniliśmy. Przy tym ciężarze rzeczywiście jest to niebezpieczne narzędzie, ale jak się go "ułoży" to jest niezła zabawa.. Accord jest dla mnie zbyt kobylasty (więc sobie stoi na parkingu i śmieję się z męża, że on jest teraz niedzielny kierowca:))

:lol: :lol: :lol:

tez juz musze wymienic swojego staruszka tylko jeszcze nie wiem na ile bede mogl sobie pozwolic po zakupie domu bo jeszcze kilkadziesiat ladnych tysiecy bede musial do niego dolozyc :(

A juz upatrzyłeś domek ?

powiem Ci w tajemnicy ze upatrzylem umowe wstepna juz podpisalem kredycik zalatwilem i do konca kwietnia koncowa podpisze

ale ciiiii

tez juz musze wymienic swojego staruszka tylko jeszcze nie wiem na ile bede mogl sobie pozwolic po zakupie domu bo jeszcze kilkadziesiat ladnych tysiecy bede musial do niego dolozyc :(

A juz upatrzyłeś domek ?

powiem Ci w tajemnicy ze upatrzylem umowe wstepna juz podpisalem kredycik zalatwilem i do konca kwietnia koncowa podpisze

Jesooooo to suuuuuuuuuuuuuper !!!! A dużo do zrobienia? W Grodzisku czy się wynosisz ?

A juz upatrzyłeś domek ?

Jesooooo to suuuuuuuuuuuuuper !!!! A dużo do zrobienia? W Grodzisku czy się wynosisz ?

W Grodzisku, a do zrobienia kominek elewacja zewnetrzna (znaczy kolor bo juz ocieplone i klejem wymazane), podpitka, schody zewnetrzne i taras do oblozenia, kostka na podjazd, elektryka do bram i cholipa wie co jeszcze wyjdzie