zielonooka 03.04.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Yhmmm kuku...taaaa mozna to tak nazwac.... ja twierdze ze tylko lakier sie ...pogniótł mechanik twierdzi co innego ale to tylko facet kto by go tam sluchal zloscliwe 2gi tydzien w warsztacie samochod trzyma - jestem pewna ze tylko po to zeby mi udowodnic ze to on ma racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Przecie przy malych dzieciach nie moge sie wyniesc z Grodziska bo tu najwspanialsza na swiecie instytucja dziadek babcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 W Grodzisku, a do zrobienia kominek elewacja zewnetrzna (znaczy kolor bo juz ocieplone i klejem wymazane), podpitka, schody zewnetrzne i taras do oblozenia, kostka na podjazd, elektryka do bram i cholipa wie co jeszcze wyjdzie To nie tak źle - idzie przeżyć. Ale masz fajnie !!! To zdecydowanie najpierw parapetówa u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Yhmmm kuku...taaaa mozna to tak nazwac.... ja twierdze ze tylko lakier sie ...pogniótł mechanik twierdzi co innego ale to tylko facet kto by go tam sluchal zloscliwe 2gi tydzien w warsztacie samochod trzyma - jestem pewna ze tylko po to zeby mi udowodnic ze to on ma racje napewno chce tylko swoja wyzszos pokazac, a ja znam sie na motyracji i Ci mowie ze to napeno tylko lakier sie pofaldowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 03.04.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 To ja tez ide spac.... do- bra-noc gaduły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Yhmmm kuku...taaaa mozna to tak nazwac.... ja twierdze ze tylko lakier sie ...pogniótł mechanik twierdzi co innego ale to tylko facet kto by go tam sluchal zloscliwe 2gi tydzien w warsztacie samochod trzyma - jestem pewna ze tylko po to zeby mi udowodnic ze to on ma racje Oj, chyba podpadł chłopina ... ale pewnie nie ma racji Kilku takich widziałam - najlepsza zabawa jak kobieta sprzedaje samochód - książkę można napisać Jak u Talibów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 To ja tez ide spac.... do- bra-noc gaduły papa Piękna - do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 W Grodzisku, a do zrobienia kominek elewacja zewnetrzna (znaczy kolor bo juz ocieplone i klejem wymazane), podpitka, schody zewnetrzne i taras do oblozenia, kostka na podjazd, elektryka do bram i cholipa wie co jeszcze wyjdzie To nie tak źle - idzie przeżyć. Ale masz fajnie !!! To zdecydowanie najpierw parapetówa u Ciebie moze zle nie jest ale jak dodac koszt zakupu to bym pobudowal i jeszcze conajmniej se takiego accorda kupil, no ale tu doszla lokalizacja calkiem calkiem jesli chodzi o Grodzisk, takze powiedzmy ze to koszt dzialki (tak se tlumacze ) no a na parapetowe to juz sie szykuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 To ja tez ide spac.... do- bra-noc gaduły kololowych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 To nie tak źle - idzie przeżyć. Ale masz fajnie !!! To zdecydowanie najpierw parapetówa u Ciebie moze zle nie jest ale jak dodac koszt zakupu to bym pobudowal i jeszcze conajmniej se takiego accorda kupil, no ale tu doszla lokalizacja calkiem calkiem jesli chodzi o Grodzisk, takze powiedzmy ze to koszt dzialki (tak se tlumacze ) no a na parapetowe to juz sie szykuj Trochę boleć musi. Ale jest wiele plusów ( a co najmniej dwa: dziadek i babcia ) Za to wprowadzasz się za chwilę ! O raaany ale się spiję - wezmę śpiwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 O raaany ale się spiję - wezmę śpiwór Oj bedzie sie dzialo i to jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Trochę boleć musi. Ale jest wiele plusów ( a co najmniej dwa: dziadek i babcia ) Za to wprowadzasz się za chwilę ! O raaany ale się spiję - wezmę śpiwór Oj boli boli Rano jak wstawalem zeby umowe wstepna podpisac to strasznie nie w sosie bylem ale Aska za to jest cala w skowronkach i juz doczekac nie moze, a z zazdroscia czytam wasze dzienniki jak to dzielnie sami do wszystkiego dochodzicie, a jak widze w okolocy domki jak ktos buduje i moze sie cieszyc radoscia powstawania wlasnej chatki to mi tak smutno ze mnie to minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 O raaany ale się spiję - wezmę śpiwór Oj bedzie sie dzialo i to jak W nagrodę przyniosłam Ci dowcip zza ściany: W szkole. Trzecia klasa, lekcja matematyki. Miasto - Cieszyn. - Aniu, co robi twój tata? - Jest nauczycielem w przedszkolu. - A ile zarabia? - 760 zł. - A mama? - Mama jest bibliotekarką i zarabia 640zł. - To ile wynosi wasz budżet? - 1400 zł miesięcznie. - Bardzo dobrze, piątka. Jasiu, a twój tata? - Mój tata jest celnikiem na przejściu kolejowym i zarabia 900 zł, mama pracuje w izbie celnej na przejściu samochodowym i zarabia 850 zł, nasz budżet wynosi 9000zl miesięcznie. - Eh, Jasiu, no źle, znów będę ci musiała jedynkę postawić... - Ch*j mnie to boli, przynajmniej żyjemy jak ludzie... I spadam poczytać książkę co to ją dziś kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 O raaany ale się spiję - wezmę śpiwór Oj bedzie sie dzialo i to jak W nagrodę przyniosłam Ci dowcip zza ściany: W szkole. Trzecia klasa, lekcja matematyki. Miasto - Cieszyn. - Aniu, co robi twój tata? - Jest nauczycielem w przedszkolu. - A ile zarabia? - 760 zł. - A mama? - Mama jest bibliotekarką i zarabia 640zł. - To ile wynosi wasz budżet? - 1400 zł miesięcznie. - Bardzo dobrze, piątka. Jasiu, a twój tata? - Mój tata jest celnikiem na przejściu kolejowym i zarabia 900 zł, mama pracuje w izbie celnej na przejściu samochodowym i zarabia 850 zł, nasz budżet wynosi 9000zl miesięcznie. - Eh, Jasiu, no źle, znów będę ci musiała jedynkę postawić... - Ch*j mnie to boli, przynajmniej żyjemy jak ludzie... I spadam poczytać książkę co to ją dziś kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Trochę boleć musi. Ale jest wiele plusów ( a co najmniej dwa: dziadek i babcia ) Za to wprowadzasz się za chwilę ! O raaany ale się spiję - wezmę śpiwór Oj boli boli Rano jak wstawalem zeby umowe wstepna podpisac to strasznie nie w sosie bylem ale Aska za to jest cala w skowronkach i juz doczekac nie moze, a z zazdroscia czytam wasze dzienniki jak to dzielnie sami do wszystkiego dochodzicie, a jak widze w okolocy domki jak ktos buduje i moze sie cieszyc radoscia powstawania wlasnej chatki to mi tak smutno ze mnie to minie Jeszcze się natyrasz. luzik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Dobranoc Dagus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Trochę boleć musi. Ale jest wiele plusów ( a co najmniej dwa: dziadek i babcia ) Za to wprowadzasz się za chwilę ! O raaany ale się spiję - wezmę śpiwór Oj boli boli Rano jak wstawalem zeby umowe wstepna podpisac to strasznie nie w sosie bylem ale Aska za to jest cala w skowronkach i juz doczekac nie moze, a z zazdroscia czytam wasze dzienniki jak to dzielnie sami do wszystkiego dochodzicie, a jak widze w okolocy domki jak ktos buduje i moze sie cieszyc radoscia powstawania wlasnej chatki to mi tak smutno ze mnie to minie Jeszcze się natyrasz. luzik :) a to napewno ale to juz nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 03.04.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Buziaczki Jacusiek Do jutra. Pocałuj Joasię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 polnoc minela i znowu sam zostalemchya pojde do lozeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 03.04.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 oj i jeszcze streszczenie mnie czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts