Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W Grodzisku, a do zrobienia kominek elewacja zewnetrzna (znaczy kolor bo juz ocieplone i klejem wymazane), podpitka, schody zewnetrzne i taras do oblozenia, kostka na podjazd, elektryka do bram i cholipa wie co jeszcze wyjdzie

To nie tak źle - idzie przeżyć. Ale masz fajnie !!! To zdecydowanie najpierw parapetówa u Ciebie :)

Yhmmm kuku...taaaa mozna to tak nazwac.... :-?

ja twierdze ze tylko lakier sie ...pogniótł

mechanik twierdzi co innego

ale to tylko facet kto by go tam sluchal

zloscliwe 2gi tydzien w warsztacie samochod trzyma - jestem pewna ze tylko po to zeby mi udowodnic ze to on ma racje :roll: :lol:

napewno chce tylko swoja wyzszos pokazac, a ja znam sie na motyracji i Ci mowie ze to napeno tylko lakier sie pofaldowal

Yhmmm kuku...taaaa mozna to tak nazwac.... :-?

ja twierdze ze tylko lakier sie ...pogniótł

mechanik twierdzi co innego

ale to tylko facet kto by go tam sluchal

zloscliwe 2gi tydzien w warsztacie samochod trzyma - jestem pewna ze tylko po to zeby mi udowodnic ze to on ma racje :roll: :lol:

Oj, chyba podpadł chłopina ... ale pewnie nie ma racji :) Kilku takich widziałam - najlepsza zabawa jak kobieta sprzedaje samochód - książkę można napisać :) Jak u Talibów...

W Grodzisku, a do zrobienia kominek elewacja zewnetrzna (znaczy kolor bo juz ocieplone i klejem wymazane), podpitka, schody zewnetrzne i taras do oblozenia, kostka na podjazd, elektryka do bram i cholipa wie co jeszcze wyjdzie

To nie tak źle - idzie przeżyć. Ale masz fajnie !!! To zdecydowanie najpierw parapetówa u Ciebie :)

moze zle nie jest ale jak dodac koszt zakupu to bym pobudowal i jeszcze conajmniej se takiego accorda kupil, no ale tu doszla lokalizacja calkiem calkiem jesli chodzi o Grodzisk, takze powiedzmy ze to koszt dzialki (tak se tlumacze :wink: )

no a na parapetowe to juz sie szykuj

moze zle nie jest ale jak dodac koszt zakupu to bym pobudowal i jeszcze conajmniej se takiego accorda kupil, no ale tu doszla lokalizacja calkiem calkiem jesli chodzi o Grodzisk, takze powiedzmy ze to koszt dzialki (tak se tlumacze :wink: )

no a na parapetowe to juz sie szykuj

Trochę boleć musi. Ale jest wiele plusów ( a co najmniej dwa: dziadek i babcia :)) Za to wprowadzasz się za chwilę ! O raaany ale się spiję - wezmę śpiwór :)

Trochę boleć musi. Ale jest wiele plusów ( a co najmniej dwa: dziadek i babcia :)) Za to wprowadzasz się za chwilę ! O raaany ale się spiję - wezmę śpiwór :)

Oj boli boli

Rano jak wstawalem zeby umowe wstepna podpisac to strasznie nie w sosie bylem ale Aska za to jest cala w skowronkach i juz doczekac nie moze, a z zazdroscia czytam wasze dzienniki jak to dzielnie sami do wszystkiego dochodzicie, a jak widze w okolocy domki jak ktos buduje i moze sie cieszyc radoscia powstawania wlasnej chatki to mi tak smutno ze mnie to minie

O raaany ale się spiję - wezmę śpiwór :)

Oj bedzie sie dzialo i to jak :wink:

W nagrodę przyniosłam Ci dowcip zza ściany:

W szkole. Trzecia klasa, lekcja matematyki. Miasto - Cieszyn.

- Aniu, co robi twój tata?

- Jest nauczycielem w przedszkolu.

- A ile zarabia?

- 760 zł.

- A mama?

- Mama jest bibliotekarką i zarabia 640zł.

- To ile wynosi wasz budżet?

- 1400 zł miesięcznie.

- Bardzo dobrze, piątka. Jasiu, a twój tata?

- Mój tata jest celnikiem na przejściu kolejowym i zarabia 900 zł, mama pracuje w izbie celnej na przejściu samochodowym i zarabia 850 zł, nasz budżet wynosi 9000zl miesięcznie.

- Eh, Jasiu, no źle, znów będę ci musiała jedynkę postawić...

- Ch*j mnie to boli, przynajmniej żyjemy jak ludzie...

I spadam poczytać książkę co to ją dziś kupiłam :)

O raaany ale się spiję - wezmę śpiwór :)

Oj bedzie sie dzialo i to jak :wink:

W nagrodę przyniosłam Ci dowcip zza ściany:

W szkole. Trzecia klasa, lekcja matematyki. Miasto - Cieszyn.

- Aniu, co robi twój tata?

- Jest nauczycielem w przedszkolu.

- A ile zarabia?

- 760 zł.

- A mama?

- Mama jest bibliotekarką i zarabia 640zł.

- To ile wynosi wasz budżet?

- 1400 zł miesięcznie.

- Bardzo dobrze, piątka. Jasiu, a twój tata?

- Mój tata jest celnikiem na przejściu kolejowym i zarabia 900 zł, mama pracuje w izbie celnej na przejściu samochodowym i zarabia 850 zł, nasz budżet wynosi 9000zl miesięcznie.

- Eh, Jasiu, no źle, znów będę ci musiała jedynkę postawić...

- Ch*j mnie to boli, przynajmniej żyjemy jak ludzie...

I spadam poczytać książkę co to ją dziś kupiłam :)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Oj boli boli

Rano jak wstawalem zeby umowe wstepna podpisac to strasznie nie w sosie bylem ale Aska za to jest cala w skowronkach i juz doczekac nie moze, a z zazdroscia czytam wasze dzienniki jak to dzielnie sami do wszystkiego dochodzicie, a jak widze w okolocy domki jak ktos buduje i moze sie cieszyc radoscia powstawania wlasnej chatki to mi tak smutno ze mnie to minie

Jeszcze się natyrasz. luzik :):)

Oj boli boli

Jeszcze się natyrasz. luzik :):)

a to napewno ale to juz nie to samo