kasztanka 04.04.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ups zapomnialas sie przywitac witam jade do niemiec po podstawki pod donice na kolkach na taras i moze cos z ogrodnictwa??? sa tam jakies ladniejsze? czy tansze? z tego co pamietam rosliny byly u niemca straszni drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.04.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Pierwszy raz od ohohohoh uhuhuhuuhu czasu nie nadrabiam zaległości, gardło mnie okrutnie boli I jak się czujesz? ojojojojojjjjj to nici z naszego spotkanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Puk pukmozna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 polnoc minela i znowu sam zostalem chya pojde do lozeczka jestes niezniszczalny gratki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.04.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 polnoc minela i znowu sam zostalem chya pojde do lozeczka Gratki, gratki!! PS Ty kiedyś spisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam! Wczoraj rozpocząłem sezon budowlany... cze opowiadaj zdjecia pookazuj sezon budowlany otwarty a w dzienniku ani slowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 polnoc minela i znowu sam zostalem chya pojde do lozeczka Gratki, gratki!! PS Ty kiedyś spisz?? dzis spalem od 1 do 8 to chyba niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.04.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Cześć Markus, co słychać? Wiosna w końcu przyszła to człowiekowi od razu lepeij. Czekam, aż wszystko dobrze wyschnie i będę się zabierał za wykonanie reszty ogrodu, czyli wywiezienie piachu, nawiezienie czarnoziemu, trawniki, kwiatki, rabatki, itd. Do jesieni zejdzie Fajnie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.04.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam! Wczoraj rozpocząłem sezon budowlany... cze opowiadaj zdjecia pookazuj sezon budowlany otwarty a w dzienniku ani slowa ? Jak to nie ma ani słowa w dzienniku? Już wpis zrobiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.04.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Cześć Markus, co słychać? Wiosna w końcu przyszła to człowiekowi od razu lepeij. Czekam, aż wszystko dobrze wyschnie i będę się zabierał za wykonanie reszty ogrodu, czyli wywiezienie piachu, nawiezienie czarnoziemu, trawniki, kwiatki, rabatki, itd. Do jesieni zejdzie Fajnie masz Kasia, a Ty czemu nie możesz zając się swoim ogrodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam! Wczoraj rozpocząłem sezon budowlany... cze opowiadaj zdjecia pookazuj sezon budowlany otwarty a w dzienniku ani slowa ? Jak to nie ma ani słowa w dzienniku? Już wpis zrobiłem... przepraszam nie dojrzalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.04.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Cześć Markus, co słychać? Wiosna w końcu przyszła to człowiekowi od razu lepeij. Czekam, aż wszystko dobrze wyschnie i będę się zabierał za wykonanie reszty ogrodu, czyli wywiezienie piachu, nawiezienie czarnoziemu, trawniki, kwiatki, rabatki, itd. Do jesieni zejdzie Fajnie masz Kasia, a Ty czemu nie możesz zając się swoim ogrodem? Mogę, ale w sumie tylko weekendami, a do tego tylko dookoła mikrusów, bo reszta będzie rozryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.04.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam! Wczoraj rozpocząłem sezon budowlany... cze opowiadaj zdjecia pookazuj sezon budowlany otwarty a w dzienniku ani slowa ? Jak to nie ma ani słowa w dzienniku? Już wpis zrobiłem... przepraszam nie dojrzalem Spoko! Najpierw zrobiłem wpis na RW, a potem w dzienniku budowy. Mogłeś trafić na moment, kiedy jeszcze nie było wpisu w dzienniku, a był już na RW.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam! Wczoraj rozpocząłem sezon budowlany... cze opowiadaj zdjecia pookazuj sezon budowlany otwarty a w dzienniku ani slowa ? Jak to nie ma ani słowa w dzienniku? Już wpis zrobiłem... przepraszam nie dojrzalem Spoko! Najpierw zrobiłem wpis na RW, a potem w dzienniku budowy. Mogłeś trafić na moment, kiedy jeszcze nie było wpisu w dzienniku, a był już na RW.... ale fotek nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.04.2006 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Cześć Markus, co słychać? Wiosna w końcu przyszła to człowiekowi od razu lepeij. Czekam, aż wszystko dobrze wyschnie i będę się zabierał za wykonanie reszty ogrodu, czyli wywiezienie piachu, nawiezienie czarnoziemu, trawniki, kwiatki, rabatki, itd. Do jesieni zejdzie Fajnie masz Kasia, a Ty czemu nie możesz zając się swoim ogrodem? Mogę, ale w sumie tylko weekendami, a do tego tylko dookoła mikrusów, bo reszta będzie rozryta A czemu nie wieczorami? Przeciez widno jest do ok.19.30... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Cześć Markus, co słychać? Wiosna w końcu przyszła to człowiekowi od razu lepeij. Czekam, aż wszystko dobrze wyschnie i będę się zabierał za wykonanie reszty ogrodu, czyli wywiezienie piachu, nawiezienie czarnoziemu, trawniki, kwiatki, rabatki, itd. Do jesieni zejdzie Fajnie masz Kasia, a Ty czemu nie możesz zając się swoim ogrodem? Mogę, ale w sumie tylko weekendami, a do tego tylko dookoła mikrusów, bo reszta będzie rozryta Masz jeszcze do pomocy małą ogrodniczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.04.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Cześć Markus, co słychać? Wiosna w końcu przyszła to człowiekowi od razu lepeij. Czekam, aż wszystko dobrze wyschnie i będę się zabierał za wykonanie reszty ogrodu, czyli wywiezienie piachu, nawiezienie czarnoziemu, trawniki, kwiatki, rabatki, itd. Do jesieni zejdzie Fajnie masz Kasia, a Ty czemu nie możesz zając się swoim ogrodem? Mogę, ale w sumie tylko weekendami, a do tego tylko dookoła mikrusów, bo reszta będzie rozryta A czemu nie wieczorami? Przeciez widno jest do ok.19.30... Trochę mamy do przejechania na budowę no i jest jeszcze Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.04.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Cześć Markus, co słychać? Wiosna w końcu przyszła to człowiekowi od razu lepeij. Czekam, aż wszystko dobrze wyschnie i będę się zabierał za wykonanie reszty ogrodu, czyli wywiezienie piachu, nawiezienie czarnoziemu, trawniki, kwiatki, rabatki, itd. Do jesieni zejdzie Fajnie masz Kasia, a Ty czemu nie możesz zając się swoim ogrodem? Mogę, ale w sumie tylko weekendami, a do tego tylko dookoła mikrusów, bo reszta będzie rozryta Masz jeszcze do pomocy małą ogrodniczke Ona pierwsza chętna, niekoniecznie można to nazwać pomocą, ale za to młoda ma radochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Dorotka pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Oooo niwa stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts