SławekD-żonka 04.04.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Oooo niwa stronka Gratuluję Ja dzisiaj umieram do lekarza taka kolejka,, że padnę prędzej, a wieczorem Kasztanka ma być na budowie, więc muszę być w formie ... to się wygadałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 StreszczeniePoprzednia stronke zaczalem Ja i poszedlem spac,rano pierwsz sie stawila oczywiscie Kasia ale boli ja gardło,bezal jak baran WhisperKze rozpoczal sezon budowlanyTeska jedzie do niemiec po art. ogrodniczeKasia nie ma czasu robic w ogrodku i zakonczyla stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Oooo niwa stronka Gratuluję Ja dzisiaj umieram do lekarza taka kolejka,, że padnę prędzej, a wieczorem Kasztanka ma być na budowie, więc muszę być w formie ... to się wygadałam Bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Rankingum Recordum 1. inż. Mamoń - 1722. SławekD-żonka - 1563. Jajcek - 1514. kze - 1295. Whisper - 1196. Joanna i Janusz - 1187. Kasztanka - 878. maksiu - 799. fizyk - 7310. Majka - 6811. Teska - 5612. Sonika - 5113. Olkalybowa - 4614. verunia - 4315. badi - 4216. Moniś- 3617. facio, Aga J.G - 3519. andrzejka - 3420. monka 3221. markus_gdynia 2822. Jezier 2723. Trini - 2024. zaba_gonia - 1825. Funia, Witos - 1727. Agniesia, Nefer- 1429. joola,- 1330. Jane - 1031. Wojty, kasia64, andre59, Tola - 935. marcel2000 - 836. Januszz, kolia, Sylvia1 ,Ew-ka, - 640. ania, lafcadio, edzia , Paty- 544. Ewuś, - 445. damiangajda, Jacek69, Daria, tabaluga1, Agacka - 350. Baba_budowniczy, Anna Wiśniewska,DARIO 2, Gryfpc - 254. xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, jolana, jamles, Karolka, Mychalina, Maluszek - 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.04.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Cześć Markus, co słychać? Wiosna w końcu przyszła to człowiekowi od razu lepeij. Czekam, aż wszystko dobrze wyschnie i będę się zabierał za wykonanie reszty ogrodu, czyli wywiezienie piachu, nawiezienie czarnoziemu, trawniki, kwiatki, rabatki, itd. Do jesieni zejdzie Fajnie masz Kasia, a Ty czemu nie możesz zając się swoim ogrodem? Mogę, ale w sumie tylko weekendami, a do tego tylko dookoła mikrusów, bo reszta będzie rozryta A czemu nie wieczorami? Przeciez widno jest do ok.19.30... Trochę mamy do przejechania na budowę no i jest jeszcze Dorota Ta ma z pracy na działkę 1h jazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.04.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 KASIU ZDROWIEJJJJ! !!!!!!!!!!!!!!!! a wiecie co ..... smutno mi .......dowiedzialam sie przed chwila ze synek (15miesieczny)mojej kolezanki (chorej na lamliwosc kosci)wczoraj zlamal sobie nozke przy siadaniu............ to niestety oznacza ze odziedziczyl po mniej ta chorobe.......jak mi go zal .... biedny ............wiecie co to oznacza dla chlopca??? achhh szkoda gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 KASIU ZDROWIEJJJJ! !!!!!!!!!!!!!!!! a wiecie co ..... smutno mi ....... dowiedzialam sie przed chwila ze synek (15miesieczny) mojej kolezanki (chorej na lamliwosc kosci) wczoraj zlamal sobie nozke przy siadaniu............ to niestety oznacza ze odziedziczyl po mniej ta chorobe....... jak mi go zal .... biedny ............ wiecie co to oznacza dla chlopca??? achhh szkoda gadac ojoj straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.04.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 KASIU ZDROWIEJJJJ! !!!!!!!!!!!!!!!! a wiecie co ..... smutno mi ....... dowiedzialam sie przed chwila ze synek (15miesieczny) mojej kolezanki (chorej na lamliwosc kosci) wczoraj zlamal sobie nozke przy siadaniu............ to niestety oznacza ze odziedziczyl po mniej ta chorobe....... jak mi go zal .... biedny ............ wiecie co to oznacza dla chlopca??? achhh szkoda gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.04.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 KASIU ZDROWIEJJJJ! !!!!!!!!!!!!!!!! a wiecie co ..... smutno mi ....... dowiedzialam sie przed chwila ze synek (15miesieczny) mojej kolezanki (chorej na lamliwosc kosci) wczoraj zlamal sobie nozke przy siadaniu............ to niestety oznacza ze odziedziczyl po mniej ta chorobe....... jak mi go zal .... biedny ............ wiecie co to oznacza dla chlopca??? achhh szkoda gadac To straszna kicha... Łamliwość kości... Boże... I taki brzdąc w gipsie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.04.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 KASIU ZDROWIEJJJJ! !!!!!!!!!!!!!!!! a wiecie co ..... smutno mi ....... dowiedzialam sie przed chwila ze synek (15miesieczny) mojej kolezanki (chorej na lamliwosc kosci) wczoraj zlamal sobie nozke przy siadaniu............ to niestety oznacza ze odziedziczyl po mniej ta chorobe....... jak mi go zal .... biedny ............ wiecie co to oznacza dla chlopca??? achhh szkoda gadac To straszna kicha... Łamliwość kości... Boże... I taki brzdąc w gipsie... no tragedia ...... ma taka plastikowa wkladke .... ktora mozna zdjac do kapieli niektorzy mowia ze nie powinna miec dziecka bo skazala go na tragedie z wlasnej woli ..... ale ...... strasznie mi zal tego dziecka ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 KASIU ZDROWIEJJJJ! !!!!!!!!!!!!!!!! a wiecie co ..... smutno mi ....... dowiedzialam sie przed chwila ze synek (15miesieczny) mojej kolezanki (chorej na lamliwosc kosci) wczoraj zlamal sobie nozke przy siadaniu............ to niestety oznacza ze odziedziczyl po mniej ta chorobe....... jak mi go zal .... biedny ............ wiecie co to oznacza dla chlopca??? achhh szkoda gadac To straszna kicha... Łamliwość kości... Boże... I taki brzdąc w gipsie... no tragedia ...... ma taka plastikowa wkladke .... ktora mozna zdjac do kapieli niektorzy mowia ze nie powinna miec dziecka bo skazala go na tragedie z wlasnej woli ..... ale ...... strasznie mi zal tego dziecka ..... to jest tragedia dziecka ale i jej tragedia tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.04.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Kończę swoją działalność na dzisiaj, do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.04.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 KASIU ZDROWIEJJJJ! !!!!!!!!!!!!!!!! a wiecie co ..... smutno mi ....... dowiedzialam sie przed chwila ze synek (15miesieczny) mojej kolezanki (chorej na lamliwosc kosci) wczoraj zlamal sobie nozke przy siadaniu............ to niestety oznacza ze odziedziczyl po mniej ta chorobe....... jak mi go zal .... biedny ............ wiecie co to oznacza dla chlopca??? achhh szkoda gadac To straszna kicha... Łamliwość kości... Boże... I taki brzdąc w gipsie... no tragedia ...... ma taka plastikowa wkladke .... ktora mozna zdjac do kapieli niektorzy mowia ze nie powinna miec dziecka bo skazala go na tragedie z wlasnej woli ..... ale ...... strasznie mi zal tego dziecka ..... to jest tragedia dziecka ale i jej tragedia tez no tak ...... jakby nie patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.04.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Kończę swoją działalność na dzisiaj, do miłego do milego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketjar 04.04.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 sezon budowlany zaczołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.04.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 sezon budowlany zaczołem GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.04.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 sezon budowlany zaczołem Beeeeeeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 04.04.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 sezon budowlany zaczołem Beeeeeeeee... o prezes wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 04.04.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ja też już zmykam trzymajta się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.04.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 sezon budowlany zaczołem Beeeeeeeee... o prezes wrócił Musze pilnować swojej trzody... znaczy się stada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts