Jajcek 04.04.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 sezon budowlany zaczołem Beeeeeeeee... A czy ty przypadkiem nie zaduzo z dzikiem przebywasz ?? Bo cos Ci sie udziela Chyba z owcami lub baranami.... w tym przypadku to akurat na jedno wychodzi a Whisper juz dobrze wie o co a w zasadzie o kogo chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.04.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 pół dnia minęło, a Wy w dalszym ciągu jedną stronke męczycie? No bo dziś kiepskie cisnienie i nie ma weny twórczej do pisania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 pół dnia minęło, a Wy w dalszym ciągu jedną stronke męczycie? No bo dziś kiepskie cisnienie i nie ma weny twórczej do pisania... bo ty pewnie znowu myslami nabudowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.04.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 pół dnia minęło, a Wy w dalszym ciągu jedną stronke męczycie? No bo dziś kiepskie cisnienie i nie ma weny twórczej do pisania... bo ty pewnie znowu myslami nabudowie Planowałem na angielski dziś pójść, ale okazało się, że Pan pojechał w delegacje, więc wiadomo co bede robił... Kierunek budowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.04.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 yo popoludniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Ta stronka rzeczywiscie sie wlecze nawet drzemke se uciąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.04.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 a ja się wqrzyłam na jedną babe w wawki. Skąd sie takie durnoty biorą na tym bozym swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.04.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 pomoge popchnac stronke dalej ps. o co biega z tym recordum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.04.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 a ja się wqrzyłam na jedną babe w wawki. Skąd sie takie durnoty biorą na tym bozym swiecie a co ci baba z wawki zrobila? moze ja znam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.04.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 pomoge popchnac stronke dalej ps. o co biega z tym recordum? nalezy biec, aby piersią zerwać linię mety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.04.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 a ja się wqrzyłam na jedną babe w wawki. Skąd sie takie durnoty biorą na tym bozym swiecie a co ci baba z wawki zrobila? moze ja znam ? może znasz może nie. Nie wykazała się minimalną dozą uprzejmości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 pomoge popchnac stronke dalej ps. o co biega z tym recordum? nalezy biec, aby piersią zerwać linię mety taa i która ma wieksza pierś to ma wieksze szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.04.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.04.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 pomoge popchnac stronke dalej ps. o co biega z tym recordum? nalezy biec, aby piersią zerwać linię mety znaczy sie rozpoczac kolejna strone? opk juz kum kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.04.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 pomoge popchnac stronke dalej ps. o co biega z tym recordum? nalezy biec, aby piersią zerwać linię mety taa i która ma wieksza pierś to ma wieksze szanse musi też mieć długie nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 04.04.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 a ja się wqrzyłam na jedną babe w wawki. Skąd sie takie durnoty biorą na tym bozym swiecie a co ci baba z wawki zrobila? moze ja znam ? może znasz może nie. Nie wykazała się minimalną dozą uprzejmości. moze ma trudne dni, wiesz w wawie szaro deszcz popadywal lekko , moze chandra ja wziela tudziez depresssja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.04.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 zaczynają się czaić, ale ja nie mam cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.04.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 poza tym, potem trzeba pisać streszczenie, a jam wielce wqrzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 04.04.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ludzie sa dziwne ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.04.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 nie pchać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts