inż. Mamoń 04.04.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 miło Was widzieć! Heloł laseczko Czesć zgrabniocha jak Twoje mięśnie? twarde są jak skała na pośladkach też? tam szczególnie, pielęgniarki nie mogą się wkłuć Ale Pawel sie wkłuwa ? Też o tym pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.04.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 miło Was widzieć! Heloł laseczko Czesć zgrabniocha jak Twoje mięśnie? twarde są jak skała na pośladkach też? tam szczególnie, pielęgniarki nie mogą się wkłuć Ale Pawel sie wkłuwa ? w pupę nie lubię Swintuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 miło Was widzieć! Heloł laseczko Czesć zgrabniocha jak Twoje mięśnie? twarde są jak skała na pośladkach też? tam szczególnie, pielęgniarki nie mogą się wkłuć Ale Pawel sie wkłuwa ? Swintuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.04.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 miło Was widzieć! Heloł laseczko Czesć zgrabniocha jak Twoje mięśnie? twarde są jak skała na pośladkach też? tam szczególnie, pielęgniarki nie mogą się wkłuć Ale Pawel sie wkłuwa ? Swintuch A zarumienił się jak panienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.04.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 miło Was widzieć! Heloł laseczko Czesć zgrabniocha jak Twoje mięśnie? twarde są jak skała na pośladkach też? tam szczególnie, pielęgniarki nie mogą się wkłuć Olu, a tak na poważnie. dużo ćwiczysz? W tym roku to nic nie robię, wcześniej trochę na ajerobik chodziłam. Teraz to tylko czasem z dzieciakami w kosza pogram i w siatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Nikt nie przyszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Jakbyś uczyła moją Olę to ja bym do Ciebie na konsultacje na pewno przyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Nikt nie przyszedł? Jak to nikt ? A my ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.04.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców to tak jak ja jutro od 18-20 i tak nikt nie przyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców to tak jak ja jutro od 18-20 i tak nikt nie przyjdzie Ja mogę przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.04.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Nikt nie przyszedł? przyszli, ale powiedziałam krótko o co chodzi i powiedziałam, że mam pilne sprawy do załatwienia w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Nikt nie przyszedł? przyszli, ale powiedziałam krótko o co chodzi i powiedziałam, że mam pilne sprawy do załatwienia w internecie i tak trzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Nikt nie przyszedł? przyszli, ale powiedziałam krótko o co chodzi i powiedziałam, że mam pilne sprawy do załatwienia w internecie Znaczy się spławiłaś ich bo wolisz być z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 zaraz mi bateria w notebooku padnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 zaraz mi bateria w notebooku padnie To włączaj dynamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.04.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Jakbyś uczyła moją Olę to ja bym do Ciebie na konsultacje na pewno przyszedł dla Ciebie zrobiłabym indywidualne spotkanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ale nie podlacze go do prądu bo i tak po mlodego musze jechac odebrac z treningu a dobrowolnie to sie od was nie oderwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.04.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców to tak jak ja jutro od 18-20 i tak nikt nie przyjdzie Ja mogę przyjść Fajnie weź coś do picia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Jakbyś uczyła moją Olę to ja bym do Ciebie na konsultacje na pewno przyszedł dla Ciebie zrobiłabym indywidualne spotkanie... kontynuuj proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts