zaba_gonia 04.04.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Nikt nie przyszedł? przyszli, ale powiedziałam krótko o co chodzi i powiedziałam, że mam pilne sprawy do załatwienia w internecie Znaczy się spławiłaś ich bo wolisz być z nami zgadłeś! o kurcze dyrekcja weszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ale nie podlacze go do prądu bo i tak po mlodego musze jechac odebrac z treningu a dobrowolnie to sie od was nie oderwe Czyli znaczy, że wyładuje Ci się zaraz po pierwszym poście na następnej stronce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.04.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Jakbyś uczyła moją Olę to ja bym do Ciebie na konsultacje na pewno przyszedł dla Ciebie zrobiłabym indywidualne spotkanie... kontynuuj proszę poszlibyśmy do sali gimnastycznej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ale nie podlacze go do prądu bo i tak po mlodego musze jechac odebrac z treningu a dobrowolnie to sie od was nie oderwe Czyli znaczy, że wyładuje Ci się zaraz po pierwszym poście na następnej stronce? obawiam sie ze jeszcze przed koncem tej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców to tak jak ja jutro od 18-20 i tak nikt nie przyjdzie Ja mogę przyjść Fajnie weź coś do picia A co ma być? Bo wiesz - ja mogę do domu z buta dojść, ale Ty masz deczko dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Jakbyś uczyła moją Olę to ja bym do Ciebie na konsultacje na pewno przyszedł dla Ciebie zrobiłabym indywidualne spotkanie... kontynuuj proszę poszlibyśmy do sali gimnastycznej...... w pokoju nauczycielskim miejsca wam nie starczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 chyba se juz pojde bo widze ze Mamon zajął obydwie panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Jakbyś uczyła moją Olę to ja bym do Ciebie na konsultacje na pewno przyszedł dla Ciebie zrobiłabym indywidualne spotkanie... kontynuuj proszę poszlibyśmy do sali gimnastycznej...... no i .... czy dalej byłoby to co mam na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Jakbyś uczyła moją Olę to ja bym do Ciebie na konsultacje na pewno przyszedł dla Ciebie zrobiłabym indywidualne spotkanie... kontynuuj proszę poszlibyśmy do sali gimnastycznej...... no i .... czy dalej byłoby to co mam na myśli? czyli gra w kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Jakbyś uczyła moją Olę to ja bym do Ciebie na konsultacje na pewno przyszedł dla Ciebie zrobiłabym indywidualne spotkanie... kontynuuj proszę poszlibyśmy do sali gimnastycznej...... w pokoju nauczycielskim miejsca wam nie starczy ? jajcek - zależy na co - oczywista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.04.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców to tak jak ja jutro od 18-20 i tak nikt nie przyjdzie Ja mogę przyjść Fajnie weź coś do picia A co ma być? Bo wiesz - ja mogę do domu z buta dojść, ale Ty masz deczko dalej Bierz co chcesz, wszystko weź...lallallaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Jakbyś uczyła moją Olę to ja bym do Ciebie na konsultacje na pewno przyszedł dla Ciebie zrobiłabym indywidualne spotkanie... kontynuuj proszę poszlibyśmy do sali gimnastycznej...... no i .... czy dalej byłoby to co mam na myśli? czyli gra w kosza i do tego na rowerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Jakbyś uczyła moją Olę to ja bym do Ciebie na konsultacje na pewno przyszedł dla Ciebie zrobiłabym indywidualne spotkanie... kontynuuj proszę poszlibyśmy do sali gimnastycznej...... w pokoju nauczycielskim miejsca wam nie starczy ? jajcek - zależy na co - oczywista no oczywiscie na konsultacje inwidualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Jakbyś uczyła moją Olę to ja bym do Ciebie na konsultacje na pewno przyszedł dla Ciebie zrobiłabym indywidualne spotkanie... kontynuuj proszę poszlibyśmy do sali gimnastycznej...... Zabka - ja tu czekam i czekam i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.04.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Jakbyś uczyła moją Olę to ja bym do Ciebie na konsultacje na pewno przyszedł dla Ciebie zrobiłabym indywidualne spotkanie... kontynuuj proszę poszlibyśmy do sali gimnastycznej...... no i .... czy dalej byłoby to co mam na myśli? pokazałabym Ci jak sie robi piramidy dwuosobowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.04.2006 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 czy już można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Jakbyś uczyła moją Olę to ja bym do Ciebie na konsultacje na pewno przyszedł dla Ciebie zrobiłabym indywidualne spotkanie... kontynuuj proszę poszlibyśmy do sali gimnastycznej...... no i .... czy dalej byłoby to co mam na myśli? pokazałabym Ci jak sie robi piramidy dwuosobowe w pionie czy poziomie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.04.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Jakbyś uczyła moją Olę to ja bym do Ciebie na konsultacje na pewno przyszedł dla Ciebie zrobiłabym indywidualne spotkanie... kontynuuj proszę poszlibyśmy do sali gimnastycznej...... no i .... czy dalej byłoby to co mam na myśli? pokazałabym Ci jak sie robi piramidy dwuosobowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Jakbyś uczyła moją Olę to ja bym do Ciebie na konsultacje na pewno przyszedł dla Ciebie zrobiłabym indywidualne spotkanie... kontynuuj proszę poszlibyśmy do sali gimnastycznej...... no i .... czy dalej byłoby to co mam na myśli? pokazałabym Ci jak sie robi piramidy dwuosobowe Czy dałbym radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 no i sie zaczeloniski poziom baterii ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts