Jajcek 04.04.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 ooooooooooo to juz nowa stronaGatki Mamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Jakbyś uczyła moją Olę to ja bym do Ciebie na konsultacje na pewno przyszedł dla Ciebie zrobiłabym indywidualne spotkanie... kontynuuj proszę poszlibyśmy do sali gimnastycznej...... no i .... czy dalej byłoby to co mam na myśli? pokazałabym Ci jak sie robi piramidy dwuosobowe Czy dałbym radę? Olka - wydawało mi się, że będę ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 czy już można? zależy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.04.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Jakbyś uczyła moją Olę to ja bym do Ciebie na konsultacje na pewno przyszedł dla Ciebie zrobiłabym indywidualne spotkanie... kontynuuj proszę poszlibyśmy do sali gimnastycznej...... no i .... czy dalej byłoby to co mam na myśli? pokazałabym Ci jak sie robi piramidy dwuosobowe w pionie czy poziomie ? wszystkie...w skos też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 04.04.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 znikam papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 no i sie zaczelo niski poziom baterii ..... Oj - to żegnamy do następnego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 znikam papatki Żaba i Olka - Wy zostajecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.04.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 czy już można? zależy co? - to mój wyraz przyczajki i strzelania zarazem, bo muszę to robić jednocześnie z takim netem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.04.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Jakbyś uczyła moją Olę to ja bym do Ciebie na konsultacje na pewno przyszedł dla Ciebie zrobiłabym indywidualne spotkanie... kontynuuj proszę poszlibyśmy do sali gimnastycznej...... no i .... czy dalej byłoby to co mam na myśli? pokazałabym Ci jak sie robi piramidy dwuosobowe Czy dałbym radę? Jestem pewna! Łatwizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 znikam papatki Żaba i Olka - Wy zostajecie? Widzę tęczę z okna, Olka - Ty też widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.04.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 znikam papatki Żaba i Olka - Wy zostajecie? ja mogę zostać, co prawda rodzice mają wpaść ale jeszcze nie wpadli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 czy już można? zależy co? - to mój wyraz przyczajki i strzelania zarazem, bo muszę to robić jednocześnie z takim netem A Verunia goni Ciebie nieubłaganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.04.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 znikam papatki Żaba i Olka - Wy zostajecie? jeszcze tylko chwilę, bo muszę sprawdzić, czy ścianki stoją równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A co Ty laseczko w pracy jeszcze robisz?mam tzw. konsultacje dla rodziców Jakbyś uczyła moją Olę to ja bym do Ciebie na konsultacje na pewno przyszedł dla Ciebie zrobiłabym indywidualne spotkanie... kontynuuj proszę poszlibyśmy do sali gimnastycznej...... no i .... czy dalej byłoby to co mam na myśli? pokazałabym Ci jak sie robi piramidy dwuosobowe Czy dałbym radę? Jestem pewna! Łatwizna No nie wiem, nie wszyscy są tacy wygimnastykowani jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.04.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 znikam papatki Żaba i Olka - Wy zostajecie? Widzę tęczę z okna, Olka - Ty też widzisz? nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 znikam papatki Żaba i Olka - Wy zostajecie? ja mogę zostać, co prawda rodzice mają wpaść ale jeszcze nie wpadli Może lepiej żeby nie wpadali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.04.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 czy już można? zależy co? - to mój wyraz przyczajki i strzelania zarazem, bo muszę to robić jednocześnie z takim netem A Verunia goni Ciebie nieubłaganie oj tak, czuję jej gorący oddech na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.04.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 znikam papatki Żaba i Olka - Wy zostajecie? ja mogę zostać, co prawda rodzice mają wpaść ale jeszcze nie wpadli Może lepiej żeby nie wpadali? ale by było jakby wpadli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 znikam papatki Żaba i Olka - Wy zostajecie? jeszcze tylko chwilę, bo muszę sprawdzić, czy ścianki stoją równo Ścianki Ci murują? Pamiętam ten etap w ubiegłym roku. U mnie było: ścianki działowe, schody żelbetowe, elektryk, okna i drzwi, tynki, instalator wylewki szambo, ... ... ... ... ... ... kasa płynęła szerokim strumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 czy już można? zależy co? - to mój wyraz przyczajki i strzelania zarazem, bo muszę to robić jednocześnie z takim netem A Verunia goni Ciebie nieubłaganie oj tak, czuję jej gorący oddech na plecach Ma bardzo szybki net i chyba jeszcze dobrą metodę w dodatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts