Olkalybowa 04.04.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Cześć wiara Co tak wcześnie klikacie Cześć, bo my jesteśmy klikacze całodobowi. Witaj Oleńko Zostajesz? póki mogę to jestem potem nie wiem co to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 znikam papatki Żaba i Olka - Wy zostajecie? jeszcze tylko chwilę, bo muszę sprawdzić, czy ścianki stoją równo Ścianki Ci murują? Pamiętam ten etap w ubiegłym roku. U mnie było: ścianki działowe, schody żelbetowe, elektryk, okna i drzwi, tynki, instalator wylewki szambo, ... ... ... ... ... ... kasa płynęła szerokim strumieniem myslałm, że czytasz mój dziennik..... Aż sie boje, czy damy radę Ostatnio nie czytałem żadnego Hmmm - nie musiałem się wiele wstydać bo tylko jeden wpis przybył od mojej ostatniej wizyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Cześć wiara Co tak wcześnie klikacie Cześć, bo my jesteśmy klikacze całodobowi. Witaj Oleńko Zostajesz? póki mogę to jestem potem nie wiem co to będzie Jak to co - wpadka rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.04.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Mamoniu, deszczyk u mnie spadł, był u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Cześć Marcin Cześć Andre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 04.04.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Gdzie jesteście? U Żaby w komentarzach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Mamoniu, deszczyk u mnie spadł, był u Ciebie? Jak u mnie w domu to nie wiem, a teraz jestem jeszcze w pracy na Grunwaldzie - tu nie padało, ale od Twojej strony widziałem chmury i tęczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.04.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Cześć wiara Co tak wcześnie klikacie Cześć, bo my jesteśmy klikacze całodobowi. Witaj Oleńko Zostajesz? póki mogę to jestem potem nie wiem co to będzie Co by nie było i tak Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Gdzie jesteście? U Żaby w komentarzach? Byłem w jej dzienniku i teraz udaję się do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.04.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Gdzie jesteście? U Żaby w komentarzach? Przed chwilą byłem w dzienniku Żaby. Miło , że o nas wspomniała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 04.04.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam wszystkich Czy może ktoś ma numer, albo kontakt z Kasztanką??? Kasia jest bardzo chora i niestety nikogo dzisiaj nie będzie u nas na budowie Jeśli ktoś ma z nią jakiś kontakt, to bardzo proszę jej to przekazać - z góry dziękuję, Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam wszystkich Czy może ktoś ma numer, albo kontakt z Kasztanką??? Kasia jest bardzo chora i niestety nikogo dzisiaj nie będzie u nas na budowie Jeśli ktoś ma z nią jakiś kontakt, to bardzo proszę jej to przekazać - z góry dziękuję, Sławek O Qrcze - pozdrowienia dla Kasi, numeru do kasztanki niestety nie mam, widziałem ją zdaje się dzisiaj na RW - pewnie już z Poznania pisała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.04.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam wszystkich Czy może ktoś ma numer, albo kontakt z Kasztanką??? Kasia jest bardzo chora i niestety nikogo dzisiaj nie będzie u nas na budowie Jeśli ktoś ma z nią jakiś kontakt, to bardzo proszę jej to przekazać - z góry dziękuję, Sławek Pozdrowienia dla Kasi. Niech szybko wraca do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Teraz pewnie RW całkiem siądzie. Za dnia to Kasia nadawała tempo jak tylko komp jej pozwalał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Gdzie jesteście? U Żaby w komentarzach? Olka - a Ty gdzie jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 04.04.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Dziękuję w imieniu Kasi, strasznie głupio wyszło, strasznie, wstyd na maxa, nic tylko się już na forum nie pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Gdzie jesteście? U Żaby w komentarzach? Olka - a Ty gdzie jesteś? Andre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Dziękuję w imieniu Kasi, strasznie głupio wyszło, strasznie, wstyd na maxa, nic tylko się już na forum nie pokazywać Sławek - tak bywa - niestety Ale głowa do góry i jeszcze raz pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.04.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Kasia szybko wyzdrowieje i znów będzie po staremu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.04.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Kasia szybko wyzdrowieje i znów będzie po staremu. Andre - gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts